paulaa. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [url]http://www.pkt.pl/s/warszawa/100003849/bemowo/photo-video.html[/url] Ktoś tam był ? Jakie opinie ? :smile: Mam poważne problemy z moim cockerem, a nasi weci do bani.. Pilnie potrzebny dobry wet, najlepiej w okolicy Bielan! Quote
Ewa&Duffel Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='paulaa.'][url]http://www.pkt.pl/s/warszawa/100003849/bemowo/photo-video.html[/url] Ktoś tam był ? Jakie opinie ? :smile: Mam poważne problemy z moim cockerem, a nasi weci do bani.. Pilnie potrzebny dobry wet, najlepiej w okolicy Bielan![/QUOTE] Znajoma chodzi tam ze swoją suczką i jest bardzo zadowolona. ;) Quote
Amber Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ta klinika ma bardzo rozne opinie... ja tam bylam raz, ale nie do weta ogolnego tylko do specjalisty. Co dokladnie dolega twojemu psu? Quote
motyleqq Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='Amber']Ta klinika ma bardzo rozne opinie... ja tam bylam raz, ale nie do weta ogolnego tylko do specjalisty. Co dokladnie dolega twojemu psu?[/QUOTE] od dłuższego czasu ma krwawe biegunki. a co do kliniki, to ja tam chadzam, ale z małymi problemami typu rozwalona opuszka czy wyjęcie kleszcza. mój pies nie wie co to chorowanie na serio ;) Quote
Amber Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Jak biegunki i inne gastryczne problemy do polecam prof. Lechowskiego, ktory przyjmuje wlasnie w tej klinice. Trzeba zadzwonic i sie umowic wczesniej. Quote
paulaa. Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='Amber']Jak biegunki i inne gastryczne problemy do polecam prof. Lechowskiego, ktory przyjmuje wlasnie w tej klinice. Trzeba zadzwonic i sie umowic wczesniej.[/QUOTE] Jak narazie będziemy się w pon próbować dopisać do doktora Marciniaka (?), podobno najlepszy specjalista od usg w warszawie, ale dziękuje, możliwe, że będziemy tam musieli czekać od 18 do nawet 24.., bo sprawa pilna, a normalne zapisy chyba na 20 któryś marzec.. :roll: Ale ogólnie bardzo dobre wrażenie dzisiaj na mnie zrobili.. ;) Zobaczymy jak będzie, bo nadal nie wiadomo tak naprawde co mu jest.. Quote
Amber Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 dr Marcińskiego. On przyjmuje jeszcze w kliku innych klinikach w Warszawie, w LuxVecie w Al. Wilanowskiej (ja tam by lam u niego z Jarim w lato i krótko czkaliśmy) i Multivecie na Gagarina, może gdzieś jeszcze, wystarczy trochę pogooglować. Od USG jest b. dobry. Quote
WATACHA Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 My też byliśmy u dr.Marcińskiego.Moja wet polecała go jako najlepszego specjalistą i usg "kazała" nam u niego robić.Raz byliśmy na Umińskiego a raz właśnie na Bemowie.Nigdy długo nie czekaliśmy na wizytę. Quote
paulaa. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 No to nie wiem, w każdym razie sprawa jest bardzo pilna, więc musimy się dopisać tak czy siak. ;) Quote
domi92 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 ja nie polecam tej lecznicy. Złe opinie słyszałam. Zresztą wystarczy poczytać tu : [url]http://www.weterynarze.waw.pl/lecznica,6[/url] nie, nie poszłabym tam z psem. my jesteśmy z bielan , jeździmy na bemowo do marcela i jestesmy zadowoleni. Quote
Aleksa. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 błagam, to jest wątek 'spacer po Warszawie'.. a niee 'choroba Scoobego';) z tego co widziałam Paula zakładała wątek.. co do teo co z nim się teraz dzieje. Quote
domi92 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 spokojnie, po co się tak od razu irytować :) Quote
Aleksa. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='domi92']spokojnie, po co się tak od razu irytować :)[/QUOTE] bez przesady, po prostu są inne wątki od tego.:p Quote
paulaa. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Boże, przepraszam. Ale tu jest większy odzew, a pytałam o lecznice, a nie opowiadałam o chorobie. ;) Quote
zootechniczka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Jako że zrobiło się w końcu cieplej może ktoś chętny na dłuższy spacer w granicach minimum godzina? Zależy mi na długim spacerze a nie spotkaniu w rodzaju my stoimy a psy się bawią.Bo mój grubasek musi zrzucić trochę kilo a przy kursie posłuszeństwa na który chodzimy dostaje większą ilość smakołyków.Miejsce dowolne dostosuje się, choć najchętniej jakiś lasek. Najlepiej z jakimiś suczkami lub kastratami. Mogą być także samce z jajami. Ale wtedy bez bliższych kontaktów z moim psem. Quote
paulaa. Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Może jest cieplej, ale u nas albo lodowisko, albo w lesie zamarźnięty śnieg, więc żadna przyjemność ostatnio ze spacerków. :D My czekamy aż to cholerstwo stopnieje. :< Quote
zootechniczka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='motyleqq']to zapraszamy do lasku na Kole :)[/QUOTE] Myślałam o jakimś większym lasku.To juz lepiej forty bema. Ale możemy i do lasku na kole się wybrać. Tylko tak konkretniej chciałbym się umówić. Czwartek lub sobota w tym tygodniu albo jakoś następny tydzień? Quote
zootechniczka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='paulaa.']Może jest cieplej, ale u nas albo lodowisko, albo w lesie zamarźnięty śnieg, więc żadna przyjemność ostatnio ze spacerków. :D My czekamy aż to cholerstwo stopnieje. :<[/QUOTE] Mój akórat kocha śnieg więc nie mam z tym problemu. Quote
paulaa. Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 (edited) Jeśli ktoś byłby chętny, to jak śnieg stopnieje chce wziąć przeszkody i pohopsać troche w któryś weekend, znam fajne miejsce w lesie młocińskim, duże stare boisko/ala polana ewentualnie stare boiska na tyłach awf, bo tam zawsze trawa skoszona , jedzie tam 17, 114 i jeszcze coś. ;) Głupio samej jechać i przeszkody rozkładać, zresztą mam tylko 5 tyczek i tunel.. :D Edited February 21, 2012 by paulaa. Quote
zootechniczka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='paulaa.']Jeśli ktoś byłby chętny, to jak śnieg stopnieje chce wziąć przeszkody i pohopsać troche w któryś weekend, znam fajne miejsce w lesie młocińskim, duże stare boisko/ala polana ewentualnie stare boiska na tyłach awf, bo tam zawsze trawa skoszona , jedzie tam 17, 114 i jeszcze coś. ;) Głupio jechać i przeszkody rozkładać, zresztą mam tylko 5 tyczek i tunel.. :D[/QUOTE] Ja bede chetna :). Z chęcią skorzystam z twojego sprzętu bo myślałam o aglilty. Choć nie wiem czy mój nie zastary na to. Quote
Aleksa. Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 a może by taka dalsza wycieczka ? :megagrin::megagrin::megagrin: Radzymin ? :razz::razz: Quote
zootechniczka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ja jestem chętna na wszystkie miejsca byle by tam autobus z wawy dojeżdzał. Quote
Aleksa. Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='zootechniczka']Ja jestem chętna na wszystkie miejsca byle by tam autobus z wawy dojeżdzał.[/QUOTE] haha, dojeżdża :p tylko jedzie się troszkę. :p Quote
Recommended Posts