Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='baskomaniak'][quote name='Alfik']...
Zdjęcie czaderskie!!![/quote]
Jasne, że czaderskie, bo to zdjęcie robiła [b]Koma[/b].
Pozdrawiam.
:D[/quote]
haha no fakt :lol:
ale musiałabym mieć magiczny aparat, żeby zdjęcia w ruchu wychodziły :cunao:

Posted

[quote name='daga10011']ja dopiero teraz to zobaczylam :o .naprawde niesamowite :o[/quote]
daga a mojego avatarka nie widziałaś? :lol:

Nareszcie DOGO wróciło!! :D :D :D

Posted

[quote name='daga10011']No-bez dogo jak bez reki,nudzilam sie jak mops wieczorem :lol:[/quote]
:lol:
Ja za każdym razem jak włączałam kompa wypatrywałam z nadzieją czy już jest spowrotem :lol:
to już chyba uzależnienie :roll:

Posted

Koma zobacz - bliźniaczka Twojej suni jest w radomskim schronisku - na szczęcie w poniedziałek idzie już do odmku :D
[url]http://img181.imageshack.us/img181/4752/schronisko0710gv.jpg[/url]

Posted

Śliczne maleństwo! :iloveyou:
Faktycznie bardzo podobna do mojej :o nawet strzałeczka na nosku "spada" jej na jedną stronę :lol: tylko takie smutne oczka za tymi kratami :(
Na szczęście będzie miała domek :D
Piękna! A wiesz o niej cos więcej??

Posted

no-podobna.Dobrze ze domcio znalazla-takie oryginalne psiaki to szczesciarze :D :P .mowilam ci,ze u nas na PT jest psiak podobny do Komki z pyska :lol: -tez znajdek :wink:

Posted

Haha, gdyby nie było na nią chętnych to już bym po nią leciała :P
Przecudna! :loveu:

[b]Daga[/b] wspominałaś coś. Ja kiedyś myślałam że Komka taka niespotykana a teraz widzę, że jest coraz więcej takich psiaków.
Może nowa rasa? :lol:

Posted

To jeszcze Wam przedstawię (anty)kumpelkę Komy, sunia mojego wujka, ruda lisica :lol: wabi się [b]Mika[/b] :D
[img]http://foto.onet.pl/upload/11/10/_492221_n.jpg[/img]

Posted

Oj chytrusek przerażający, też często się ze sobą ścinają :roll:
Ale zazwyczaj tylko w domu, na dworzu nawet czasem się bawią :o :lol:

Posted

[quote name='Koma'][img]http://foto.onet.pl/upload/29/81/_499953_n.jpg[/img][/quote] Ojej, cóż to za uosobione natchnienie...Wygląda tak..tak..tak......lirycznie!!!! Może do tego jakiś wierszyk wydukam???? Tylko musicie mi o tym przypomnieć, bo ja mam sklerozę...
Komcia: jak chcesz wierszyk o swojej suni, to przypomniaj mi, najlepiej mailem: [email][email protected][/email] , już ja o niej coś wymyślę!!!! Bo to istna 11 muza :roll: Koma- muza....eeee..czego ona może być??? Ale piękniejsza od Afrodyty. O kurcze!!! Co ja dzisiaj tak z tą mitologią?!?!?! Chyba słoneczko trochę mi przygrzało.. zaraz zaraz...ale dzisiaj wcale upału nie było!!!!! Może to jakaś choroba????!!!!! :-?

Posted

Haha :D [b]bellatriks[/b] dzięki :oops:
A na wierszyk będę z przyjemnością czekać :lol:
Komka- Afrodyta :cunao: :cunao: :cunao: no to mnie rozbroiło :roflt: