Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Kumpelek jest bardzo grzeczny!!! Tylko szczeka jak szalony jak mnie widzi:)
Moja żabcia kochana...

Widzę że Kumpelek podbił serducho :razz: . Cóż wcale mnie to nie dziwi, jak go nie kochać? :cool3:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj miałam tel....ale chyba nie ten od maila, bo pani mówiła,że nic nie pisała....w każdym bądz razie ci co dzwonili wczoraj to osoby z chełmży. Pani jak dzwoniła to nie potrafiła mi powiedziec jak ma na imie pies o którego pyta, ale chyba miałysmy na mysli Kumpla:)
Powiedziałam żeby przyjechali zobaczyc jak będą zainteresowani- to od nas 60km....ale czy sie jeszcze odezwa nie wiem.
W domu tym jest 4 letnie dziecko-ja do tak małych dzieci psów nie wydaje, ale gdyby przyjechali i na własne oczy zobaczyłabym jak wygląda relacja pies- dziecko to kto wie.

Posted

:) spokojnie-ja tez nie lubię jak ktoś dzwoni i nie potrafi powiedzieć o jakiego psa chodzi, ale ludzie nie wiedza że ja nie mam jednego psa i dlatego tak się zachowują.
Zawsze jest tak ,że ktoś dzwoni albo pisze i : dzień dobry ja w sprawie psa....
Ja pytam- ale którego bo mam 10 pod opieką...
i wtedy zazwyczaj...o jej :)

Ja nie emocjonuje się żadnymi mailami i telefonami do póki nie będzie drugiego od tej samej rodziny...wtedy można się zacząć cieszyć.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
:) spokojnie-ja tez nie lubię jak ktoś dzwoni i nie potrafi powiedzieć o jakiego psa chodzi, ale ludzie nie wiedza że ja nie mam jednego psa i dlatego tak się zachowują.
Zawsze jest tak ,że ktoś dzwoni albo pisze i : dzień dobry ja w sprawie psa....
Ja pytam- ale którego bo mam 10 pod opieką...
i wtedy zazwyczaj...o jej :)

Ja nie emocjonuje się żadnymi mailami i telefonami do póki nie będzie drugiego od tej samej rodziny...wtedy można się zacząć cieszyć.

A to jest standardowe, niemal zawsze jest ,, ja dzwonię w sprawie pieska" , jak pytam którego- to są zdziwieni, jak to ja nie wiem którego, tego którego ogłaszałam i też muszę tłumaczyć że ogłaszałam kilka :evil_lol: . I też wychodzę z założenia, że jeśli komuś zależy to będzie w kontakcie i 60 km. problemem nie będzie.
A co do dzieci to o ile nie będą mniejsze niż Kuba który też przecież był obcy dla Kumpla, to problemu nie będzie na pewno, ale jestem za tym żeby te relacje pies- dziecko , były właśnie sprawdzone u Ciebie pod kontrolą. ;) No bo Kuba tam do każdego psa podchodzi odważnie , a jak dziecko będzie panikować ze strachu przed psem, a rodzice będą go chcieli uszczęśliwić na siłę psem :angryy:, to nic dobrego z tego nie wyjdzie,:shake: już miałam takie przypadki i pies wracał do schroniska .

Posted

hmm miałam wczoraj tel od tych samych ludzi z Chełmży, ale ty razem dzwonił chyba mąż...biedny:diabloti:
No niestety ale Kumpel domu raczej mieć nie będzie, po słowach,że szukają psa DLA dziecka, starałam sie miło odpowiedzieć,ze ja nie mam żadnych psów DLA dzieci...:shake:

Posted

Jej, ostatnio 2 psy (na których wątkach byłam) znalazły domek. Może było ich więcej, ale ja, niestety, nie jestem u każdego potrzebującego psiaka.
Wierzę, że i na Kumpelka przyjdzie czas.

pzdr.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']hmm miałam wczoraj tel od tych samych ludzi z Chełmży, ale ty razem dzwonił chyba mąż...biedny:diabloti:
No niestety ale Kumpel domu raczej mieć nie będzie, po słowach,że szukają psa DLA dziecka, starałam sie miło odpowiedzieć,ze ja nie mam żadnych psów DLA dzieci...:shake:

Aniu zapomniałaś że jednego psa dla dzieci Kumpel oszczędził więc masz:evil_lol: .