KORONA Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 [quote name='asher'][quote name='doddy']Asher oj Ty zakręcona jezdeś :lol: [/quote] oj, jestem, jestem :roll: A KORONA to się chyba na mnie obrazila :( Najpierw odwolalam spotkanie bo mi pralke naprawiali, potem bo mi Bugajski okulal, a teraz bo deszcz, ktorego nie bylo... I to zawsze "za pięć dwunasta"... [b]KORONA[/b] :calus: Zobaczysz, ja Cie jeszcze z Halucypem dorwę :multi: [size=1]A potem będziesz mnie unikać[/size] :lol:[/quote] Wcale nie obraziła!! Ale jak tak dalej będziesz Nas wystawiać to... coś wymyślę :roll: :lol: [b]ARA[/b] Kubek żyje!! Odpowiednia reanimacja działa cuda. Nie można go tylko za ucho podnośić, bo ucho teraz służy za ozdobę :lol: Szkoda że ze psaceru wyszły nici. Mogłobyc fajnie... Ale mam nadzieje, że jeszcze KIEDYŚ wypali. Quote
KORONA Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Trzymam kciuki za Gretę. POWODZENIA dla suczki. Quote
asher Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 [quote name='KORONA']Szkoda że ze psaceru wyszły nici. Mogłobyc fajnie... Ale mam nadzieje, że jeszcze KIEDYŚ wypali.[/quote] No nie wiem... W świetle tego co zostało napisane w poprzednim poście... :hmmmm: [b]Kobieto_o_skomplikowanym_nicku[/b], a na długo wam ta monotematyczność została? :wink: Quote
doddy Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Czy ktoś wybiera się na spacer jutro, albo w środę? Quote
asher Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Jutro moge, ale nie przed 13tą. W środę nie mogę (idę się umawiac z profesorem na egzamin. Trzymajcie za mnie kciuki, bo już dawno powinnam to zdać. I teraz będę żebrac, żeby zgodził sie mnie przepytać :oops: ) Quote
ara Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 [quote name='asher'][quote name='KORONA']Szkoda że ze psaceru wyszły nici. Mogłobyc fajnie... Ale mam nadzieje, że jeszcze KIEDYŚ wypali.[/quote] No nie wiem... W świetle tego co zostało napisane w poprzednim poście... :hmmmm: [b]Kobieto_o_skomplikowanym_nicku[/b], a na długo wam ta monotematyczność została? :wink:[/quote] Asher, to ja [b]ara[/b] chiba widać? Zawsze to krócej... A monotematyczność trzyma mnie już od 2 marca a mojego męża od 11-go... a najgorsze jest to że ów stan sie pogłębia... aktualnie wyobrażamy sobie jakby wyglądały razem mała MIXturka, średnia dobeczka i duża dożynka... w owe rozważania zaangażowaliśmy pana ze sklepu dla zwierząt, sąsiadów, rodzinkę i każdego kto się napatoczy... Quote
ara Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 KORONA, cieszę się że kubek jednak przeżył :D to na sumieniu mamy nie jego życie ale zdrowie :wink: Quote
doddy Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Ara to Ty może pomyśl o dożku w realu :D Daleko nawet nie musisz szukać.... U Beaty z "Być może" są pięknę dziewczynki. Ja byłam u nich w odwiedzinach i też mało nie wyszłam z dożkiem...... 8 dożków w jednym domu, to było piękne!!! Asher my się akurat z Katcherine umówiłyśmy jutro, bo ona dziś nie może... A kciuki trzymamy :wink: A Ty kobietko zacznij zaliczać w czasie, w końcu jak ja mogę to Tobie też sie uda :P Quote
Justa Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Hihi dopiero oblookałam temacik ;) A cóz ja tu widzę :D Foooorty :P My byłyśmy z Galą wczoraj ;) Quote
ara Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Doddy, nie wiem gdzie mieszka Beata ale do Moniki to ja piechotą chodzę :wink: A szczeniaczki jeszcze w tym roku się szykują... Swoją drogą to chętnie bym się na jakiś spacerek wybrała tylko że mąż coś ostatnio dużo pracuje :cry: Quote
asher Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 [b]Doddy[/b] w czasie to nie mam jak zaliczać, bo studia skończyłam i terazjuż tylko zaległości nadrabiam :lol: [b]Ara[/b], choc strasznie mi się dogi podobają, i pewnie widząc Halucynację roztopię się jak masełko, to jednak póki co zadozienie mi nie grozi. Więc jestem względnie bezpieczna :wink: Quote
doddy Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Idziemy na spacerek z Katcherine jutro o 13 na Pola. Ktoś się dołacza? Quote
ara Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 [quote name='asher'][b][b]Ara[/b], choc strasznie mi się dogi podobają, i pewnie widząc Halucynację roztopię się jak masełko, to jednak póki co zadozienie mi nie grozi. Więc jestem względnie bezpieczna :wink:[/quote] Hihi... ja też tak myślałam... Quote
banjo Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 W sobotę na Polach M. szykuje się spotkanko Dogomaniaków nie tylko z Wawy...jak ktoś ma ochotę to zapraszam...proponowana godz ok 16 przy łagodnym zejściu do jeziorka Quote
Olcia Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 ciekawa jestem dlaczego ja dopiero zobaczylam ten watek??, oczywiscie jak tylko psy przyjada na przerwe od wakacji to dolaczam do spacerku Quote
Ludek Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='Olcia']ciekawa jestem dlaczego ja dopiero zobaczylam ten watek??, oczywiscie jak tylko psy przyjada na przerwe od wakacji to dolaczam do spacerku[/quote] Jak na razie to tylko my sie integrujemy :lol: Quote
Olcia Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Lidzia a zintegrujemy sie w przyszlym tygodniu z maszynka i piwkiem?? zabieram psy do domu na pare dni?? Quote
Ludek Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='Olcia']Lidzia a zintegrujemy sie w przyszlym tygodniu z maszynka i piwkiem?? zabieram psy do domu na pare dni??[/quote] Pewnie, że możemy się zintegrować, a jak pogoda dopisze, to nawet przy grillu :lol: . Quote
Olcia Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 ja jestem za tylko teraz to chyba zamiast grilla to kurtke zimowa trzeba wyjac:) Quote
Olcia Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 greta juz zdrowa jeszcze tylko badania kontrolne we wtroek i gotowa jest na ponowne spacery Quote
doddy Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Wiec kiedy umawiamy się na spacerek? Ja od jutra niańcze goldena... Wiec chwilowo mam 2 psy. Quote
Tofik Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Czy ktoś się wybiera na pola??? Może dziś, lub jutro? Quote
Olcia Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 ja jutro popoludniu wybieram sie na pola na spacer kolo 18, ktos chetny? Quote
iac1 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 :-? niby fajne były kiedyś momenty takiego zrywu bemowiaków ale legły w gruzach!!!!! ciekawe czemu? a może jeszcze bedzię REAKTYWACJA spacerków??? albo chociaż plany??? :wink: Quote
Recommended Posts