Imanca Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [FONT=Georgia][COLOR=Purple]Na pierwszy niedoszły spacerek miałam iść z moją Neli, na drugi dzisiejszy mialam iść z małą Tokaj, aż w ostatniej chwili poszły obie dzięki towarzystwu lubego, bo inaczej byłoby to niewykonalne dla mnie z nimi obiema. Mam nadzieję, że udało się nam upilnować Neli i nikomu zbytnio nie podpadła. Dziękujemy za miło spędzony czas, polecamy się na przyszłość - psy spią jak aniołki :loveu: Tak poza spacerkiem zapytam, bo zapomniałam zapytać- czy ktoś z Was jedzie na zlot do Morska? [/COLOR][/FONT] Quote
sylwekw Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Doddy niektóre zdjęcia są wyjątkowo udane: np to na którym piłka właśnie wypada z pyska goldenka, np to gdzie moja akitka i bobtail mają jednoczesnie i podobnie rozdziawione pyski no i juz nie powiem, jaka dumna jest moja córka, że znalazła się na pierwszym zdjęciu - co pradwa z Huskim anuleq ale zawsze ... Quote
sylwekw Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Imanca ........ szkoda, że nasze dwa pieski szczególnie nie przypadły sobie do gustu .... i dobrze też, że kiedyś gdzies wyczytałem, że skuteczną metodą rodzielenie walczących psów jest odciągnięcie za tylne nogi :-) Quote
Imanca Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [FONT=Georgia][COLOR=Purple]Ta moja dziewczyna to wredna jest - ja się godzę z losem. Na szczęście na szelkach też łatwo zapanować nad psem. I i tak jestem zadowolona, że nie rzucała się na wszystkie psiaki - to dla mnie dużo. A co do pierwszego zdjęcia... dziecko ładne, to trzeba publicznie pokazać i zdjęcie honorowe musi mieć :) [/COLOR][/FONT] Quote
anuleq Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Dotarlismy, po drodze zamowilismy smycz i ciacha. Pies wlasnie zaliczyl wode. Sylwek, na indiwidualną psią schadzke sie umówimy, spokojnie ;) A jesli chodzi o zlot w Morsku - fajnie, z checia bym pojechala ale wtedy pewnie bedziemy w samochodzie w drodze do Austrii, chyba że znowu zmienią sie plany to wpadniemy ;) A wszystkie zdjęcia w pelnym wymiarze prosze na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Sylwek, Twojej córci do twarzy z moim psem^^ Ja zaraz zgram zdjęcia. Quote
anuleq Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Takie spacerki są nam potrzebne czesciej ;) Bounty spal do 10:30 ;P Nikogo nie gryzl, nie chcial wyjsc o 6 rano ;) Quote
Imanca Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='anuleq']Takie spacerki są nam potrzebne czesciej ;) Bounty spal do 10:30 ;P Nikogo nie gryzl, nie chcial wyjsc o 6 rano ;)[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Purple]Ale się macie fajnie - u mnie Tokaj szalała już od 5 rano. Przerwę łaskawie zrobiła po 6 do godziny 8. Teraz śpi już pół godziny, więc szybko muszę do niej dołączyć na drzemkę. Ale, ale jest sukces - Tokaj nie załatwia się w domu (chyba, że w zabawie nie wytrzyma) tylko jak jej się chce to staje pod drzwiami i szczeka!! Od dziś zrozumiała, że ile razy stanie pod drzwiami to wyjdzie na siku i korzysta z tego oszczędzając nasz dywan :) Dwu miesięczny geniusz!!! :loveu: [/COLOR][/FONT] Quote
doddy Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Mam prośbę do tych co chcą zdjęcia by mi dzień wcześniej przypomnieli bo ja mam sklerozę wielkości słonia ;) Quote
anetta Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Ejjj, ja juz myslalam ze beda wszystkie foty wstawione, a tu co?? :diabloti: Quote
Wiola.od.Gacka Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 A Gacka tego rozbójnika nie ma wiecej ,nawet go fotnnać nikt nie chce. Na zasadzie a weś idź i nie wracaj. Cioteczko jak masz foty Gacka to mi prześlij. Anka Quote
Imanca Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [FONT=Georgia][COLOR=Purple]Ja oczywiście bardzo chętna na zdjątka:) [email][email protected][/email] [/COLOR][/FONT] Quote
anuleq Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='anetta']Doddy, ok. A gdzie reszta?! Anuleq :razz:[/quote] Z racji że to naprawde duzo zdjęć to zapraszam tutaj: [URL="http://home.netx.waw.pl/ania/fotki/Resize/"]http://home.netx.waw.pl/ania/fotki/Resize/[/URL] Quote
Wiola.od.Gacka Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Pieknie dziękuję już teraz jestem szczęśliwa. Miło było wszystkich pozać. Do zobaczenia na Polach przeważnie sobota niedziela po 10 przychodzimy z Gackiem szaleć no w upały nas tylko nie było. Pozdrowionka Anka Quote
Perfetia Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ja również dziękuję za spacerek! Zuzia może nie jest pierwsza do szaleńczych zabaw z psiakami, ale bardzo się zaprzyjaźniła z ludzką częścią spracerku a zwłaszcza z szeleszczącymi torebkami :roll: Na wszystkich zdjęciach dokładnie widać szalejące psiaki i Zuzankę .. siedzącą przed kolejną osobą, w którą postanowiła wpartywać się w skupieniu. :lol: Uporczywe wpatrywanie przynosiło skutki, niniejszym bardzo dziękujemy wszystkim obecnym za Zuziny obiadek :razz: Quote
Wiola.od.Gacka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Jak Zuzi brzuszek przetrawił taką ilość smakołyków. Bardzo miło było Ciebie poznać. Wyściskaj Zuźkę od nas. Anka Quote
Perfetia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Zuzia jest przystosowana do żebrania po ludziach - nawet biegunki nie dostała. :roll: Za to ma ma na plecach nastepny wałeczek :lol: Nam też było miło - zwsze to jakoś raźniej spotkać innego właściciela psa, również opętanego jakąś nietypową obsesją. :razz: Quote
Wiola.od.Gacka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Pozdrowionka od pozytywnie zakręconych Gacka Buńki i Anki. Mamy takie odpały, kochamy swoje czworonogi na max-a. Widziałam jak ty zapatrzona w Zuzie jesteś i stale Zuzia to , Zuzia tamto aż miło było słuchać dobrze ze Zuzia trafiła do Ciebie lepiej nie mogła. Głaskanko dla mojej ulubienicy. Jest THE BEST. Anka Quote
sylwekw Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Słuchajcie ... tyle achów i ochów (sam też je wygłaszałem) a tu już czwartek. Kolejny weekend sie zbliża i może warto pomyśleć o kolejnym spotkaniu. Miejsce myslę, że już znamy (polanka pod Tym drzewkiem gdzie siedzielismy na samym końcu naszego ostatniego spotkania). Została by tylko sprawa dnia i godziny. Sprawę inicjuję choć niestety w sobotę pracuję a w niesdzielę być może będę w Przemyslu ... anuleq wie o tym coś więcej. Mimo to jednak, ostatnie spotkanie nasze tak mi przypadło do gustu, że być może nawet w obliczu pracowito-podrózniczego weekendu wyciułam czas aby się znowu z Wami spotkać a moja Shojo z Waszymi psiakami. Jak to widzicie? Quote
anuleq Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='sylwekw']Słuchajcie ... tyle achów i ochów (sam też je wygłaszałem) a tu już czwartek. Kolejny weekend sie zbliża i może warto pomyśleć o kolejnym spotkaniu. Miejsce myslę, że już znamy (polanka pod Tym drzewkiem gdzie siedzielismy na samym końcu naszego ostatniego spotkania). Została by tylko sprawa dnia i godziny. Sprawę inicjuję choć niestety w sobotę pracuję a w niesdzielę być może będę w Przemyslu ... anuleq wie o tym coś więcej. Mimo to jednak, ostatnie spotkanie nasze tak mi przypadło do gustu, że być może nawet w obliczu pracowito-podrózniczego weekendu wyciułam czas aby się znowu z Wami spotkać a moja Shojo z Waszymi psiakami. Jak to widzicie?[/quote] 1. Jak widzisz to, ze po wycieczce do Przemysla bedziesz mieć sile na spacer? ;P 2. Nic nie powiem o Przemyslu! Dopoki nie bedzie to zalatwione... :eviltong: 3. My być może też bysmy sie pojawili... Quote
Agama Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 witam:lol: jak sie zdecydujecie to tez przyjade-jesli nie to moze WIOLA bedzie-moja najmlodsza latorosl swietnie na treningach czuje sie z duzymi psami,przy aportowaniu nawet jest szybsza:cool3: Quote
sylwekw Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Anuleq ... tak nam się ten wspólny spacer spodobał, że nawet jesli pojedziemy do Przemyśla (choć moja żonka się trochę buntuje) to będę chciał potem stawić się na kolejnym spotkaniu ... no i obiecałem córkom, że nastepnego takiego nie przegapią .. a słowo dane dzieciom ... :-) Quote
Wiola.od.Gacka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie i nie wyskoczy upał to na mnie i Gacka mozecie liczyć, tylko jak bedą maluchy co sie nie moga przed Gackiem obronić bo on je dominuje i pod siebie zaciąga to już tragedia. Ja na Polach jestem w sobote i niedzielę po 10 jak sie wyśpimy. Anka Kochani jesteści miło mi że Was poznałam. Pozdrowionka Anka Quote
karlaaa Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='sylwekw'] Anuleq, to kiedy się umawiamy na indywidualne spotkanie dwóch szpiców :-) [/quote] Jeszcze jeden szpic się może pojawić :) jak zdradzicie gdzie co i jak? Quote
Recommended Posts