Livka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Kumpel co u ciebie taka cisza nastała ? Pokazuj się wszystkim cudowny psiaku !!! :):):) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Na watku cisza, ale Kumpel cichy nie jest:) Hoteluję przez ferie psiaki od prywatnych osów i Kumpel dosadnie pokazuje ,ze nie zyczy sobie intruzów na podwórku swoim:) Od razu biegnie do kojca gdzie jest nowy pies i dziamdzia na niego ile może: Ogon w górę , najeżony-aby wiekszym sie wydawac mysli,że coś zdziała hihi Jak go wołam to zaraz przybiega i sie wtula. Łakomczuch potworny- ostatnio tak leciał szybko ze spaceru do kojca na jedzonko ,że szelki nam pusciły i Kumpelek ma znowu obrożę. Ale mam jeszcze inne szeleczki w zapasie to dostanie:) Quote
magenka1 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Naszej Kumpel szaleje nawet mrozy mu nie przeszkadzają Quote
kaa Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Oj Kumpelku. u Ciebie z psami , po staremu jak widzę ;) Quote
Asiaczek Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 No, właśnie. Da rade jakieś zdjęcia Kumpelka wstawić? pzdr. Quote
Monika z Katowic Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Tak! Tak! :) Prosimy o nowe zdjęcia kochanego KUMPELKA :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Fotki jakies mu porobie gdy pogoda sie zmieni- u nas masakra - mamy do kolana zaspy i tylko odsnieżam non stop kojce bo pada cały czas. Psiaki też biegaja tylko po ścieżkach bo sniegu za dużo. Ale powiem Wam ciekawostkę-Kumpelek biegał sobie ostatnio z Płotkiem i był zadowlony:) W końcu koledzy z Rudy:) Quote
Monika z Katowic Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Płotas i Kumpelek - "bidoczki" z jednego schronu- może się zprzyjaźnią? :) Jak ja się cieszę, że te psiaki są u Ciebie, Aniu ! :) Quote
Pianka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver'] Ale powiem Wam ciekawostkę-Kumpelek biegał sobie ostatnio z Płotkiem i był zadowlony:) W końcu koledzy z Rudy:)[/QUOTE] wcale mnie to nie dziwi, Płotek to się przyjaźnił ze wszystkimi psami co były na łańcuchach. Przez to był gryziony, bo myślał, że jak psy pozwalają mu podchodzić, wchodzić do budy to i pozwolą żarełko jeść. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 No Płotula to taki kochany bąbel:) Wpływy na Kumpelka +5zł Obraczus87 Razem jest +911 Wydatki- hotel styczeń - 390zł: bez karmy już. Zostaje więc:+521zł Quote
kaa Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Nikt się biednym Kumpelkiem nie interesuje, :( Aniu a jak myślisz może mu ogłoszenia na Wa-wę zrobić, Pianka tam urzęduje to wizytę w razie czego mogła by przeprowadzić . A jak by było z dowozem psa? Czy jeśli by się jakiś super fajny domek znalazł, mogła byś go dowieźć za zwrotem kosztów? Quote
monika083 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 cioteczki kochane zapraszam na watek pieknego Czakusia ,chcemy wyciagnac go ze schronu ..pomozecie? http://www.dogomania.pl/threads/128143-Tylko-dla-doA-wiadczonego-piAE-kny-mix-pointera-WROCA-AW Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 kaa -róbcie ogłoszenia na wawę jak najbardziej:) za zwrotem kosztów psa dowiozę:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dziś wysłałam pewnej rodzinie zdjęcia Kumpelka...nie pytali konkretnie o niego, ale szukaja przyjaciela i aby do dzieci był ok. Quote
Livka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Może tym razem się uda ... Kumpelku trzymam kciuki :) oby ci się udało ! Quote
monika083 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 musi sie w koncu udac! Kumpelku smigaj do domciu.. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Dziś wysłałam pewnej rodzinie zdjęcia Kumpelka...nie pytali konkretnie o niego, ale szukaja przyjaciela i aby do dzieci był ok.[/QUOTE] Oh, trzymam kciuki! Pzr. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Na razie cisza ... 3 FOTKI- niestety baterie padły.. Skupiony:) a ja mu tu po oczach lampą... Quote
Recommended Posts