Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylleee czasu, ja całe życie żyje dzięki myśli, żw niedługo weekend :wink:

No Naomi charciolek, musi jako tako biegac :wink: . Chociaz nie jest tak temperamentna jak moj Ś.P.Duke, ale czadu umie dac :lol: , a podgryzac tez podgryza, wojownicza pipeta :wink: .

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze... Jak mogę się z Wami umowić, skoro w necie jestem raz może dwa razy w tygodniu, a ostatnio prawie wcale!? :-?

Będę w weekend na Polach Mokotowskich, nie wiem o której dokładnie, ale pewnie ok 12-15, w sobote i piątek możliwe, że też ok. 17-20 (jeśli komarów za duzo nie bedzie i deszczu i takiego niesamowitego wiatru, jak w ostatnich dniach!).

Posted

no to chyba spotkania nie będzie :( ma bardzo padać. Najwyżej jak będzie nie tak bardzo zimno to się możemy na bemowie gdzieś spotkać z tymi co mają blisko. Ja i tak z Vanity będę po bemowie chodziła, więc możecie dołączyć :wink:

Duże spotkanko przekładamy :D

hmmm chociaż na 99% to jednak będę na polach w niedziele ok 18

Posted

hej hej!!! kto się nie boi deszczu i się dziś na polach zjawi???

Będziemy o 18 na wprost jeziorka (od strony fontann) za pubem na łączce :lol: . Macie okazję zobaczyć mojego urwisa :wink: :lol: 8) :oops: (o psie mówię hihi) :lol:

Posted

Bea ! ja z radością widzę, że powiększy sie grono Zoliborzan !! - gratuluję wyboru!!!. Sama jestem Żoliborzanką z urodzenia choć obecnie mieszkamy trooooszkę dalej bo na Bielanach czyli rzut okiem za Trasę Toruńską. Pisałam do Ciebie wcześniej w tej sprawie na Molosach i na privie - zapraszam serdecznie na Żoliborz nad kanałek na Kępie Potockiej!!!!!!. Zna dobrze to miejsce i bywa tu również cała plejada między innymi właścicieli CC z Molosów : Saidi, Birma, Bafi, Sajko, Beata 72-72, ja i cała masa właścicieli równiez innych ras dużych i małych!!!

Posted

Widzę, że bywacie na Polach i w tygodniu.

Powiedzcie mi proszę, czy panowie z takimi śmiesznymi rowerkami do wypożyczenia, ciut za fontannami po stronie Mokotowa też bywają?

Raz w weekend ich spotkaliśmy, a chciałam jutro zrobić dzieciakom frajdę, tylko nie wiem czy nie pójdziemy na próżno?

Posted

Beata, niestety nie wiem jak z tymi rowerkami, nawet nigdy ich nie widizlam tam :o

Kochani, ja na Polach bede jutro od 14:30 do 17:00-17:30 oraz w sobote o 13:30 doo... aż Naomi padnie :lol: .

Zawsze mam przy sobie pręgowaną Whipetke na czarnej charciej obróżce :lol:

Posted

Beata wydaje mi się że w piątek są z tymi rowerkami.

Możliwe że dotrzemy w sobotę na pola ale nic jeszcze nie obiecuję... chyba mnie poznacie z moim urwisem? :wink: i z Emiśką oczywiście :D

Posted

A może by tak zrobic w sobotę niespodziankę Cavano?

Zawsze toć spotkanie dogomaniaków.

A teraz z innej beczki

UWAGA, UWAGA CAVANO

Jak już pewnie wiadomo, w sobotę ponawiamy treningi, mamy już teren do biegania. Wszystkich chętnych zapraszamy na ul. Racławicką róg Miłobędzkiej po stronie przeciwnej niż przystanek autobusowy. Spotykamy się tam w najbliższą sobotę o godz. 17:50. Jako punkt orientacyjny możemy przyjąć 2 duże tablice reklamowe, ale na pewno się poznajdujemy, bo Miłobędzka jest maleńka, a ten róg pusty i niezabudowany, więc wszyscy będą doskonale widoczni.

Prosimy o zabranie ciasta, chipsów i napojów, bo będzie mała imprezka. Zabierzcie koce lub karimaty, bo wyposażenie mamy na razie bardzo skromne i trzeba będzie siedzieć na trawie. Nie będzie to trwało zbyt długo, ponieważ nasza łączka nie jest oświetlona, a na dzień dobry, to nam raczej ogniska nie pozwolą rozpalić :wink:

Goście mile widziani, jeśli ktoś chce tylko popatrzeć - też zapraszamy. :D