Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha Basenji daj kaskę a mogę kupić nawet zaraz :lol:
I tak chyba nie jest najgorsza jakośc tych biorąc pod uwagę, że to z komórki 8) I to wcale nie najlepszej :lol:

Napewno lepsze wyjdą z aparatu i postaram się popróbować w weekend :D

Posted

dbsst to zapraszam częściej :fadein:

A z dzisiejszych zdjęć nici bo na spacerze Komka... rozcięła sobie język :(
Normalnie się przeraziłam jak wywaliła taki zakrwawiony jęzor :roll:
I zupełnie straciłam ochotę na robienie zdjęć, ale może jutro coś tam cykne ;)

Posted

Koma-to szybko minie :wink: .Mi raz Gala sobie jezyk po prostu przegryzla-krew sie lala wszedzie-Bronx u nas wtedy byl i to dosc brudny-ja sie do niego przytulalam,potem spalam na kanapie a Gala mi twarz wylizala tym jezorem :roll: ..rano dzwoni ktos do bramki-wyszlam zaspana i gosc galy wybaluszyl-potem spojrzalam w lustro i.....zakrwawiona a na dodatek brudna,czarna twarz :lol: ..nie przytulaj sie do komci zanim jej krwawienie minie :lol:

Posted

haha- wyobrażam sobie jego minę :lol: :lol: :lol:

Na szczęście jęzorek już nie krwawi :modla:
Nie wiem jak do tego doszło, być może też sobie przegryzła :roll: Szalała jak głoopia w liściach, może natrafiła na szkło? :niewiem:

Ale straciła apetyt :-?
Było już wszystko w porządku, to zjadła parę chrupek- to wszystko, ale nie chciała wziąć nic więcej, chleba, jabłka... mimo że przecież bardzo lubi i jeszcze nigdy nie odmawiała. Już więcej jej dzisiaj nie damy żeby nie podrażniać jęzorka kochanego :(

Posted

Raczej się uśmiecha :lol:

angiewoop bo kundelki górą 8)
Twoja Roxy jest chyba większa od mojej psicy, ale ucholce to obie mają świetne :D :D

Posted

Ja zawsze myślałam że są podobnej budowy,ale nie wzięłam pod uwage tego iż moja Roxa jeszcze rośnie i więc może faktycznie juz Komke przerosła.A i tak są boskie i nawet mordulcami podobne do siebie.No moja ma chyba bardziej kańciate pyszczysko.
A i zachowanie z tego co pamietam też podobne. :)

Posted

[quote name='Koma']Znalazłam jeszcze jakąś fotkę ;)

o nie ja sobie przywlaszczam ta fote :D jest na niej Komka z mojej ulubionej perspektywy :D cuuudo

Posted

Basenji napisał(a):
To jak z tym szeplenieniem, bo w planie są kolejne występy filmowe.
Zdrówko :lol:

Ano sunia ćwiczy teraz poprawną wymowę, żeby sobie znowu jęzora nie nagryzła :lol:
Jestem więc przekonana, że jej problemy ustąpią :lol:

Posted

Jestem zakochana.......... :loveu:

Jednak jest to miłość nieszczęśliwa i niemożliwa do spełnienia :( (chociaż ja cały czas wierzę... :fadein: )

A to jest moje kochanie :iloveyou: :

Wabi się Duśka. Obecnie mieszka na wsi, ale wiadomo jak to na wsi... :(
Poznałam ją w wakacje, kiedy byłyśmy ze sobą tydzień. Wczoraj znowu tam byłyśmy :)

Więcej o mojej miłości i jej dwóch psich kumpalch dziś wieczorem lub jutro :fadein:

Guest bernulka
Posted

Śliczna ta twoja miłość :iloveyou: i nie moge sie doczekac opowieści :angel:

paździoszki