zakla Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Gaudi, my byliśmy 6 w takim składzie jak na zdjęciu z pomnikiem goldena:razz: Więc może to byliście Wy, my też byliśmy w tych godzinach:p Mój numer 0-694-433-015 Quote
Folka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 zakla dzieki ;) my sie pewnie zaopatrzymy w jakas smyczke o ja sie osobiscie niwiem czy niebede bała pusucic jej luzem bo sie moze pogrysc :roll: ona suczek jakos tak niebardzo... ale co bedzie co bedzie moze nas niezwieje :cool3: jak lima ucieknie to wyjme nasza piszczaca piłeczke i wszytsko powinno byc git , czego sie w koncu nie zrobi dla piszczacego dzidostwa ?:razz: Quote
jo-jo Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 My życzymy miłego spacerku i czeakmy na fotorelację ;-)) [SIZE=1](Stereo a Ty co ludzi w metrze nie poznajesz? :razz: :evil_lol: )[/SIZE] Quote
sylwekw Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Folka .. ciekawe jak będzie bo moja Shojo generalnie z Huskymi raczej się lubi ale jeśli twoja nie lubi suk ??? :-( Quote
Folka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 porzyjmy zobaczymy ;) u niej nie ma reguły ze wszystkich suk nielubi... niektore tak a nie ktore nie ;( w ogole niewiem jeszcze czy bede bo zaczynam miec problem z dojazdem ... Quote
stereo Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='jo-jo'][SIZE=1](Stereo a Ty co ludzi w metrze nie poznajesz? :razz: :evil_lol: )[/SIZE][/quote] Yyyy, do mnie mówisz? :crazyeye: Ja już tak mam, że w metrze zazwyczaj coś czytam i się nie rozglądam wokół. :cool3: Quote
moon_light Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 może[COLOR=Red]* [/COLOR]się do Was przyłącze...ale bez psa :)- bo on taki srednio towarzyski :roll: [COLOR=Red]*[/COLOR]bo to zależy od pewnego ciemnego bruneta i jego pani :cool1:(czyt.Korkosmoka) Quote
jo-jo Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='stereo']Yyyy, do mnie mówisz? :crazyeye: Ja już tak mam, że w metrze zazwyczaj coś czytam i się nie rozglądam wokół. :cool3:[/quote] W niedziele rano zchodziłaś po schodach w metrze z Negrą (rano):eviltong: Quote
stereo Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='jo-jo']W niedziele rano zchodziłaś po schodach w metrze z Negrą (rano):eviltong:[/quote] A wtedy to się koncentruje, żeby z tych schodów nie zlecieć :evil_lol: Bo mój genialny pies ma tam bardzo różne pomysły :diabloti: Quote
zakla Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Folka i Sylwek, najużej się suki na smycze weźmie jak będą się burać za bardzo. My mimo niesprzyjającej pogody postaramy się być:p Kto jeszcze dojeżdża metrem? My jedziemy od samego Wilsona... Quote
Folka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 albo jak jedna bedzie na smyczy to druga bedzie biegała , a włascicielka bedzie pilnowała zeby sie niezblizała do "nieprzykaciela" ;) zawsze jakies wyjscie ;) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 mnie jednak nie będzie :( a szkoda, bo nie znam jeszcze nikogo z dogomaniaków, a miałabym jutro szansę kogoś poznać.. :( Ale niestety siła wyższa - choróbsko mnie dopadło :( Życzę udanego spacerku i proszę o foteczki! Quote
Czoko Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Nikt nie odpowiedział gdzie konkretnie jesteście umówieni - chodziło o przyjście jeszcze jednej suczki. Quote
Sylvia_76 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Potwierdzam naszą (ja + 11 miesięczny dog niemiecki) jutro o 13.00 (o ile nie będzie padać :) ) Również czekam na podanie miejsca spotkania :) Parking czy pomnik? Quote
akard Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Sylvia_76']20 stycznia (i każdego innego) na Polach Mokotowskich - jeśli ktoś ma ochotę - do wspólnej gonitwy (tak naprawdę potrzebujemy psa - wybiegiwacza) zaprasza 11 miesięczny czarny dog niemiecki :) Baaardzo potrzebuje towarzystwa na spacerki :) O pańcia i szkoleniowiec nie wystarczają by zapewnic psu pełnię szczęscia :) P.S. Możemy dojechać na Kabaty (choć preferujemy Pola, przy ul. Batorego od strony parkingu samochodowego)[/quote] TO MI SIE baaaardzo podoba:loveu: :multi: Wezmiesz mi "ksiegarnie"??? Prosze:oops: Quote
sylwekw Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ja też potwierdzam nasz udział. Shojo - wstrętna akita i ja Sylwek :-). Ponieważ w samej końcówce brakuje konkretów co do miejsca to ja deklaruję swoja obecność i oczekiwanie przy parkingu samochodowym przy ulicy Batorego (taki parking już prawie wewnątrz parku :-).- godz. 13:00 Choć wiem, że tam będzie nam trudniej się zorientowac kto jest kto bo pewnie będzie wielu ludzi z psami wcale nie związanych z naszym spotkaniem. Jeszcze przed 12:00 zajrzę czy nie ustaliliście czegoś innego. Quote
Sylvia_76 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='sylwekw']Ja też potwierdzam nasz udział. Shojo - wstrętna akita i ja Sylwek :-). Ponieważ w samej końcówce brakuje konkretów co do miejsca to ja deklaruję swoja obecność i oczekiwanie przy parkingu samochodowym przy ulicy Batorego (taki parking już prawie wewnątrz parku :-).- godz. 13:00 Jeszcze przed 12:00 zajrzę czy nie ustaliliście czegoś innego.[/QUOTE] My (czarny dożek i ja - czarna kurtka :) ) deklarujemy, że będziemy na 100% - parking samochodowy, godz. 13.00 Akard - oczywiście, że wezmę Ci księgarnię :) Quote
Czoko Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Skąd jest bliżej na miejsce spotkania - z metro Pola Mokotowskie czy tramwaju 33? O którym parkingu mówicie? Quote
Imanca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=Purple]Łeee ja nie wiem gdzie ten parking jest :( Miało być też spotkanie metro pole mokotowskie po drugiej stronie ulicy od SGH - czy któś tam będzie czekał??? Chociaż ja nie obiecuję, że będę, bo moja maleńka znów niewyraźna. Zarzygała się strasznie i czuje się kiepsko. Jak jej nie przejdzie, to będziemy grzały tyłeczek pod kołderką :shake: [/COLOR][/FONT] Quote
anea Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 nie kojarze trasy tramwaju ale... wysiadasz z metra idzies w storne ul. Batroego (cofasz sie od metra) przechodzisz przez ulice i skrecasz w lewo...idziesz... i po jakies 5-10 minutach po lewej masz parking - jak po lewej stronie skoncza Ci si ezabudowania Quote
sylwekw Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Czoko ..... idąc (jadąc) ulicą Batorego od skrzyżowania z Niepodległości w kierunku parku (w kierunku ulicy Wołoskiej - kurcze to chyba Wołoska, ta co na niej jest szpital MSW) Batorego ma taki ostry zakręt w lewo (nie wiem czy za zakrętem to jeszcze Batorego czy już nie ale chyba ten zakręt kojarzysz). Trochę przed tym zakrętem (za rzędem takich małych jednopiętrowych budynków szeregowych po prawej stronie ulicy Batorego jest taki "malutki" zjazd w prawo na parking który jest właściwie już w parku. Jeśli 33 jeździ po ulicy Rakowieckiej w kierunku Wołoskiej no to z przystanku przed skrętem Rakowiecka-Wołoska będzie troszkę bliżej niż ze Stacji metra Pole Mokotowskie. Ale to są i tak odległości rzędu 200-300m więc chyba nie ma się czym martwić. Niestety ja mam problem - właśnie rozładował mi się telefon i .... spaliła ładowarka więc będę bez telefonu. Zatem prosze jesli ktos mnie rozpozna (biała akita i ja nie wiem jeszcze jak ubrany ale na pewno na wierzchu będę miał taka myśliwsko-wędkarską zieloną kamizelkę) to walcie śmiało bo ja znam z widzenia tylko Imancę, Czoko i Zaklę. Aha Czoko ja bedę uskuteczniał jakąś zabawę z Shojo obok tego parkingu ale w takim miejscu, że idąc po Batorego na zakręcie na pewno mnie zobaczysz - mój białasek jest bardzo widoczny w taką "bezśniezną" zimę :-) Szkoda tylko, z enam chmurki nadciągają - z rana było takie piękne słoneczko. Quote
moon_light Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Imanca'][FONT=Georgia][COLOR=Purple]Łeee ja nie wiem gdzie ten parking jest :( Miało być też spotkanie metro pole mokotowskie po drugiej stronie ulicy od SGH - czy któś tam będzie czekał??? Chociaż ja nie obiecuję, że będę, bo moja maleńka znów niewyraźna. Zarzygała się strasznie i czuje się kiepsko. Jak jej nie przejdzie, to będziemy grzały tyłeczek pod kołderką :shake: [/COLOR][/FONT][/quote] Tak ok 12 50 bede tam ja, i pewnie akard tez....wiec jak powiesz jakie masz psisko, to Cie namierzymy, i dojdziemy razem:) Quote
Recommended Posts