Imanca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='moon_light']Tak ok 12 50 bede tam ja, i pewnie akard tez....wiec jak powiesz jakie masz psisko, to Cie namierzymy, i dojdziemy razem:)[/quote] [COLOR=Purple][FONT=Georgia]Wyżełka węgierska, ale wszystko się roztrzygnie za pół godziny, czy wychodzimy z domu z psem, czy samotnie. W razie czego zadzwonię do [B]czoko[/B], bo sylwekw ma telefon w śmierci klinicznej, a ładowarkę całkiem umarłą. Ja tak czy inaczej na spacerek pójdę najwyżej bez psiej ekipy :( Dlatego spotkamy się o 12:50 przy wyjściu z metra :)[/FONT][/COLOR] Quote
Czoko Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Imanca - maleńka tzn. Atenka? Mam nadzieję ze lepiej się poczuje - a co jej się stało? My się pojawimy tylko dalej nie wiem czym, kiedy i gdzie jechać. My - Choco to brązowa suczka kundelek 43 cm w kłębie a ja w niebieskiej kurtce z popielatą czapką i w okularach - Ewa. W najgorszym razie przez telefon spróbuję odnaleźć Sylwka. Przypominam swój nr 600-474-927 Quote
Imanca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Czoko']Imanca - maleńka tzn. Atenka? Mam nadzieję ze lepiej się poczuje - a co jej się stało? My się pojawimy tylko dalej nie wiem czym, kiedy i gdzie jechać. My - Choco to brązowa suczka kundelek 43 cm w kłębie a ja w niebieskiej kurtce z popielatą czapką i w okularach - Ewa. W najgorszym razie przez telefon spróbuję odnaleźć Sylwka. Przypominam swój nr 600-474-927[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Purple]Maleńka to Atenka :( Sylwekw nie będzie miał telefonu, w razie czego szukaj mnie, bo ja będę. Przyjdz na metro pole około 12:50, nawet jak będę bez psa to mnie rozpoznasz myślę :) [/COLOR][/FONT] Quote
moon_light Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Imanca'][COLOR=Purple][FONT=Georgia]Wyżełka węgierska, ale wszystko się roztrzygnie za pół godziny, czy wychodzimy z domu z psem, czy samotnie. W razie czego zadzwonię do [B]czoko[/B], bo sylwekw ma telefon w śmierci klinicznej, a ładowarkę całkiem umarłą. Ja tak czy inaczej na spacerek pójdę najwyżej bez psiej ekipy :( Dlatego spotkamy się o 12:50 przy wyjściu z metra :)[/FONT][/COLOR][/quote] Trzymam kciuki żeby psisko czulo sie ok. Jeszcze nigdy nie widzialam wyzla wegierskiego na zywo:cool3: Quote
Czoko Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Kończę smażenie mięsa i zaraz idziemy do metra - tam na miejscu się rozglądnę... Do zobaczenia Ewa Quote
anea Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Wróciłam ..co prawda nam sie spacerek do konca nie udal...ale i tak bylo milo was wszystkich zobaczyc (poznać mi sie nie bardzo udało :) ) mam chyba tylko 3 zdjecia ale wstawie potem w swojej galerii Quote
anea Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 a kojarzysz takie małe przestraszone co warczalo na duze psy??? Tośka sie przestraszyła i juz do konca nie bylo mowy o zabawie z psami :( ale i tak sie odbrze bawiłyśmy :) Quote
zakla Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A my nie mogliśmy przyjść i strasznie żałujemy:-( Quote
moon_light Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [IMG]http://img187.imageshack.us/img187/4569/czoko6mk.jpg[/IMG] czoko na dzisiejszym spacerku. :lol: Quote
Czoko Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Moon-light dziękujemy za wklejenie zdjęcia - Choculka trochę później już nie wyglądała tak groźnie - chodziła i bawiła się bez kagańca...Moje zdjęcia nie wiem czy wyszły Quote
anea Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ja tez mam zdjecie czoko i to bez kaganca :) ale wstawie jutro Quote
Sylvia_76 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jeśli ktoś ma fotki mojego Potwora - Frankensteina - poproszę na priva (albo tu) :) - choć on z gatunku tych, które wybiegają z kadru :) Quote
moon_light Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Sylvia_76']Jeśli ktoś ma fotki mojego Potwora - Frankensteina - poproszę na priva (albo tu) :) - choć on z gatunku tych, które wybiegają z kadru :)[/quote] hahahah...w biegu nie udalo mi sie ani razu go uchwycic....za to mam jedna fotke, nadajaca sie na 1 miejsce konkursu gluta :) Zaraz pojdzie na prv. Quote
Czoko Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Oglądałam swoje zdjęcia robione już podczas padającego deszczu - już wiem że nie wyszly - patrzyłam na komputerze nie podłączonym do neta - tylko gdzieś daleko na horyzoncie widać jakąś znikającą grupę psów. Nawet Atenka stojąca obok mnie mi się ruszyła... Quote
Czoko Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 A kto jeszcze był i z jakim psem? Piesków widziałm chyba koło 15 ale nicka z osobą i pieskiem wcale nie kojarzę. Znam tylko Imancę, Sylwka, poznam Panią przestraszonego pieska (chociaż nie wiem czy to była Tosia czy Punia?), Panią z Huskie...i tyle piesków rozróżniam, wiem że był 3 miesięczny szczeniaczek dog. Niektóre osoby znają naszę galerię - od razu wiedziały że my to Choco...a ja nikogo nie rozpoznaję... Quote
karlaaa Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Czoko'] Panią z Huskie [/quote] No to chyba ja :) ale nie wiedziałam o Waszym spotkaniu, wpadam na Pola zawsze na weekend. Dla przypomnienia byłam z białą suczką husky i brązowo-białym szczeniakiem husky :) Quote
Czoko Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='karlaaa']No to chyba ja :) Dla przypomnienia byłam z białą suczką husky i brązowo-białym szczeniakiem husky :)[/QUOTE] Tak wygląda - wymieniłam tylko osoby, z którymi rozmawiałam i Choco bawiła się z ich pieskami. Quote
Gaudi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Trzy miesięczny dożek to Bonjour, był razem z dwoma dorosłymi dogami (czarnym i żółtym, Draka i Nulinka), a ich właścicielka ma tutaj nick Akard. Czarny dog z ciętymi uszami to Korkosmok, a jego pani - Sylwia_76. Ten przestraszony piesek to Punia albo Tośka, a jej pani - Anea. Byłam jeszcze ja z moim TZ i błękitnym dogiem, który jeszcze jest mały i ma na imię Gaudi i pod koniec spaceru był poszkodowany, bo owczarek niem. z konkurencyjnego spotkania zabrał mu piłkę. :) Quote
Tilia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 uuu nie zajrzałam do tematu i przegapiłam spotkanko :( szkoda, szkoda na następne zapisuję się z góry :) ja i moje 4 futra (no, 3- jedna cieczkowa) Quote
Czoko Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dziękuję bardzo - teraz już wiem czyje Galerie zacznę odwiedzać. Teraz już i Panów mogę rozróżnić, bo Ten Drugi Pan poszedł wcześniej bo jego chyba bokser baardzo sie wszystkimi interesował. Quote
anea Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Moj prrestraszony pies to Tośka :) staruszka Punka grzeje tyłek w domku i ma w nosie spacery... Pochwale sie jeszcze że dziś znowu zabrałam Tośke na pola i juz nie byla przetraszona a na wszystkie psy reagowała z wielkim entuzjazmem (przyznam ze mi troche ulżyło :) ) Quote
anea Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Wrzucam dwa zdjecia które udało i sie zrobic na spacerku [IMG]http://images14.fotosik.pl/53/2f221493617dee1c.jpg[/IMG] [IMG]http://images11.fotosik.pl/28/0c1860ff6e078e26.jpg[/IMG] Quote
Czoko Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Choculka dziś też była odważniejsza i nie wchodziła co chwilę pode mnie i nawet z własnej ochoty podchodziła do caałkem obcych ludzi nie z DOGO i spotkanych po raz pierwszy. Ja byłam od 15.30-16.30 Zdjęcia śliczne - czy mogłabyś mi je jutro przysłać - w ciągu dnia podam adres na priva Quote
siekowa Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 heh mój piesior też raczej dominant więc raczej nasze chłopy się nie dogadają... Quote
Recommended Posts