Jump to content
Dogomania

Mila - schroniskowy smuteczek ma dom u dogo_maniaczki!!:):):):):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szarotka']To sprobuj te szamanskie tance, pewnie bardziej Ci pomoga niz te antybiotyki, ktorych ja osobiscie nie biore juz od lat.
Zmien diete i styl zycia, a zdrowie sie pojawi :):)
Żeby to była prawda... ;)

Gdzie domek dla laleczki?

• Replies 887
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłam-dostałam leki do zrobienia, problem w tym, że w polsce jest deficyt na jeden ze składników i o, tyle. kaszel jest i jeszcze będzie

Laleczko Miluniu, Ja się do Ciebie jednak wybiorę i porozmawiamy sobie o jakimś domku, jak by Ci mogło być w nim miło i dobrze. i uśmiechniesz mi się do aparatu najpiękniej jak umiesz :-)

Posted

[quote name='zuzka']Oj biedne dzisiaj te moje psiorki były bo zapaszki nęciły i zwabiały do kuchni a wszystko było nie w ich zasięgu .[/QUOTE]

hehe - z tego co pamiętam to Kodinka miała wszystko w zasięgu swojego pyska!.. ;)

Posted

[quote name='NusiaiJa']hehe - z tego co pamiętam to Kodinka miała wszystko w zasięgu swojego pyska!.. ;)[/QUOTE]

Oj tak i muszę się przyznać że raz kilo karczku i raz kilo schabu znalazło się w jej "malutkiej śnupce" a później w brzuchalu

Posted

No właśnie !:roll:
Coraz mniej cioteczek odwiedza wątek naszej Milusi :(
Coraz bardziej tracimy nadzieję, na udaną adopcję kochanej, grzecznej Mili, nikt nie chce dostrzec charakteru tej cudownej suni?
A szkoda. A może Milka za bardzo jest "idealna" i ma mało ciekawe CV ???:-( :-(

Posted

odzew był ale nic konkretnego :-(
było kilka telefonów w sprawie adopcji suni jeden szczególnie zaskakujący... negatywnie! potrzebowali grzecznej wysterylizowanej suni do pilnowania kurczaków przed lisami!!!!!!!! inne nie spełniały podstawowych wymogów!