Daisunia Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Komka jest prześliczna ! Pozdrawiamy ! :lol: :lol: ps. uściskaj od nas Komeczke :lol: :lol: :lol: :) Quote
asher Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Koma napisał(a):Komka- Afrodyta :cunao: :cunao: :cunao: no to mnie rozbroiło :roflt: Nie Afrodyta, a piekniejsza od Afrodyty, czyli pewnie Psyche :wink: Quote
bellatriks Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 *Koma* Mała muza pręgowana Niczym Afrodyta! Jak wiatr, co gania po polu Jak śnieg co z chmur zimą opada Wartki nurt szerokiej rzeki Słodki cukiereczek Ostry ząb rekina Szybki kobry cios I grzechotka grzechotnika Głośny skowyt smutku Szczek uradowania Blask księżyca nocą Czarnej dziury otchłań - malutkie serduszko. Nasza droga Koma Tak skomplikowana i tak właśne żywa Tak samo mityczna jak i prawdziwa. Ucieleśnienie natchnienia Uosobienie liryki... MIŁOŚĆ WIELKA ilustracja do czytanki;-) Quote
mrowka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o bella :klacz: suuuper! :angel: Jestem pod wrazeniem.. :iloveyou: Koma :angel: Quote
KaRa_ Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Do Komki pasuje mi przezwisko goniec afrykański bo: goniec ze względu,że ona jakaś chartowata jest, a afrykański bo przez tą maść :lol: Co mi odbija,że to piszę :lol: Quote
Koma Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 :o :o :o bellatriks dzięki wielkie :buzi: piękny wierszyk!! Poetka z Ciebie niesamowita ;) KaRa :roflt: nigdy by mi coś takiego do głowy nie przyszło... :cunao: Quote
KaRa_ Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='Koma'] KaRa :roflt: nigdy by mi coś takiego do głowy nie przyszło... :cunao: Hehe, bo jedynie mi takie głupoty przychodzą do głowy :lol: Quote
Koma Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='Koma'] KaRa :roflt: nigdy by mi coś takiego do głowy nie przyszło... :cunao: Hehe, bo jedynie mi takie głupoty przychodzą do głowy :lol: nieno ale całkiem fajne te głupoty :lol: goniec afrykański :hmmmm: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
KaRa_ Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='Koma'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Koma'] KaRa :roflt: nigdy by mi coś takiego do głowy nie przyszło... :cunao: Hehe, bo jedynie mi takie głupoty przychodzą do głowy :lol: nieno ale całkiem fajne te głupoty :lol: goniec afrykański :hmmmm: :cunao: :cunao: :cunao: No co :roll: Ważne,że pasuje :lol: Quote
Koma Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='Koma'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Koma'] KaRa :roflt: nigdy by mi coś takiego do głowy nie przyszło... :cunao: Hehe, bo jedynie mi takie głupoty przychodzą do głowy :lol: nieno ale całkiem fajne te głupoty :lol: goniec afrykański :hmmmm: :cunao: :cunao: :cunao: No co :roll: Ważne,że pasuje :lol: No fakt, pasuje jak ulał Quote
Koma Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Nowe foteczki z dzisiejszego spacerku :lol: charcica :lol: tu wyszła jak szczeniak :lol: Quote
samojed Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Ładnie to tak pokazywać język?! :lol: :lol: :lol: Quote
Koma Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 samojed napisał(a):Ładnie to tak pokazywać język?! :lol: :lol: :lol: hehe chyba miała już dość zdjęć, bo do fot musiałam ją brać na smycz :lol: Quote
Koma Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Mam jeszcze pare ale wrzuce jutro Ja myslę że foty takie sobie, trudno jej fajne foty porobić, ona ciągle w ruchu... :roll: Quote
dbsst Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Koma napisał(a):Mam jeszcze pare ale wrzuce jutro Ja myslę że foty takie sobie, trudno jej fajne foty porobić, ona ciągle w ruchu... :roll: hehehe dobrze sobie radzisz spadam spac pa Quote
Ka-ka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 iiihhhhaaaaaa....!!!!!!!!!!! świetne, normalnie świetne :lol: :lol: :lol: a już się bałam, że tylko mojemu miejsca w gębie na język brakuje 8) Quote
daga10011 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 ona jest swietna :P ..a jaka ona jest wysoka?????????????ma cos z charta niewatpliwie :lol: Quote
Alfik Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Koma']tu jej się fajnie język podwinął :P Zdecydowanie pokazała język widzom :wink: Śliczna jest :angel: Quote
agabass Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Koma to przecież taki duży szczeniak, a co myślałaś, że wydoroślała hehehehe :D Quote
KaRa_ Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Nie no goniec afrykański jest śliczniutki!! Mój czekoladowy gang tez ma ma mało w pysku miejsca i języki zwisają :lol: Quote
Koma Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 daga10011 napisał(a):..a jaka ona jest wysoka????????????? muszę przyznać, że poszła w górę :angel: właśnie ją mierzyłam, i ma tak 50-55cm, wierciła mi się więc dokładnie nie wiem :lol: agabass napisał(a):Koma to przecież taki duży szczeniak, a co myślałaś, że wydoroślała hehehehe :D cały czas mam taką nadzieję, że trochę wydorośleje i zmądrzeje, bo narazie to mały wariat :lol: Ale miło popatrzeć jaką radość sprawia jej bieganie po krzaczorach :D pomimo, że czasem trudno ją dowołać :roll: Jej jak brakuje miejsca na jęzor w gębie to jest najszczęśliwsza :lol: Dla niej zmęczona=szczęśliwa :D Quote
Koma Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 z patyczkiem oczywiście :lol: schowała się do cienia moja charcica Quote
Recommended Posts