Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Purple]Tak - suńkę pani wołała napewno Końcia i jest to napewno kundelek :D Ile ma lat nie wiem jak pozostali. Psinka jest za to bardzo zabawowa :cool3:[/COLOR][/FONT]

Posted

Agnes jeśli myślimy o tej samej suczce to na zdjęciach z soboty na str 161 obok wyżłów biegnących w naszą stronę jest właśnie ta suczka obok swojej pani.

Posted

[quote name='Czoko']Dziś byłyśmy znowu na spacerku na Polu Mokotowskim:

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images11.fotosik.pl/40/270606c3ecdd8f40.jpg[/IMG][/URL][/quote]

Czoko, bardzo dziękuję za piękną fotkę! Zuza co prawda moim zdaniem raczej pełni rolę polomokotowskiej purchawki (no przytyło się suni :roll: ), co nie zmienia faktu, że niewątpliwie była w swoim żywiole. :lol:

A ja was bardzo przepraszam, że nie napadłam na was towarzysko, ale chociaż Czoko już rozpoznaję bezbłędnie, to z właścicielką mam jeszcze mały problem :oops: Ale przy następnej okazji będę się uważniej rozglądać! ;)

Posted

Ja narazie mam ten sam problem ale to z czasem napewno nadrobimy. Następne zdjęcie wyjdzie może lepsze bo muszę się nauczyć obsługiwać aparat. Jeśli chodzi o mnie to chodzę przynajmniej narazie w niebieskiej kurtce i wystarczy zaobserwować pod czyje nogi co chwilę wpada bardzo odważna Choculka...

Posted

[B]Czoko[/B] nie ma problemu;)

To o której w sobotę na polach?;)

[B]Ula i Anuk[/B] my zawsze chętnie!!!też jestesmy w miare nowi;)a w jakiej dzielnicy bedziesz mieszkac?tzn i tak na polach zawsze chetnie ale moze jakoś blisko to bedzie częsciej mozna;)

buzka dla wszytkich

Posted

No własnie no własnie ... o której w sobotę ... i proszę bardzo więcej dużych psów (dogi mile widziane) ... żeby miał kto temperować Shojo :-)

Mortikia to zdjęcie mojej rodzinki i Twojej małej jest super - wszystkim się podoba tak jak nam się spodobała Twoja sunia.

Posted

Sylwek zdjęcie Twojej Rodziny z Skya może byś jeszcze inne - opublikowałam przyciętą wersje - nie każdy lubi być widoczny na zdjęciu...
W sobotę na 12 zdążyłabym...
Zapraszamy więcej osób z pieskami różnej wielkości.

Posted

Sylwek ciesze sie bardzo ze sie Wam podoba!W sobote koniecnzie będe i chętnie na ok 12(najpuzniej);)

Imanca moze bysmy wspólne spacerki uskuteczniały?ja mieszkam Na chełmskiej Czoko mówiłą ze to gdzieś tuż obok ciebie!Chętnie wieczorekim na spacerek;)dni do ustalenia bo napewno do poniedziałku nie dam rady-full zajęc dla sky pozadomem;)

Ula&Anuk to troche daleko, ale nieszkodzi będziem sie uamwiać!bądz na polach w sobote będzie napewno miło i fajnie!

a gdzie na polach tam gdzie ostatnio od strony parkingu?

pozdrawiam wszysctkich

Posted

Myślę. że okolice parkingu tam gdzie ostatnio są dobrym miejscem do odnalezienia się.

A swoją drogą to jakby się taki fajny śnieżek utrzymał to dopiero byłby raj na harce dla nszych "zimowych" piesków :-)

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/13/8afcb992b0bd2505.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Już wklejona wersja w całości – przynajmniej teraz widać dlaczego Sky tak się przechyla![/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Do Ciebie też wkleić?[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Szkoda ze nie odzywa się nikt z większym pieskiem do towarzystwa dla Shojo bo nasze dziewczyny na razie są średnio zainteresowane wspólną zabawą.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Times New Roman']Śnieżek byłby świetny do zabaw i szaleństw dla mojej kanadyjki.[/FONT]

Posted

Ja w ta sobote jak najbardziej sie pisze na 12 tylko gdzie dokładnie przy parkingu ??
i z kim mam przyjsc z Figa (kundelek-do kolan) czy z dominujacym malamutem Ays-em ?? (w banerku zdjecia)
Moge być z 2-ką ale wtedy mniej zabawy z innymi psami bedzie bo moje sie zajmą soba i bedą zadowolone ;)
Wiec piszcie kogo chcecie (bo ja to musze być siła rzeczy :eviltong: )
Pozdrawiam :)

Posted

USIA...

Ja tam nie uważam, że mogłabyś przyjśc z dwoma - zawsze będzie więcej piesków do zabawy. A Twój dominujący malamut to będzie ciekawe spotkanie z moją "dominującą" akitą (suczką) bo Shojo od dzieciństwa czuła jakis respekt do malamutów :-). Mam nadzieję, z ei tak sobie poradzimy i nie będzie niepotrzebnych scesji między psiakami.

A jeśli chodzi o miejsce gdzie się spotykalismy to jak się wchodzi w park przy tym prakingu od Batorego to w zasadzie zaraz na wprost i troche po lewo będzie nas widać a jak nie to spisz sobie nasze telefony (wcześniej w tym wątku) i daj znać, że już jesteś?

Posted

śnieg w każdym razie na Polu jest obecnie baaaaardzo piękny, wiec zapowiada się zabawa psiskow na całego :cool3: my juto będziemy ok. 13 30, nie wiem, czy wytrzymacie tak długo przy minusowej temperaturze, ale będę się uważnie rozlgądać :razz:

Posted

[B]Perfetia[/B],
My po dzisiejszym spacerku musiałyśmy sie wszystkie płukać w wannie, takie błoto z łap kapało!
Na szczęście szczura nie czuć! ;)
Chyba był świeży albo mrożony, hmmm...
(Dla niewtajemniczonych: Moje diablice wytarzały się dziś na polach w zdechłym szczurze!!!)

Posted

taki piękny zdechły szczur - grzech byłoby się nie wytarzać :razz: JA obstawiam, że szczur odżyje w nocy i rozwinie bukiet. Co cztery sztuki w łóżku to nie trzy :evil_lol:
Zuza wytarła błoto w mój jedyny przyzwoity dywan (dostałam w prezencie..) i dopiero wtedy się zorienowałam, że na łapach jest coś oprócz sniegu :angryy: Ale za to mam teraz bardzo ciekawy rzucik czarnych psich łapek na beżowym dywaniku. [na melodię powszechnie znaną]Tylko te czarne łaaaaaapy... :p

Zuza śpi jak zabita. Sprawdzałam nawet, czy nie zeszła, ale nie - jak otwieram lodówkę, reakcja jest natychmiastowa :lol:

Posted

No to my będziemy ok. 12:00 z tego co wiem to Mortikia też ...... zatem do zobaczenia ale chyba faktycznie za długo dzisiaj sie nie da wytrzymać bo nie wiem jak w mieście ale u mnie jest -8 stopni.

Posted

zimno wszędzie...co to będzie..co to będzie....będzie... ZABAWA!damy rade!tzn psy napewno bo biegac bedą a my...no coż też mozemy pobiegać hihihi ja o 12 będe i choć prawda,jak sylwek mówiu, ze dziś nie na długo to zawsze miłe krótsze spotknie nież żadne!więc zapraszam jak najwięcej ludzi i pozdrawiam;)

Posted

Dziekujemy wszystkim za dzisiejszy przepiękny spacerek, połączony z usługami miejscowej "wypożyczalni" dogo-sprzętu dla Shojo :lol: (a propos, Sylwek - czy udało się znaleźć odpowiedni kaganiec w tym sklepie?)
Jaszka po powrocie do domu bez polecenia wykonał komendę "zdechł pies" i nadal "umierający" leży na swoim legowisku...
Choroba mnie na szczęście nie złapała, gorąca herbata jak najbardziej w tym pomogła! :p
Pozdrawiam wszystkich serdecznie! ;)

Posted

Też wszystkim bardzo dziękuję za wspólny spacerek i potwierdzam już uzgodniony z mężem plan pojawienia się jutro na 13.
W domu po powrocie zostałam wyśmiana - nasza psinka tak się rozochociła szaleństwami ze dalej chce sie cały czas bawić. I po co ja się tak starałam...?
Martiszka świetnie że już sie odezwałaś - wiadomo jeszcze Kogo zawiadamiać o planie spacerku.
Niektóre nie znacie mojego nr a już nie pamiętam kiedy go podawalam: 600-474-927.
Pozdrawiam Ewa