Jaga Posted February 5, 2003 Posted February 5, 2003 Hm... Chociaz watpie, to jednak zapytam... Moze ktos spaceruje w okolicach Al.Krakowskiej, na wysokosci lotniska - gdzies mniej wiecej przy 'OBI'? Albo ogolnie w tamtych rejonach? :) Quote
Dolphine Posted February 5, 2003 Posted February 5, 2003 a kolo Parku Skaryszewskiego? od strony Waszyngtona? Kinowej?w strone Stadionu?ktos tam spaceruje? jakis husiorek albo mamutek? Quote
kmaila Posted February 5, 2003 Posted February 5, 2003 Ja chodze ze swoimi psiakami na bemowo-lotnisko przed tem tez chodziłam na tyly Carrefoura ale teraz juz tam nie ma miejsca bo sa nowe budynki postawione.Jestem z bemowa a wy? Quote
kapi Posted February 6, 2003 Posted February 6, 2003 Oj kmaila nie czytasz dokładnie postów :wink: Ja mieszkam też w tych okolicach co Ty. I co tydzień latam w sobote na zakupy do Carrefoura. :lol: Quote
kmaila Posted February 7, 2003 Posted February 7, 2003 Do kapi. A gdzie ty doklanie mieszkasz?Jakiego masz psa? Quote
kapi Posted February 8, 2003 Posted February 8, 2003 Kmaila mieszkam na bemowie koło zus-u a więcej info dostaniesz niebawem. :D Quote
Tilia Posted February 8, 2003 Posted February 8, 2003 :) My chodzimy najczęściej po natolińskich łąkach (okolice Moczydłowskiej, aż do Geanta), a czasem jeździmy na Sadybę (okolice jeziorka Czerniakowskiego - Drache :) ) no i na pola wilanowskie. A, czasem bywamy też w Dolince Służewieckiej nad Smródką :) Quote
mikimol Posted February 9, 2003 Author Posted February 9, 2003 Hej Tilia! Mieszkam na Kabatach. Natolińskie łąki są blisko mnie, ale jeszcze nigdy się tam nie wybrałam. Może spotkamy się w okolicy w przyszły weeckend? Quote
Nitka Posted February 9, 2003 Posted February 9, 2003 Dolphine uwazaj, bo w tamtym miejscu ( dokladnie w tym, o ktorym piszesz ) ukradziono mi psa. Quote
Dolphine Posted February 9, 2003 Posted February 9, 2003 od jakiegos czasu warszawskie husky spotykaja sie w niedziele okolo 10:00 rano w lasku mlocinskim przy ul. Papirusow, zapraszamy wszystkich chetnych, nie tylko husky i malamuty, kazdy mile widziany. Quote
VELOX Posted February 9, 2003 Posted February 9, 2003 Na codzien Tarchomin na walach Wislanych, duzo pustych lak i chaszczy. Ewent. lasy w Choszczowce lub tak jak pisala Dolphine. Quote
Bea Posted February 11, 2003 Posted February 11, 2003 Witam Wszystkich Dogomaniaków-Warszawiaków ( oczywiście ogórkowo i cieplutko) :angel: Od kwietnia uruchamiam filię/ oddział w Warszawie Organizacji Obrony Praw Zwierząt ( Centrala znajduje się w Radomiu u naszego Grzesia) dla ciekawych: http://gesio74.blog.pl/ lub http://organizacjapraw.republika.pl Szukam dogomaniaków ( Wolontariuszy), którym nieobcy jest los wszelkiej maści zwierzaków i takich, którzy lubią działać ( a nie tylko narzekać) :) . Najchętniej z Żoliborza ( i okolic) choć nie tylko . Zapraszam miłych i wrażliwych ludzi :angel: do współpracy. Czekam na pv ( zainteresowanym - wszystko wyjaśnię). Quote
iac1 Posted February 13, 2003 Posted February 13, 2003 do kmaila i kapi spotkamy sie moze w sobote z psami kolo carrefoura...czekam na info pozdro Quote
iac1 Posted February 13, 2003 Posted February 13, 2003 do rybkad: tez moze sie spotkamy kolo carrefoura milo by bylo skompletowac bemowskich dogomaniakow czekam na info --apropo bedzie nas juz 4 osoby a mozeee wiecej ... Quote
kmaila Posted February 14, 2003 Posted February 14, 2003 do iac1 Jakiego masz psa ?Jak masz na imie? Co do spotkania jestem chetna moze na lotnisku spotkamy sie tam jest spory teren a o ktorej godzinie moze o 12 00 .pozdrawiak kama i czekam na odpowiedz Quote
Sajko Posted February 14, 2003 Posted February 14, 2003 Olu, chętnie sie kiedyś spotkam, tylko może pogoda niech się troszkę poprawi, bo narazie zapoznaję się z własnym łóżkiem i aspiryną. Ale w słoneczny dzień, zaszalejemy 8) A piesio- chłopczyk spokojny? Bo mój spokojny, więc pewnie się polubią. Pozdrawiam i ściskam łapy obu czarnuchów (mój też miał być czarny, trochę ostatnio zbrązowiał :wink: Quote
kapi Posted February 15, 2003 Posted February 15, 2003 Witam wszystkich bemowiaków! :D Ja niestety nie posiadam jeszcze pieska (jednego mam u mamy i napewno tam już zostanie a drugi dopiero w planach) dlatego nie mam towarzysza do spacerów razem z wami. A samej to tak jakoś dziwnie. Ale obiecuje, że jak tylko będę miała to daje cynk na forum i spaceruje razem z wami!! Chłopa zostawie w domu, zabiore psa i dalej w długą na spacery. No chyba, że w lato to będę spacerować razem z wami nawet bez psa. Bo mój luby ma chopla na punkcie rowerów i on będzie śmigał na rower a ja może dołącze do was. Quote
Linksa Posted February 15, 2003 Posted February 15, 2003 Park Szczęśliwicki jest cool co do chodzenia z psami. Ale na mokotowie przy ul. Czerniakowskiej.. nic:(( oto jest problem. Bo do Łazienek nie można pójść i nigdzie:( A przecież nie będe daleko jeździła na Pola Mokotowskie chociaż tam jest suuper... Quote
Drache Posted February 16, 2003 Posted February 16, 2003 Linksa, od Czerniakowskiej jest bliziutko do jeziorka czerniakowskiego. Mozna dojsc od trasy siekierkowskiej polami, tam gdzie kiedys byly ogrodki dzialkowe, bardzo fajne tereny do wbiegania psow. :D Quote
mikimol Posted February 16, 2003 Author Posted February 16, 2003 Linksa Dawno , dawno temu mieszkałam w okolicy Czerniakowskiej. Z psem chodziłam na górkę zwaną "Zwałka", na działki pracownicze, oraz nad Wisłę - albo na tyły obecnej Strazy Miejskiej, albo wzdłuz Bartyckiej i potem na wał. Teraz chyba te miejsca są niedostępne :( Quote
SAIDA Posted February 17, 2003 Posted February 17, 2003 Drache czy to zdjęcie pod Twoim nickiem to "plastrowate szczęcie"? Quote
Drache Posted February 17, 2003 Posted February 17, 2003 Saida, tak jest :D od tego czasu juz troszke urosl. Jak chcesz zobaczyc wiecej to zajrzyj do galerii www.lukrowi.pl po "P" Quote
kmaila Posted February 23, 2003 Posted February 23, 2003 Moze bysmy zorganizowali spotkanie z psiakami naszymi .Co o tym sadzicie Jestem z Bemowa A wy? Quote
jcebula Posted February 23, 2003 Posted February 23, 2003 Ja bardzo chętnie. Nie wiem, jak moje psy (starsza nie ma w zasadzie kontaktu z innymi psami; ale małemu pewnie by się spodobało :) ). Mieszkam w Zalesiu Górnym (k.Piaseczna), ale jsteśmy mobilni :D. Quote
Recommended Posts