Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://www.pkt.pl/s/warszawa/100003849/bemowo/photo-video.html[/url]
Ktoś tam był ? Jakie opinie ? :smile:
Mam poważne problemy z moim cockerem, a nasi weci do bani..
Pilnie potrzebny dobry wet, najlepiej w okolicy Bielan!

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulaa.'][url]http://www.pkt.pl/s/warszawa/100003849/bemowo/photo-video.html[/url]
Ktoś tam był ? Jakie opinie ? :smile:
Mam poważne problemy z moim cockerem, a nasi weci do bani..
Pilnie potrzebny dobry wet, najlepiej w okolicy Bielan![/QUOTE]
Znajoma chodzi tam ze swoją suczką i jest bardzo zadowolona. ;)

Posted

[quote name='Amber']Ta klinika ma bardzo rozne opinie... ja tam bylam raz, ale nie do weta ogolnego tylko do specjalisty. Co dokladnie dolega twojemu psu?[/QUOTE]

od dłuższego czasu ma krwawe biegunki.
a co do kliniki, to ja tam chadzam, ale z małymi problemami typu rozwalona opuszka czy wyjęcie kleszcza. mój pies nie wie co to chorowanie na serio ;)

Posted

Jak biegunki i inne gastryczne problemy do polecam prof. Lechowskiego, ktory przyjmuje wlasnie w tej klinice. Trzeba zadzwonic i sie umowic wczesniej.

Posted

[quote name='Amber']Jak biegunki i inne gastryczne problemy do polecam prof. Lechowskiego, ktory przyjmuje wlasnie w tej klinice. Trzeba zadzwonic i sie umowic wczesniej.[/QUOTE]
Jak narazie będziemy się w pon próbować dopisać do doktora Marciniaka (?), podobno najlepszy specjalista od usg w warszawie, ale dziękuje, możliwe, że będziemy tam musieli czekać od 18 do nawet 24.., bo sprawa pilna, a normalne zapisy chyba na 20 któryś marzec.. :roll: Ale ogólnie bardzo dobre wrażenie dzisiaj na mnie zrobili.. ;) Zobaczymy jak będzie, bo nadal nie wiadomo tak naprawde co mu jest..

Posted

dr Marcińskiego. On przyjmuje jeszcze w kliku innych klinikach w Warszawie, w LuxVecie w Al. Wilanowskiej (ja tam by lam u niego z Jarim w lato i krótko czkaliśmy) i Multivecie na Gagarina, może gdzieś jeszcze, wystarczy trochę pogooglować. Od USG jest b. dobry.

Posted

My też byliśmy u dr.Marcińskiego.Moja wet polecała go jako najlepszego specjalistą i usg "kazała" nam u niego robić.Raz byliśmy na Umińskiego a raz właśnie na Bemowie.Nigdy długo nie czekaliśmy na wizytę.

Posted

ja nie polecam tej lecznicy. Złe opinie słyszałam. Zresztą wystarczy poczytać tu :

[url]http://www.weterynarze.waw.pl/lecznica,6[/url]

nie, nie poszłabym tam z psem.

my jesteśmy z bielan , jeździmy na bemowo do marcela i jestesmy zadowoleni.

Posted

Jako że zrobiło się w końcu cieplej może ktoś chętny na dłuższy spacer w granicach minimum godzina? Zależy mi na długim spacerze a nie spotkaniu w rodzaju my stoimy a psy się bawią.Bo mój grubasek musi zrzucić trochę kilo a przy kursie posłuszeństwa na który chodzimy dostaje większą ilość smakołyków.Miejsce dowolne dostosuje się, choć najchętniej jakiś lasek.
Najlepiej z jakimiś suczkami lub kastratami. Mogą być także samce z jajami. Ale wtedy bez bliższych kontaktów z moim psem.

Posted

Może jest cieplej, ale u nas albo lodowisko, albo w lesie zamarźnięty śnieg, więc żadna przyjemność ostatnio ze spacerków. :D
My czekamy aż to cholerstwo stopnieje. :<

Posted

[quote name='motyleqq']to zapraszamy do lasku na Kole :)[/QUOTE]

Myślałam o jakimś większym lasku.To juz lepiej forty bema. Ale możemy i do lasku na kole się wybrać. Tylko tak konkretniej chciałbym się umówić. Czwartek lub sobota w tym tygodniu albo jakoś następny tydzień?

Posted

[quote name='paulaa.']Może jest cieplej, ale u nas albo lodowisko, albo w lesie zamarźnięty śnieg, więc żadna przyjemność ostatnio ze spacerków. :D
My czekamy aż to cholerstwo stopnieje. :<[/QUOTE]

Mój akórat kocha śnieg więc nie mam z tym problemu.

Posted (edited)

Jeśli ktoś byłby chętny, to jak śnieg stopnieje chce wziąć przeszkody i pohopsać troche w któryś weekend, znam fajne miejsce w lesie młocińskim, duże stare boisko/ala polana ewentualnie stare boiska na tyłach awf, bo tam zawsze trawa skoszona , jedzie tam 17, 114 i jeszcze coś. ;)
Głupio samej jechać i przeszkody rozkładać, zresztą mam tylko 5 tyczek i tunel.. :D

Edited by paulaa.
Posted

[quote name='paulaa.']Jeśli ktoś byłby chętny, to jak śnieg stopnieje chce wziąć przeszkody i pohopsać troche w któryś weekend, znam fajne miejsce w lesie młocińskim, duże stare boisko/ala polana ewentualnie stare boiska na tyłach awf, bo tam zawsze trawa skoszona , jedzie tam 17, 114 i jeszcze coś. ;)
Głupio jechać i przeszkody rozkładać, zresztą mam tylko 5 tyczek i tunel.. :D[/QUOTE]

Ja bede chetna :). Z chęcią skorzystam z twojego sprzętu bo myślałam o aglilty. Choć nie wiem czy mój nie zastary na to.