anka_szklanka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 może i ja wpadne, kiedy ten spacer, bo nie chce mi sie wracać :P A jak będzie na torze brykać to tym bardziej :D Quote
paulaa. Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Wstępnie 11;30. :smile: A z dożycą ? :cool3: Quote
anka_szklanka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) [quote name='Amber']Ja bardzo chętna na spacerki ale tylko z dużymi sukami, a takich chyba (oprócz Etny ;) ) brakuje :-([/QUOTE] @Amber, gdzie Ty mieszkasz? :> Mój wielki, nieokrzesany stwór też nie ma sie z kim wybiegać. A do tego jeszcze nie mam dobka w swojej galerii.. ;) Edited January 11, 2012 by anka_szklanka Quote
anka_szklanka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='paulaa.']Wstępnie 11;30. :smile: A z dożycą ? :cool3:[/QUOTE] lepiej nie :> Ona jest psychiczna, gania male psy :/ mogę wziać malą kurduple, ale ona też wredna do innych psow, najlepiej zrobie jak wezme aparat :D Ale w niedziele tak?> Quote
paulaa. Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='anka_szklanka']lepiej nie :> Ona jest psychiczna, gania male psy :/ mogę wziać malą kurduple, ale ona też wredna do innych psow, najlepiej zrobie jak wezme aparat :D Ale w niedziele tak?>[/QUOTE] Tak, w tą niedziele. ;) Quote
anka_szklanka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Aleksandra95']i wszyscy idziemy na ten merlin, czy jak to się nazywa ?[/QUOTE] Ola, Merlin to jest ta knajpa, która stoi przy ścieżce :) [QUOTE]Tak, w tą niedziele.[/QUOTE] ok, jak nic mi nie wpadnie i będzie choć trochę światła to moze przyjade :) Quote
Amber Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='anka_szklanka']@Amber, gdzie Ty mieszkasz? :> Mój wielki, nieokrzesany stwór też nie ma sie z kim wybiegać. A do tego jeszcze nie mam dobka w swojej galerii.. ;)[/QUOTE] Ja mieszkam na Białołęce, ale mogę namówić TŻta żeby mnie podrzucił gdzieś indziej samochodem jakby co. Bo ty chyba jesteś z Wilanowa, to mamy do siebie kawałek drogi. Dobrze byłoby się spotkać gdzieś, gdzie nie ma innych psów, czyli jakieś Pola Mokotowskie odpadają. U mnie fajna jest Choszczówka do tego typu spacerów, ale może ty też znasz jakieś miejsce. Zdjęcia też lubię robić, ale "nieco" gorsze od twoich ;). Jari na pewno pokochał by taką dużą koleżankę - poza tym dog i doberman razem - to byłby widok :loveu: Można wiedzieć ile twoja sunia waży i ma w kłębie cm? Quote
anka_szklanka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Amber']Ja mieszkam na Białołęce, ale mogę namówić TŻta żeby mnie podrzucił gdzieś indziej samochodem jakby co. Bo ty chyba jesteś z Wilanowa, to mamy do siebie kawałek drogi. Dobrze byłoby się spotkać gdzieś, gdzie nie ma innych psów, czyli jakieś Pola Mokotowskie odpadają. U mnie fajna jest Choszczówka do tego typu spacerów, ale może ty też znasz jakieś miejsce. Zdjęcia też lubię robić, ale "nieco" gorsze od twoich ;). Jari na pewno pokochał by taką dużą koleżankę - poza tym dog i doberman razem - to byłby widok :loveu: Można wiedzieć ile twoja sunia waży i ma w kłębie cm?[/QUOTE] ja niestety jestem bez samochodu więc na Choszczówke to dla mnie jak na koniec świata :( nad wisłą są super tereny spacerowe, my chodzimy na plaże nudystów (ubrani haha), niestety o tej porze roku zero atrakcji :D (jak jesteś facebooka to na końcu jest kilka fot znad "naszej" wisły [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.113051528756631.14492.100001553545575&type=3[/url] Ile waży to nie wiem, pewnie coś ok. 60 kg, a w kłębie ma 83 cm :) No i jest totalne ADHD! Quote
Amber Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 My też chodzimy nad Wisłę, tylko po naszej stronie ;) Tereny super :). Możesz mi zaznaczyć na jakiejś mapce gdzie to jest dokładnie? Kawał z niej baby :lol: Jari ze swoimi 38 kg i 71 cm wydaje się malutki ;) Będzie nieźle zaskoczony, bo w okolicy nie ma psów większych od niego :lol: Quote
anka_szklanka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Amber']My też chodzimy nad Wisłę, tylko po naszej stronie ;) Tereny super :). Możesz mi zaznaczyć na jakiejś mapce gdzie to jest dokładnie? Kawał z niej baby :lol: Jari ze swoimi 38 kg i 71 cm wydaje się malutki ;) Będzie nieźle zaskoczony, bo w okolicy nie ma psów większych od niego :lol:[/QUOTE] my chodzimy, na Zawady, przy ulicy Zaściankowej, to jest jeszcze kawałek za mną, więc dla Ciebie za daleko... Ale byłam kiedyś pod mostem łazienkowskim i tez jest ok [url]http://mapy.zumi.pl/?loc=warszawa%2C+wa%B3+miedzeszy%F1ski+389a[/url]. Można też znaleźć bardziej dogodne miejsce :) Quote
Amber Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Pod Mostem Łazienkowskim nigdy nie byłam, ale wierzę, że jest fajnie. Możemy spróbować tam, ale chyba w bardziej sprzyjających warunkach bo teraz musi być tam niezłe błocko ;) Quote
Aleksa. Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 ja nadal organizuje transport.:D Siostra chora..:( najwyżej sama przyjade.:( koleżanka ze mną jednak jechać nie może.:( Quote
anka_szklanka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Amber']Pod Mostem Łazienkowskim nigdy nie byłam, ale wierzę, że jest fajnie. Możemy spróbować tam, ale chyba w bardziej sprzyjających warunkach bo teraz musi być tam niezłe błocko ;)[/QUOTE] no poza tym moja suka ma jeszcze kilka dni cieczki... :) Quote
Aleksa. Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 To jak kto się wybiera 11.30 niedziela ? Quote
motyleqq Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Aleksandra95']To jak kto się wybiera 11.30 niedziela ?[/QUOTE] melduję się ;) dobrze by było wiedzieć na ile osób czekamy, w większości się znamy, ale chyba ze dwóch osób co deklarowały chęć nie znam Quote
Aleksa. Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='motyleqq']melduję się ;) dobrze by było wiedzieć na ile osób czekamy, w większości się znamy, ale chyba ze dwóch osób co deklarowały chęć nie znam[/QUOTE] mnie nie znasz.:D a tak w ogóle, to jak się spóźnię z Paulą, to przepraszamy, ale nie mam jak inaczej dojechać jak komunikacją.. Dora będzie wpychana do tramwaju,pierwszy raz.:D trzymać kciuki, a tak w ogóle to raczej będę ją tam wnosić, jak dam rade.:D Quote
zootechniczka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 A co do miejsca spotkania. Wiadomo już gdzie? Quote
Aleksa. Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='zootechniczka']A co do miejsca spotkania. Wiadomo już gdzie?[/QUOTE] tak 11.30 przystanek Biblioteka Narodowa Quote
zootechniczka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ok dzięki za info. Ja tylko muszę uprzedzić tak na zaś,że Kostek suki kocha, kastratów też. Natomiast co do samców bywa róznie.Nie chodzi o to ze widzi i odrazu sie jak wściekły rzuca. Po prostu nie lubi jak są zbyt namolne. Toz naczy idą i wąchają mu pod ogonem lub skaczą na niego. Dlatego będzie na poczatku na smyczy a potem zobaczymy jak sie dogada. Quote
Aleksa. Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='zootechniczka']Ok dzięki za info. Ja tylko muszę uprzedzić tak na zaś,że Kostek suki kocha, kastratów też. Natomiast co do samców bywa róznie.Nie chodzi o to ze widzi i odrazu sie jak wściekły rzuca. Po prostu nie lubi jak są zbyt namolne. Toz naczy idą i wąchają mu pod ogonem lub skaczą na niego. Dlatego będzie na poczatku na smyczy a potem zobaczymy jak sie dogada.[/QUOTE] okej, moja będzie ciągle na lince, jeśli z nią będę ;) Quote
motyleqq Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ola, może wymieńmy się na priv telefonami, gdybyśmy miały dłużej zaczekać :) Quote
Recommended Posts