zuzka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To kurczaki by ją ochraniały przed lisem a nie ona kurczaki. Przecież ona jest za delikatna na stróżowanie . Tak jak już nie raz pisałam Milcia nadaje się do domu gdzie nie ma hałasu i zamieszania. Dobry by był domek z ogródeczkiem żeby mogła się wybiegać i wyhasać . Do innych psiaków jest baaardzo łagodna wręcz uległa. Do opiekuna i psich współlokatorów bardzo się przywiązuje . Uwielbia bawić się i łasić dosłownie wymusza na mnie głaskanie i mizianie . Quote
Piromanka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Może warto byłoby powtórzyć wielką akcję ogłoszeniową? Quote
Tymonka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Błagam o pomoc , maluchowi grozi śmierć ( za stodołą ) http://www.dogomania.pl/threads/182900-Nie-umiem-szczekaAE-czy-to-oznacza-dla-mnie-A-mierAE Quote
Awit Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Taka piekna, grzeczna, ułożona i nie ma człowieka który by chciał takie cudo?? Ludzie są normalnie ślepi..... Quote
pawel1w25 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Awit']Taka piekna, grzeczna, ułożona i nie ma człowieka który by chciał takie cudo?? Ludzie są normalnie ślepi.....[/QUOTE] To prawda . Milusia - to istne cudo . Zabrakło jej jedynie w chwili obecnej szczęścia . Już tak jest , ze jedne psiaki szybko znajdują domek , a inne czekają na niego długo . . . Quote
NusiaiJa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Piromanka Może warto byłoby powtórzyć wielką akcję ogłoszeniową? Pewnie, że warto. spróbować nie zaszkodzi Tylko bym zmniejszyła ilość tekstu. Quote
Piromanka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='NusiaiJa'][B]Pewnie, że warto. spróbować nie zaszkodzi Tylko bym zmniejszyła ilość tekstu. To weź, kochana, przerób ten tekst, powybieraj co istotniejsze informacje i lecimy z ogłoszeniami. No bo jak inaczej znaleźć dom? Quote
NusiaiJa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ratując Milkę ze schroniska i umieszczając ją w domku tymczasowym chcieliśmy dać jej szansę na nowe życie. Niestety do tego nie doszło. [SIZE="4"]przed chwilą odbyłą się rodzinna narada dotycząca dalszych losów suni [SIZE="3"]Kochani.... dogomaniacy :roll: Zważywszy na fakt, że MILKA to bardzo kochane i delikatne stworzenie i potrzebuje domu w którym będzie się czuła bezpieczna a skarbonka suni zaczyna świecić pustką, staneliśmy przed decyzją zaadoptowania Milusi na stałe. Mamy nadzieję, że Mili było by u nas dobrze. I chciemy aby Milka została z nami na dobre i złe. Trochę niepokoju budzi fakt jak przyjmie Miluchnę Nusia ale myślę, że Nutka to rozsądna "dziewczynka" i jakoś z Milką się dogada. [SIZE="3"]Co Wy cioteczki i Wujkowie o tym sądzicie?.... Quote
ocelot Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Nusia Ty wiesz co ja o tym myślę.... I dziękuję Tobie i ciotceE za wszystko. Dokładnie za wszystko. Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='NusiaiJa']a co na to inni?....:oops:[/QUOTE] Inni sa za:multi::multi::multi::loveu::loveu: Myslisz, ze Niusia zje Milke ?? Ja mieszalam koty i psy cale zycie np. i zawsze sie jakos dogadaly, mogly sie nie kochac, ale sie nie zjadly. To byla tylko kwestia czasu i cierpliwosci. Quote
Piromanka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Co my na to???!!!!!!!! To najlepsze rozwiązanie pod słońcem!!!!!!!!!!! Nic lepszego ciotka nie mogłaś wydumać!!!!!!!!! Gratuluję wspaniałej decyzji! Quote
NusiaiJa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Moi drodzy pozostaje jeszcze kwestia "spadku" po Milusi. W skarbonce pozostało: 219,zł 15gr. proszę aby osoby wypisane wypowiedziały się co do kwestii dalszego rozdziału pieniążków wpłaconych na potrzeby Mili. wpłaty na marca 2010 r. 50zł CiotkaE -> będzie 19zł.15gr. - dla Portosa i Tamarki + dwie dyszki ze swoich zaskórniaków dla chłopaków: Kamel i Faks bo Ciotka nie będzie mogła spać. 20zł Anna T (Gdynia) - przeznacza na Portosa wpłaty na kwiecień 2010 r. 20zł Ocelot - 09.03.2010r. - przeznaczam na - Rysia 30zł Magda R. - 12.03.2010r. - ??? 50zł Paweł W. - 24.03.2010r.- po połowie czyli 25zł dla Kamel i Faks i 25zł dla Cockie z przetoką 30zł Patija - 29.03.2010r. (karteczkowy bazarek) - przeznaczam na - Rysia 30zł Basia1968- z mojego bazarku - 02.04.2010r - przeznaczam na - Rysia 20zł + 10zł dla Tamarki 20zł Anna T (Gdynia) - 01.04.2010r. - przeznacza na Rysia Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Hm moze moglibyscie pomoc Kamelowi i Faksowi, obydwa psy siedza w schronie juz 8 lat :(:(; http://www.dogomania.pl/threads/182235-550zA-cena-przyjaA-ni-i-A-ycia-Dogomanio-nie-daj-im-zginAE-AE Quote
ocelot Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Nusia mój skromny wkład na Ryśka, wiesz, że od dawna chcę go ze schroniska wyciągnąć. Quote
zuzka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Albo może Łódzkiej Tamarce pomozecie http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-200ZA-NA-hotelik Quote
ocelot Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Do Pani Ani T zaraz napiszę i się spytam. Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='zuzka']Albo może Łódzkiej Tamarce pomozecie http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-200ZA-NA-hotelik No tak Tamarka tez jest w trudnej sytuacji. Quote
Tymonka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A ja tak nioeskromnie poproszę , może chociaż z 10 zł dla Portosa , jak nie uzbieramy kasy na hotel na czas może zdażyć się tragedia : http://www.dogomania.pl/threads/182900-Czeka-mnie-A-mierAE-z-reki-mojego-pana-Potrzeba-deklaracji-zbieramy-na-hotel Quote
patija Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Nusia to wspaniała decyzja, do lepszego domu Milka trafić by nie mogła, znacie jej historie, wiecie jaka jest no i na pewno będzie miała exstra warunki :) :multi::multi::loveu: `a z Nusią na pewno się " dogadają" w końcu Mileczka miała towarzystwo innych psów, a Nusia wydaje się spokojnym pieskiem :) a tak poza tym to już trzecia Mileczka w Waszym domku;) coś przyciągacie Milki;) Quote
NusiaiJa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Nie mam pojęcia co z tym imieniem jest, dlaczego do nas tak się pcha. myślałam aby nieco zmienić jej to imię ale nie za bardzo, miała być Malinka ale chyba zostanie MILI mała zmiana jednej literki a różnica i napewno jej się spodoba. chyba, że pomożecie...:oops: nie było mnie tu troszkę bo.... przestawiałam meble w pokoju aby zrobić MILI miejsce obok swojego łóżka ;-) :oops: Quote
NusiaiJa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Moi drodzy pozostaje jeszcze kwestia "spadku" po Milusi. W skarbonce pozostało: 219,zł 15gr. proszę aby osoby wypisane wypowiedziały się co do kwestii dalszego rozdziału pieniążków wpłaconych na potrzeby Mili. wpłaty na marca 2010 r. 50zł CiotkaE -> będzie 19zł.15gr. - dla Portosa i Tamarki + dwie dyszki ze swoich zaskórniaków dla chłopaków: Kamel i Faks bo Ciotka nie będzie mogła spać. 20zł Anna T (Gdynia) - przeznacza na Portosa wpłaty na kwiecień 2010 r. 20zł Ocelot - 09.03.2010r. - przeznaczam na - Rysia 30zł Magda R. - 12.03.2010r. - ??? 50zł Paweł W. - 24.03.2010r.- po połowie czyli 25zł dla Kamel i Faks i 25zł dla Cockie z przetoką 30zł Patija - 29.03.2010r. (karteczkowy bazarek) - przeznaczam na - Rysia 30zł Basia1968- z mojego bazarku - 02.04.2010r - przeznaczam na - Rysia 20zł + 10zł dla Tamarki 20zł Anna T (Gdynia) - 01.04.2010r. - przeznacza na Rysia Quote
Recommended Posts