bellatriks Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Śliczna jest miłość Twa, lecz gdzie podziała się MOJA miłość-Koma??????????? Quote
Basenji Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='Koma'] : O matko, piesiacki upiór! I to wieczorkiem przed snem! Nieładnie zdrówko Quote
Koma Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 No upiór :evilbat: ale za to jaki kochany :lol: Mam sporo fotek ale za dużo zmniejszania i zostawię to na jutro ;) To jeszcze wsiowe kumple ;) Ares - duży 15-letni wilkowaty psiak, bardzo sympatyczny staruszek :fadein: Oraz Pikuś-Pikusiowa- roczna suńka, która miała być pieskiem a okazała się suczką :lol: A więc jest Pikusiowa :lol: Fajny lisek chytrusek :wink: Quote
Koma Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 No własnie- one takie spragnione czułości :( Jakbym mogła to bym je wszystkie do Łodzi zabrała a nie mogę :lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 wpadłam podziwiać Komkę , ale dziś zobaczyłam tu inne cudka , boże jakie one sliczniusie 8) cała 3 :loveu: Aresik jest piękny , Pikusiowa kochaniutka a Duśka taka zagubiona smutna łagodność 8) Quote
daga10011 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 nie dziwie sie ze sie zakoffalas-ucholce nietoperowe i ta minka-az prosi o czulosci :P .. Quote
Draczyn Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='Koma']No upiór :evilbat: ale za to jaki kochany :lol: Mam sporo fotek ale za dużo zmniejszania i zostawię to na jutro ;) To jeszcze wsiowe kumple ;) Ares - duży 15-letni wilkowaty psiak, bardzo sympatyczny staruszek :fadein: Oraz Pikuś-Pikusiowa- roczna suńka, która miała być pieskiem a okazała się suczką :lol: A więc jest Pikusiowa :lol: Fajny lisek chytrusek :wink:Faktycznie niesamowicie sympatyczni ci wsioi kumple Quote
Koma Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Ares, bidulek miał jakąś paskudną chorobę skóry, był prawie że bez sierści, skórę miał pokrytą ranami :( Drapał się okropnie. Już myśleli że to koniec, ale nie wiem jakim cudem, doszedł do siebie :fadein: Pięknie odrosła mu sierść, wcale po nim nie widać, że tyle przeszedł. I tak nieźle się trzyma staruszek jak na swoje lata :D siwa już mordeczka :) i cały Ares Quote
anetta Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ojje ale minki :puppydog: Glaski dla psiaczkow :P Quote
Koma Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 No głasków przekazać nie mogę, bo nie wiem kiedy tam znów pojadę :( Mam nadzieje, że jeszcze w tym roku jak pogoda dopisze :fadein: Pikusiowa ma jakiś roczek, bardzo się cieszy z każdego zwrócenia na nią uwagi, jest urocza :D Choć miała być pieskiem :lol: zwykle mam stojące uszka ale gdy tak bardzo się cieszę... weź mnie... :puppydog: tak się uśmiecham... jak to się otwiera?? a może tak? nie potrafię...pomóż cóż... poczekam :fadein: Quote
agabass Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 ale fajne mordki psiowate i jakie sliczne Quote
Koma Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Oj jak żałuję że byłam tam tylko jeden dzień :( Tak bym chciała porwać moją miłość do Łodzi :( Jutro wkleję fotki Duśki, będzie sporo ;) Quote
Weron_ciau Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 jejku takie śliczne, kochane, bezbronne, i nie mają swojego włąściciela? a gdzie komka? Quote
Guest bernulka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 jejusiu jakie cuudownee burasski :angel: ja kcee wiecej!! paździoszki Quote
Koma Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Weron_ciau napisał(a):jejku takie śliczne, kochane, bezbronne, i nie mają swojego włąściciela? a gdzie komka? Ależ mają właścicieli ale chyba nie musze mówić jak to na wsi :( Choćbym nie wiem jak się nie natłumaczyła, to i tak tam wszyscy nie bardzo się psami przejmują. Chociaż- nie powiem- maja tam dobre warunki jak na wieś, ale to nie to samo. One potrzebują czułości, zainteresowania :( A tego im troszkę brak :( A fotki będą, oczywiście ;) Quote
Weron_ciau Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Koma napisał(a):Weron_ciau napisał(a):jejku takie śliczne, kochane, bezbronne, i nie mają swojego włąściciela? a gdzie komka? Ależ mają właścicieli ale chyba nie musze mówić jak to na wsi :( Choćbym nie wiem jak się nie natłumaczyła, to i tak tam wszyscy nie bardzo się psami przejmują. Chociaż- nie powiem- maja tam dobre warunki jak na wieś, ale to nie to samo. One potrzebują czułości, zainteresowania :( A tego im troszkę brak :( A fotki będą, oczywiście ;) aha...rozumiem. różnie bywa nawet i w miescie...wiecie co? dzis robie sobie zdjecia z balkonu i chodzil kundelek pod oknami(z właścicielem ,który był kilka kroków dalej) i ktoś rzucił w niego jajkiem :( nei zdazyłam zobaczyć skad to bo na balkonie łatwo sie schować...ale to swiadczy o braku wyobrazni...dobrze ze nie czyms innym. No ale pies miał pecha dostał. :( był tak potwornie przerazony ze nie chciał dac sie zlapac włascicielowi pozdrawiam i czekam na fotki ;) Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 łoooooooooooooooooooooooooooo ale extra duzo fot :D :angel: Quote
Koma Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Weron_ciau napisał(a):i ktoś rzucił w niego jajkiem :( Takiemu kretynowi też bym dała jajkiem po łbie :evil: Co za "ludzie" :( Ja już tam na wsi u mojej rodzinki wiele wywalczyłam 8) Chociaż jest ciężko strasznie :-? Quote
BoJa2 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Twoje wsiowe pieski mają dużo szczęścia,bo moga biegać po podwórku. My na wsi mamy sąsiada,ktory trzymał psa na łańcuchu o dług.ok 2m,a ja mu powiedziałam,,,,,zeby go czasami odpiął z tego łancucha to powiedział ze on sam się odpina,a jak spytałam jak często to odpowiedział"ady jak się łańcuch urwie :roll: No i sobie pogadaliśmy :wink: .taka jest mentalność tych ludzi. Ich dzieci panicznie boją się wchodzić na nasz plac,bo to przecież niedopuszczalne,żeby psy mogły biegać swobodnie. Quote
Weron_ciau Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Twoje wsiowe pieski mają dużo szczęścia,bo moga biegać po podwórku. My na wsi mamy sąsiada,ktory trzymał psa na łańcuchu o dług.ok 2m,a ja mu powiedziałam,,,,,zeby go czasami odpiął z tego łancucha to powiedział ze on sam się odpina,a jak spytałam jak często to odpowiedział"ady jak się łańcuch urwie :roll: No i sobie pogadaliśmy :wink: .taka jest mentalność tych ludzi. Ich dzieci panicznie boją się wchodzić na nasz plac,bo to przecież niedopuszczalne,żeby psy mogły biegać swobodnie. to jest nie do pomyślenia dla nas a dla nich to że psy nie są na uwięzi. Rozumiem można psa uwiązać bo sama byłam na wsi w gospodarstwie agroturystycznym gdzie był pies na łańcuchu ale dzień w dzień biegał. Nie było dnia aby nie byla spuszczana! A co do tego to rzucał jajkiem to ja mu z takiej wysokosci spuszcze jajko. bo nei wyglądało to na to ze lecialo z 2 pietra wrzecz przeciwnie co najmniej 6,7... życie... A JA CHCE ZDJĘCIA K(R)omki ;) Quote
bellatriks Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Ja też chcę Komkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Ale jak nie-to nie będę stać i czekać i sama coś Komiastego spróbuję stworzyć... 8) Quote
bellatriks Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 No i zrobiłam tak jak powiedziałam 8) Koma: gdyby jeszcze kiedyś zawiesił Ci się Twój bannerek, wypróbuj ten Quote
Koma Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 bellatriks dziękuję śliczny ten bannerek! :angel: :angel: :angel: Bardzo dziękuję :calus: Napewno go wykorzystam, jak nie na tym to na innym forum :D Co do wsi, to właśnie wywalczyłam to żeby psy były tam puszczone na podwórku ;) Kiedyś był z tym większy problem bo w dzień chodziły sobie kury, a psy lubiły je podduszać :roll: Teraz już ich nie ma, więc właściwie nie stoi nic na przeszkodzie- oprócz dziwnych przekonań, że pies powinien być uwiązany :-? - aby mogły biegać luzem. Więc można powiedziec że akurat one jak na wiejskie psy naprawdę mają dobre warunki, głodne nie chodzą, biegać mogą do woli... Ale te oczy... spragnione kontaktu z człowiekiem... :( Tego, żeby je czasem podrapać za uszkiem, czy choćby powiedzieć słówko... a tam pies jest bo jest, jak nie będzie to żadna strata... w końcu tyle ich na wsi, że nie ma problemu z dostaniem szczeniaka. Suki mają małe co pół roku... :( Fotek Komki narazie nie mam, powklejam jeszcze te co mam ze wsi, jak narazie jestem totalnie zauroczona Duśką i nie mam jakoś natchnienia do robienia zdjęć... Quote
Basenji Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Dawno nie zaglądałem do Komki - może jakieś nowe ciekawe fotki? Zdrówko :lol: Quote
Recommended Posts