Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szura']Jakby dało radę przełożyć na piątek lub niedzielę, to ja. :)[/QUOTE]
No ja jednak też w sobotę nie bardzo, więc chyba niedziela ewentualnie, tylko żeby się ktos jeszcze zebrał;)

• 3 weeks later...
Posted

Może ktoś chętny na jakiś spacer podczas tej przerwy świątecznej ? :cool3:
W końcu jest cieplej, więc my chętnie byśmy się wybrali na jakiś dłuższy spacerek ;)

Posted

[quote name='paulaa.']Może ktoś chętny na jakiś spacer podczas tej przerwy świątecznej ? :cool3:
W końcu jest cieplej, więc my chętnie byśmy się wybrali na jakiś dłuższy spacerek ;)[/QUOTE]

zapraszam do Radzymina :D

Posted

[quote name='westie_justa']Ja bym mogła w piatek, ale jestem ograniczonym człowiekiem do pól mokotowskich :)[/QUOTE]

Mi w sumie obojętne gdzie. ;) Mogą być i te pola, dawno nie byłam :D

Posted

[quote name='paulaa.']Mi w sumie obojętne gdzie. ;) Mogą być i te pola, dawno nie byłam :D[/QUOTE]
No nareszcieee :lol:
To piątek moze byc? jakos tak 11-12?
[quote name='Victoria']ooo nie bd sama jechała skmka widze [/QUOTE]
:diabloti: weź Lusie

Posted

[quote name='westie_justa']No nareszcieee :lol:
To piątek moze byc? jakos tak 11-12?

:diabloti: weź Lusie[/QUOTE]
weź kaganiec :diabloti:
joke ;P
na Lusie za zimno ;p bylo w listopadzie z nami isc, z lusia bylam wtedy :eviltong:
najwyżej będziemy siedzieć daleko :evil_lol:

Posted

nie.. poważnie za zimno.. ;)
nie wychodze z nia na dłuzsze spacery jak jest zimno i mokro.. bo ostatni taki wypad skonczyl się dla niej dość kiepsko..

a Nusia się od wakacji trochę ogarnęła, potrafi się normalnie z psem przywitać, jeśli ten jest spokojny, nie jest zazdrosna o smaki i ogólnie jest lepiej ;)
Także jak nie będzie żadnych zabawek których można pozazdrościć to sądzę, że będzie dobrze :razz:

Posted

[quote name='zootechniczka']Jak można to i ja bym się dołączyła. Mogę wziąć kaganiec ;). Muszę mojego znów trochę scywilizować. A jak ktoś chętny to i jutro mam czas.[/QUOTE]
widze ze tez sie na fortowe zawody wybierasz, to przynajmniej bd miala tam kogos znajomego :evil_lol:

Nam sie też jutro nudzi jakby ktoś się gdzieś wybierał.. :razz:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']A jutro ktoś chętny na jakiś spacer ?[/QUOTE]
no ja pewnie moge, ale mam nieograniętego psa z agresją lękową, przy którym inne psy bawiąc się zabawkami ryzykują życiem , więc nie wiem czy z nami chcesz :diabloti:
i my tylko na PM i to też nie wiem na pewno, bo może mama mnie nie puścić jako że niby po świętach trza sprzątać :roll: