Luzia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Amber']Bezpłatnie :)[/QUOTE] Nawet z kilkoma piesami? Quote
Amber Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Tak. Zjedź na sam dół strony, tam masz o zwierzakach: [url]http://www.ztm.waw.pl/?c=126&l=1[/url] Quote
Yuveza Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Szura']Jakby dało radę przełożyć na piątek lub niedzielę, to ja. :)[/QUOTE] No ja jednak też w sobotę nie bardzo, więc chyba niedziela ewentualnie, tylko żeby się ktos jeszcze zebrał;) Quote
Yuveza Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ja na pola mogę, bo się u mnie jednak plany pozmieniały. Quote
Szura Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ja się rozchorowałam, leżę z gorączką. :( Quote
Aleksa. Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Jutro ktoś na spacerek do lasu chętny :) ? Quote
paulaa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Może ktoś chętny na jakiś spacer podczas tej przerwy świątecznej ? :cool3: W końcu jest cieplej, więc my chętnie byśmy się wybrali na jakiś dłuższy spacerek ;) Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='paulaa.']Może ktoś chętny na jakiś spacer podczas tej przerwy świątecznej ? :cool3: W końcu jest cieplej, więc my chętnie byśmy się wybrali na jakiś dłuższy spacerek ;)[/QUOTE] zapraszam do Radzymina :D Quote
Yuveza Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ja bym mogła w piatek, ale jestem ograniczonym człowiekiem do pól mokotowskich :) Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 zapisuje ;] i przy okazji - w czw/pt my tez sie wybieramy :eviltong: Quote
paulaa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='westie_justa']Ja bym mogła w piatek, ale jestem ograniczonym człowiekiem do pól mokotowskich :)[/QUOTE] Mi w sumie obojętne gdzie. ;) Mogą być i te pola, dawno nie byłam :D Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 ooo nie bd sama jechała skmka widze :diabloti: Quote
Yuveza Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='paulaa.']Mi w sumie obojętne gdzie. ;) Mogą być i te pola, dawno nie byłam :D[/QUOTE] No nareszcieee :lol: To piątek moze byc? jakos tak 11-12? [quote name='Victoria']ooo nie bd sama jechała skmka widze [/QUOTE] :diabloti: weź Lusie Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='westie_justa']No nareszcieee :lol: To piątek moze byc? jakos tak 11-12? :diabloti: weź Lusie[/QUOTE] weź kaganiec :diabloti: joke ;P na Lusie za zimno ;p bylo w listopadzie z nami isc, z lusia bylam wtedy :eviltong: najwyżej będziemy siedzieć daleko :evil_lol: Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 nie.. poważnie za zimno.. ;) nie wychodze z nia na dłuzsze spacery jak jest zimno i mokro.. bo ostatni taki wypad skonczyl się dla niej dość kiepsko.. a Nusia się od wakacji trochę ogarnęła, potrafi się normalnie z psem przywitać, jeśli ten jest spokojny, nie jest zazdrosna o smaki i ogólnie jest lepiej ;) Także jak nie będzie żadnych zabawek których można pozazdrościć to sądzę, że będzie dobrze :razz: Quote
paulaa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='westie_justa']No nareszcieee :lol: To piątek moze byc? jakos tak 11-12? [/QUOTE] Mi pasuje. :smile: Quote
zootechniczka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Jak można to i ja bym się dołączyła. Mogę wziąć kaganiec ;). Muszę mojego znów trochę scywilizować. A jak ktoś chętny to i jutro mam czas. Quote
Victoria Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='zootechniczka']Jak można to i ja bym się dołączyła. Mogę wziąć kaganiec ;). Muszę mojego znów trochę scywilizować. A jak ktoś chętny to i jutro mam czas.[/QUOTE] widze ze tez sie na fortowe zawody wybierasz, to przynajmniej bd miala tam kogos znajomego :evil_lol: Nam sie też jutro nudzi jakby ktoś się gdzieś wybierał.. :razz: Quote
Ewa&Duffel Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 A jutro ktoś chętny na jakiś spacer ? Quote
Victoria Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='Ewa&Duffel']A jutro ktoś chętny na jakiś spacer ?[/QUOTE] no ja pewnie moge, ale mam nieograniętego psa z agresją lękową, przy którym inne psy bawiąc się zabawkami ryzykują życiem , więc nie wiem czy z nami chcesz :diabloti: i my tylko na PM i to też nie wiem na pewno, bo może mama mnie nie puścić jako że niby po świętach trza sprzątać :roll: Quote
paulaa. Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Ewa&Duffel, a nie dacie rady w piątek na PM wpaść ? :smile: byłaby już wgl spora grupka :D Quote
Recommended Posts