Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Koma']Nie musi lubić, byle się jako- tako zaakceptowały ;)
Jest urocza, uwielbia się tulić, ma masę energii i zachowuje się jak szczeniak :loveu:

to jest po prostu boskie :)

Posted

[quote name='zaba14']oczka jak u kota z shreka :)

http://img189.imageshack.us/img189/3544/81172248.jpg
"Że co?? Do domu??":roll:

[quote name='Asiaczek']Jakie kolorowe szeleczki:)

Też od taks :loveu: polecamy!

[quote name='agrazka']to jest po prostu boskie :)
Uśmiech do fotografa :lol:

Dziś nas trochę przewiało... Niby ładnie, a jednak nieładnie :diabloti: Suńka wybiegana, wyszczotkowana leży sobie wygodnie na fotelu i nasłuchuje dobiegających odgłosów szykowanego obiadu...

Dzisiejsza Komka spacerowa..

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='agrazka']ona zawsze taka rozchachana, ta twoja Komka :)
[quote name='Asiaczek']Rzeczywiście, nawet jak jest zajęta patyczkiem,to i tak wygląda na usmiechniętą:)
http://img848.imageshack.us/img848/5425/96589898.jpg
pzdr.
Tak, wiele osób zwraca na to uwagę, że ma takie roześmiane pyszczycho :lol:

[quote name='deer_1987']Ale ma fajne uszy :loveu:
Jak Tramp! :)

[quote name='Cerber']Komcia śliczna dziewczynka! :) koma napisz proszę ile Komcia ma lat?:>
Jest z sierpnia 2003 roku... już nie szczeniak :roll:

[quote name='Onomato-Peja']Jak Ty robisz w rysunkach taki efekt aksamitnej sierści? :O
Świetne to jest... W ogóle świetnie rysujesz, kazdy szczegół widac.
Mam wrażenie, że właśnie moje prace stają się za bardzo takie wygładzone, wygłaskane... no i w ogóle nie mam ostatnio czasu na rysowanie :shake: Ale dziękuję! :)

W przerwie między zajęciami a dentystą (brrr...) musi się znaleźć też chwila dla Komki! :)

Posted

Korenia napisał(a):
A wspólnych zdjęć dziewczyn nie ma;>?

Dziewczyny mają za sobą małe spięcie i nie wydaje mi się żeby ich kontakty się poprawiły :(

Posted

[quote name='Korenia']Szkoda :( Mocno się pokłóciły?
Nieee to była krótka wymiana zdań ;) ale jakby je zostawić i nie rozdzielać to nie wiem... Koma zaczyna :(

Gdyby nie jej stosunek do innych czterołapnych to muszę przyznać, że naprawdę grzeczny z niej psiak ;) Byłyśmy dziś na spacerze na Młynku, była bardzo skupiona na mnie a nie na wszystkim innym wokół jak to kiedyś często bywało. Nawet usłyszałam jak właściciele innego psa mijanego po drodze mówili do niego, żeby brał z Komki przykład i żeby zobaczył jaki z niej grzeczny piesek :lol: Nie powiem, że to gdzieś nie sprawiło że poczułam się z tego truptającego obok mnie pręgusa dumna :) Przeszłyśmy długą drogę jeśli chodzi o jej posłuszeństwo... ;)

... i sunia wyglądająca kaczek :)