kaa Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Kumpelek jest bardzo grzeczny!!! Tylko szczeka jak szalony jak mnie widzi:) Moja żabcia kochana... Widzę że Kumpelek podbił serducho :razz: . Cóż wcale mnie to nie dziwi, jak go nie kochać? :cool3: Quote
malibo57 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 magenka1 napisał(a):Ciocia magenka też dzisiaj wysłała pieniądze na grudzień, buziaczki kumpelku Magenka, banerek Myszki i Tary nie działa. Quote
Monika z Katowic Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Kumpelku! Szczekaj, ile wlezie. :) U Ani wolno szczekać radośnie :) Quote
kaa Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Miałam pytanie ma maila o Kumpelka czy na pewno jest łagodny i lubi dzieci? :razz: Ciekawe czy się jeszcze odezwą? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ojej-trzymam mocno kciuki:) Quote
kaa Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Jeśli będą dzwonić to do Ciebie Aniu . Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Odezwali się? Czy ktoś dzwonił z zapytaniem o KUMPELKA??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wczoraj miałam tel....ale chyba nie ten od maila, bo pani mówiła,że nic nie pisała....w każdym bądz razie ci co dzwonili wczoraj to osoby z chełmży. Pani jak dzwoniła to nie potrafiła mi powiedziec jak ma na imie pies o którego pyta, ale chyba miałysmy na mysli Kumpla:) Powiedziałam żeby przyjechali zobaczyc jak będą zainteresowani- to od nas 60km....ale czy sie jeszcze odezwa nie wiem. W domu tym jest 4 letnie dziecko-ja do tak małych dzieci psów nie wydaje, ale gdyby przyjechali i na własne oczy zobaczyłabym jak wygląda relacja pies- dziecko to kto wie. Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 To chyba nici z radości... Aniu kochana! Nie wydawaj KUMPELKA, jak Ci się nie spodobają. Bo jak ta kobieta nie znała nawet jego imienia... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 :) spokojnie-ja tez nie lubię jak ktoś dzwoni i nie potrafi powiedzieć o jakiego psa chodzi, ale ludzie nie wiedza że ja nie mam jednego psa i dlatego tak się zachowują. Zawsze jest tak ,że ktoś dzwoni albo pisze i : dzień dobry ja w sprawie psa.... Ja pytam- ale którego bo mam 10 pod opieką... i wtedy zazwyczaj...o jej :) Ja nie emocjonuje się żadnymi mailami i telefonami do póki nie będzie drugiego od tej samej rodziny...wtedy można się zacząć cieszyć. Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Aniu! Wiem, że Ty najbardziej dbasz o dobro piesków! Wiem, że je kochasz! :) Quote
kaa Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a)::) spokojnie-ja tez nie lubię jak ktoś dzwoni i nie potrafi powiedzieć o jakiego psa chodzi, ale ludzie nie wiedza że ja nie mam jednego psa i dlatego tak się zachowują. Zawsze jest tak ,że ktoś dzwoni albo pisze i : dzień dobry ja w sprawie psa.... Ja pytam- ale którego bo mam 10 pod opieką... i wtedy zazwyczaj...o jej :) Ja nie emocjonuje się żadnymi mailami i telefonami do póki nie będzie drugiego od tej samej rodziny...wtedy można się zacząć cieszyć. A to jest standardowe, niemal zawsze jest ,, ja dzwonię w sprawie pieska" , jak pytam którego- to są zdziwieni, jak to ja nie wiem którego, tego którego ogłaszałam i też muszę tłumaczyć że ogłaszałam kilka :evil_lol: . I też wychodzę z założenia, że jeśli komuś zależy to będzie w kontakcie i 60 km. problemem nie będzie. A co do dzieci to o ile nie będą mniejsze niż Kuba który też przecież był obcy dla Kumpla, to problemu nie będzie na pewno, ale jestem za tym żeby te relacje pies- dziecko , były właśnie sprawdzone u Ciebie pod kontrolą. ;) No bo Kuba tam do każdego psa podchodzi odważnie , a jak dziecko będzie panikować ze strachu przed psem, a rodzice będą go chcieli uszczęśliwić na siłę psem :angryy:, to nic dobrego z tego nie wyjdzie,:shake: już miałam takie przypadki i pies wracał do schroniska . Quote
Livka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Trzymam kciuki za Kumpelka :thumbs:oby mu się poszczęściło i żeby wreszcie znalazł prawdziwy dom:lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 hmm miałam wczoraj tel od tych samych ludzi z Chełmży, ale ty razem dzwonił chyba mąż...biedny:diabloti: No niestety ale Kumpel domu raczej mieć nie będzie, po słowach,że szukają psa DLA dziecka, starałam sie miło odpowiedzieć,ze ja nie mam żadnych psów DLA dzieci...:shake: Quote
Asiaczek Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Jej, ostatnio 2 psy (na których wątkach byłam) znalazły domek. Może było ich więcej, ale ja, niestety, nie jestem u każdego potrzebującego psiaka. Wierzę, że i na Kumpelka przyjdzie czas. pzdr. Quote
obraczus87 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Kumpel na pewno znajdzie temn swój wymarzony i jedyny dom :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Wpływy: +30zł Lika1771 +5zł Obraczus87 +10zł Mamamuminka +10zł Magenka1 +50zł malibo57 -------- Razem jest + 951zł Wydatki: -310zł hotel listopad Zostaje : +641zł Quote
Monika z Katowic Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Dobrej nocki, Kumpelku! Wyśnij sobie doooomek! :) Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kumpelku - czemu jeszcze w Hoteliku siedzisz...... DOMKU gdzie jesteś????? Quote
kaa Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']hmm miałam wczoraj tel od tych samych ludzi z Chełmży, ale ty razem dzwonił chyba mąż...biedny:diabloti: No niestety ale Kumpel domu raczej mieć nie będzie, po słowach,że szukają psa DLA dziecka, starałam sie miło odpowiedzieć,ze ja nie mam żadnych psów DLA dzieci...:shake: Aniu zapomniałaś że jednego psa dla dzieci Kumpel oszczędził więc masz:evil_lol: . Quote
Recommended Posts