Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eh czytam sobie wasze posty i widze że jakaś czarna seria-chorób naszych bulasków.
Moje bulisko nie wiem jakim cudem nabawiło się krwiaka na uchu i za jakieś tydzień czeka go operacja (chirurg juz go oglądał) a przez ostatnie dni może z powodu tych upałów nabawił sie też jakiegoś zapalenia jelit-nie jadł przez 4dni i wyrzucał z siebie wszystko na dwa końce. :cry:
Teraz jest lepiej, jest na diecie ryżowej, wreszcie go przytkało po zastrzykach weta ale jest jeszcze jakiś osowiały i osłabiony.
Trzymam kciuki szczególnie za szybki powrót do zdrowia twojego bulcia Leni.Będzie dobrze

Posted

Trzymam kciuki za wszystkie bullaski :kciuki: Ozzy też w ubiegłym tygodniu miał jakieś zaburzenia żołądkowo -jelitowe /początkowo myśleliśmy że coś capnął niestrawnego,ale okazuje się ze sporo psiaków miało podobne problemy/.Był na diecie 0 przez 3 dni , potem ryżyk i kilka dni był spokój /oczywiście dostawał zastrzyki/, a wczoraj znów zaczęły się problemy :( ,tyle że jest wesolutki , skory do zabawy.
Wracajcie do zdrowia psiaczki :wink:

Posted

O Berci jest inny watek, ale dorzuce, ze Bigos tez w ubieglym tygodniu mial okropne gazy i luzniejsze kupki, mimo ze dieta pozostala bez zmian. Chyba juz nawet powietrze naszym potfforom szkodzi :roll: A kundlica czystej krwi sie trzyma - no, moze poza urojona i mlekiem, ale to juz wpisane w grafik pocieczkowy na stale ;)

Posted

Oj biedne te psiaki .......moja Emi ma ciągle przewlekłe zapalenie ucha i nie może się z tego wyleczyć :-?

No cóż trzymajmy kciuki a pieski powrócą do zdrowia

Posted

Nas niestety nie bedzie.... jedziemy do Tulln ;-( szkoda bo dawno Was nie widzialem a z Alicja sie tak stesknilismy...
Krzysiek

• 2 weeks later...
Posted

Przypominam, że w te sobotę (tj. 18.06.2005r.) spotykamy sie o 12.00 na Cyplu Czerniakowskim. Wjazd od Wislostrady.
Kto z bullomaniakow jeszcze nie wie, to nich sobie zakonotuje, że jest VII zlot.

Posted

No, my też się stawimy w podwójnej obsadzie, tzn Moryc i jego córka Fanta. No i jeszcze będzie niejaki Drago Dragulec miniatura nad miniaturami!

Posted

Chloera... nie mogliscie z tydzien poczekac? Moze bym w koncu z Chrumem dotarla... :-?

Jak znam zycie i mojego farta do liczb, pewnie dopiero uda nam sie na XIII zlocie stawic :evilbat:

Posted

Już były dwa terminy w czerwcu i w końcu ustaliliśmy, że się spotykamy 18.06. Nie martw sie Dag, pewnie we wrześniu też zrobimy zlot. Z przyjemnością poznamy osobiscie Ciebie i Chrumę.

Posted

Już po zlocie. Było 10 szt. bulków i duzo więcej osób towarzyszących.
Wymienię te co pamietam: Butcher, Tośka, Drago, Zina, Munio, Lonia, Moryc, Fanta, Rona, i młoda biała suczka( nie pamietam imienia). Trzy były biało-rude, trzy białe z czarnymi znaczeniami, dwa biało-czarne, jeden pręgowany z białym (najmłodszy Muniek) i płowy Butcher. Największym Casanovą jest Drago. Gwałci wszystkie suki. Trochę bylo witrznie, ale na szczęście niae padało. Zdjecia będą, jak ci robili wstawią. Nastepny zlot we wrześniu.

Posted

[quote name='wi_wa']Zdjęcia ze zlotu są już wstawione na [url]www.forum.bullterrier.pl[/url][/quote]
Nie wszyscy maja tam dostep :roll:

Posted

[quote name='tufi'][quote name='wi_wa']Zdjęcia ze zlotu są już wstawione na [url]www.forum.bullterrier.pl[/url][/quote]
Nie wszyscy maja tam dostep :roll:[/quote]
czas się zalogować :wink:

Posted

[quote name='fair'][quote name='tufi'][quote name='wi_wa']Zdjęcia ze zlotu są już wstawione na [url]www.forum.bullterrier.pl[/url][/quote]
Nie wszyscy maja tam dostep :roll:[/quote]
czas się zalogować :wink:[/quote]

A jesli ktos po prostu nie chce? 8)

Posted

Ja mam więcej zdjęć, ale mam zakwasy max, więc dzisiaj za bardzo nie dam rady nic wrzucać :wink: pokażę tylko najlepszą fotkę, jaką udało mi się w trakcie dzisiejszego zlotu zrobić 8)

[img]http://www.cavano.pl/fotki/moje/moryc01.jpg[/img]

p.s. a co ja mam powiedzieć Dragulcowi??? Panie takie śliczne a on ma się gapić na ptaszki??? no po prostu chłopak kochliwy jest i tyle, ale lubi tylko panie(czasem płeć mu się pomyli :lol: ) przedmioty domowe są pod tym względem zupełnie nieinteresujące :D

Posted

[quote name='"fruzka"'][quote]A jesli ktos po prostu nie chce? [quote]

... to niech potem nie marudzi, ze nie ma dostepu ;)[/quote]

Nikt nie marudzi, nie to nie :wink: 8)