Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na watku cisza, ale Kumpel cichy nie jest:)
Hoteluję przez ferie psiaki od prywatnych osów i Kumpel dosadnie pokazuje ,ze nie zyczy sobie intruzów na podwórku swoim:) Od razu biegnie do kojca gdzie jest nowy pies i dziamdzia na niego ile może: Ogon w górę , najeżony-aby wiekszym sie wydawac mysli,że coś zdziała hihi
Jak go wołam to zaraz przybiega i sie wtula. Łakomczuch potworny- ostatnio tak leciał szybko ze spaceru do kojca na jedzonko ,że szelki nam pusciły i Kumpelek ma znowu obrożę. Ale mam jeszcze inne szeleczki w zapasie to dostanie:)

Posted

Fotki jakies mu porobie gdy pogoda sie zmieni- u nas masakra - mamy do kolana zaspy i tylko odsnieżam non stop kojce bo pada cały czas. Psiaki też biegaja tylko po ścieżkach bo sniegu za dużo.
Ale powiem Wam ciekawostkę-Kumpelek biegał sobie ostatnio z Płotkiem i był zadowlony:) W końcu koledzy z Rudy:)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']
Ale powiem Wam ciekawostkę-Kumpelek biegał sobie ostatnio z Płotkiem i był zadowlony:) W końcu koledzy z Rudy:)[/QUOTE]
wcale mnie to nie dziwi, Płotek to się przyjaźnił ze wszystkimi psami co były na łańcuchach. Przez to był gryziony, bo myślał, że jak psy pozwalają mu podchodzić, wchodzić do budy to i pozwolą żarełko jeść.

Posted

Nikt się biednym Kumpelkiem nie interesuje, :( Aniu a jak myślisz może mu ogłoszenia na Wa-wę zrobić, Pianka tam urzęduje to wizytę w razie czego mogła by przeprowadzić . A jak by było z dowozem psa? Czy jeśli by się jakiś super fajny domek znalazł, mogła byś go dowieźć za zwrotem kosztów?

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Dziś wysłałam pewnej rodzinie zdjęcia Kumpelka...nie pytali konkretnie o niego, ale szukaja przyjaciela i aby do dzieci był ok.[/QUOTE]
Oh, trzymam kciuki!

Pzr.