Koma Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 Haha Basenji daj kaskę a mogę kupić nawet zaraz :lol: I tak chyba nie jest najgorsza jakośc tych biorąc pod uwagę, że to z komórki 8) I to wcale nie najlepszej :lol: Napewno lepsze wyjdą z aparatu i postaram się popróbować w weekend :D Quote
Agnes Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 no dobra przychodze tutaj poogladac zdjecia, ale...sa filmiki a gdzie najnowsze fotki? :roll: zaraz mi tu sie poprawiac :roll: :wink: Quote
dbsst Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 ooooooooooooooooooooooooooooooo jak ja dawno tu nie bylam :oops: Quote
Basenji Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Koma, gdzie fotografie najlepszej reporterki? Zdrówko Quote
Koma Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 dbsst to zapraszam częściej :fadein: A z dzisiejszych zdjęć nici bo na spacerze Komka... rozcięła sobie język :( Normalnie się przeraziłam jak wywaliła taki zakrwawiony jęzor :roll: I zupełnie straciłam ochotę na robienie zdjęć, ale może jutro coś tam cykne ;) Quote
daga10011 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Koma-to szybko minie :wink: .Mi raz Gala sobie jezyk po prostu przegryzla-krew sie lala wszedzie-Bronx u nas wtedy byl i to dosc brudny-ja sie do niego przytulalam,potem spalam na kanapie a Gala mi twarz wylizala tym jezorem :roll: ..rano dzwoni ktos do bramki-wyszlam zaspana i gosc galy wybaluszyl-potem spojrzalam w lustro i.....zakrwawiona a na dodatek brudna,czarna twarz :lol: ..nie przytulaj sie do komci zanim jej krwawienie minie :lol: Quote
Koma Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 haha- wyobrażam sobie jego minę :lol: :lol: :lol: Na szczęście jęzorek już nie krwawi :modla: Nie wiem jak do tego doszło, być może też sobie przegryzła :roll: Szalała jak głoopia w liściach, może natrafiła na szkło? :niewiem: Ale straciła apetyt :-? Było już wszystko w porządku, to zjadła parę chrupek- to wszystko, ale nie chciała wziąć nic więcej, chleba, jabłka... mimo że przecież bardzo lubi i jeszcze nigdy nie odmawiała. Już więcej jej dzisiaj nie damy żeby nie podrażniać jęzorka kochanego :( Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 teraz juz powinnam czesciej zagladac na dgm ;) Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 oj Komka biedna niunia niech jezorek sie nie forsuje buziak dla rannej Komci Quote
Basenji Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Biedaczka, reporterka przygryzła lub skaleczyła sobie język. Szkoda psinki. Mam nadzieję, ze szybko wróci do radosnej formy. Zdrówko Quote
angiewoop Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Przesympatyczna psica. Normalnie jak patrze na Kome to widze swoja Rokse. Podobne zachowanie,podobne minki no i te piekne ucholce :))) Komidło jest boskie :iloveyou: Quote
Koma Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 Raczej się uśmiecha :lol: angiewoop bo kundelki górą 8) Twoja Roxy jest chyba większa od mojej psicy, ale ucholce to obie mają świetne :D :D Quote
angiewoop Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ja zawsze myślałam że są podobnej budowy,ale nie wzięłam pod uwage tego iż moja Roxa jeszcze rośnie i więc może faktycznie juz Komke przerosła.A i tak są boskie i nawet mordulcami podobne do siebie.No moja ma chyba bardziej kańciate pyszczysko. A i zachowanie z tego co pamietam też podobne. :) Quote
Basenji Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Komka, czy przegryzienie języka dało coś w sprawie szeplenienia? Zdrówko Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Koma']Znalazłam jeszcze jakąś fotkę ;) o nie ja sobie przywlaszczam ta fote :D jest na niej Komka z mojej ulubionej perspektywy :D cuuudo Quote
bellatriks Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Komcia jest the best, koffaniutkie maleństwo pręgowane :buzi: Quote
Basenji Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 To jak z tym szeplenieniem, bo w planie są kolejne występy filmowe. Zdrówko :lol: Quote
Alka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Koma']Znalazłam jeszcze jakąś fotkę ;) uśmiech boski! :angel: Quote
Koma Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Basenji napisał(a):To jak z tym szeplenieniem, bo w planie są kolejne występy filmowe. Zdrówko :lol: Ano sunia ćwiczy teraz poprawną wymowę, żeby sobie znowu jęzora nie nagryzła :lol: Jestem więc przekonana, że jej problemy ustąpią :lol: Quote
Koma Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Jestem zakochana.......... :loveu: Jednak jest to miłość nieszczęśliwa i niemożliwa do spełnienia :( (chociaż ja cały czas wierzę... :fadein: ) A to jest moje kochanie :iloveyou: : Wabi się Duśka. Obecnie mieszka na wsi, ale wiadomo jak to na wsi... :( Poznałam ją w wakacje, kiedy byłyśmy ze sobą tydzień. Wczoraj znowu tam byłyśmy :) Więcej o mojej miłości i jej dwóch psich kumpalch dziś wieczorem lub jutro :fadein: Quote
Guest bernulka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Śliczna ta twoja miłość :iloveyou: i nie moge sie doczekac opowieści :angel: paździoszki Quote
Recommended Posts