Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher'][quote name='doddy']Asher oj Ty zakręcona jezdeś :lol: [/quote]

oj, jestem, jestem :roll:

A KORONA to się chyba na mnie obrazila :( Najpierw odwolalam spotkanie bo mi pralke naprawiali, potem bo mi Bugajski okulal, a teraz bo deszcz, ktorego nie bylo... I to zawsze "za pięć dwunasta"... [b]KORONA[/b] :calus: Zobaczysz, ja Cie jeszcze z Halucypem dorwę :multi: [size=1]A potem będziesz mnie unikać[/size] :lol:[/quote]

Wcale nie obraziła!! Ale jak tak dalej będziesz Nas wystawiać to... coś wymyślę :roll: :lol:

[b]ARA[/b] Kubek żyje!! Odpowiednia reanimacja działa cuda. Nie można go tylko za ucho podnośić, bo ucho teraz służy za ozdobę :lol:

Szkoda że ze psaceru wyszły nici. Mogłobyc fajnie... Ale mam nadzieje, że jeszcze KIEDYŚ wypali.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KORONA']Szkoda że ze psaceru wyszły nici. Mogłobyc fajnie... Ale mam nadzieje, że jeszcze KIEDYŚ wypali.[/quote]

No nie wiem... W świetle tego co zostało napisane w poprzednim poście... :hmmmm:
[b]Kobieto_o_skomplikowanym_nicku[/b], a na długo wam ta monotematyczność została?
:wink:

Posted

Jutro moge, ale nie przed 13tą. W środę nie mogę (idę się umawiac z profesorem na egzamin. Trzymajcie za mnie kciuki, bo już dawno powinnam to zdać. I teraz będę żebrac, żeby zgodził sie mnie przepytać :oops: )

Posted

[quote name='asher'][quote name='KORONA']Szkoda że ze psaceru wyszły nici. Mogłobyc fajnie... Ale mam nadzieje, że jeszcze KIEDYŚ wypali.[/quote]

No nie wiem... W świetle tego co zostało napisane w poprzednim poście... :hmmmm:
[b]Kobieto_o_skomplikowanym_nicku[/b], a na długo wam ta monotematyczność została?
:wink:[/quote]

Asher, to ja [b]ara[/b] chiba widać? Zawsze to krócej...
A monotematyczność trzyma mnie już od 2 marca a mojego męża od 11-go... a najgorsze jest to że ów stan sie pogłębia... aktualnie wyobrażamy sobie jakby wyglądały razem mała MIXturka, średnia dobeczka i duża dożynka... w owe rozważania zaangażowaliśmy pana ze sklepu dla zwierząt, sąsiadów, rodzinkę i każdego kto się napatoczy...

Posted

Ara to Ty może pomyśl o dożku w realu :D
Daleko nawet nie musisz szukać.... U Beaty z "Być może" są pięknę dziewczynki. Ja byłam u nich w odwiedzinach i też mało nie wyszłam z dożkiem...... 8 dożków w jednym domu, to było piękne!!!

Asher my się akurat z Katcherine umówiłyśmy jutro, bo ona dziś nie może...
A kciuki trzymamy :wink: A Ty kobietko zacznij zaliczać w czasie, w końcu jak ja mogę to Tobie też sie uda :P

Posted

Doddy, nie wiem gdzie mieszka Beata ale do Moniki to ja piechotą chodzę :wink: A szczeniaczki jeszcze w tym roku się szykują...

Swoją drogą to chętnie bym się na jakiś spacerek wybrała tylko że mąż coś ostatnio dużo pracuje :cry:

Posted

[b]Doddy[/b] w czasie to nie mam jak zaliczać, bo studia skończyłam i terazjuż tylko zaległości nadrabiam :lol:

[b]Ara[/b], choc strasznie mi się dogi podobają, i pewnie widząc Halucynację roztopię się jak masełko, to jednak póki co zadozienie mi nie grozi. Więc jestem względnie bezpieczna :wink:

Posted

[quote name='asher'][b][b]Ara[/b], choc strasznie mi się dogi podobają, i pewnie widząc Halucynację roztopię się jak masełko, to jednak póki co zadozienie mi nie grozi. Więc jestem względnie bezpieczna :wink:[/quote]

Hihi... ja też tak myślałam...

Posted

W sobotę na Polach M. szykuje się spotkanko Dogomaniaków nie tylko z Wawy...jak ktoś ma ochotę to zapraszam...proponowana godz ok 16 przy łagodnym zejściu do jeziorka

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Olcia']ciekawa jestem dlaczego ja dopiero zobaczylam ten watek??, oczywiscie jak tylko psy przyjada na przerwe od wakacji to dolaczam do spacerku[/quote]

Jak na razie to tylko my sie integrujemy :lol:

Posted

[quote name='Olcia']Lidzia a zintegrujemy sie w przyszlym tygodniu z maszynka i piwkiem?? zabieram psy do domu na pare dni??[/quote]

Pewnie, że możemy się zintegrować, a jak pogoda dopisze, to nawet przy grillu :lol: .

• 4 weeks later...
Posted

:-? niby fajne były kiedyś momenty takiego zrywu bemowiaków ale legły w gruzach!!!!! ciekawe czemu? a może jeszcze bedzię REAKTYWACJA spacerków??? albo chociaż plany??? :wink: