Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dziewczyny, mam pytanie - czy uważacie, że ONi każdemu psiakowi daja karme taką jak się przywiozło??
BO ja ostatnio miałam wątpliwości... ale oczywiście to może być wynik mojej bujnej wyobraźni :evil_lol:

No wlasnie chcialam, zeb ktos to sprawdzil ale nie wiem czy to mozliwe :)

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena napisał(a):
No wlasnie chcialam, zeb ktos to sprawdzil ale nie wiem czy to mozliwe :)

jak na moje oko, to Oni z jednego wora dają jedzenie wszystkim, ale ... to tylko moje oko, więc mam nadzieje, że się mylę :evil_lol:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dziewczyny, mam pytanie - czy uważacie, że ONi każdemu psiakowi daja karme taką jak się przywiozło??
BO ja ostatnio miałam wątpliwości... ale oczywiście to może być wynik mojej bujnej wyobraźni :evil_lol:

Po kupie Trampa to nie wiem co oni im dają:roll:
rozwolnienie miał takie że mu trawą orpha czyściła pupę i łapę bo sobie obkitrał.

Posted

dzidda napisał(a):
Po kupie Trampa to nie wiem co oni im dają:roll:
rozwolnieni miał takie że mu trawą orpha czyściła pupę i łapę.

a teraz tak na powaznie. Nie wiem jak można to sprawdzić... ale jeśli psiak co chwila dostaje inną karmę, to nie jest dobrze :roll:

Posted

Madallena napisał(a):
A jaka karme dostawal Tramp?
Widzialyscie moze kupe Emilki?:oops:

Niestety nie.
Chcieliśmy ją zabrać na spacer ale jak już była na smyczy to sobie chłopak przypomniał że cieczkę ma i żeby jej nie zabierać.

Posted

Madallena napisał(a):
Ja moze do niej podjade w weekend. WEzme ja na spacer do jakiegos lasu...i bede z nia chodzila dopoki. dopoty nie zrobi kupy :evil_lol: i foto pstrykne, a co!

już się nie mogę doczekac tego zdjęcia :evil_lol:

Posted

Madallena napisał(a):
Hehe. A pozniej bedziemy debatowaly nad kolorem, konsystencja itp:) Tylko jak kupa Emilki to na jej watek sie wyniesiemy. A kupe Trampa mozemy opisywac tutaj :razz:

ależ oczywiście :evil_lol:

Posted

Tramp jest do ulozenia ,pobyt w zamknieciu nie wyszedl mu na zdrowie ,rwie sie z zebami do psow,strasznie ciagnie na smyczy i na spacerze dziabnal kolege Piotrka :roll:( ale on tlumaczy to tym , ze kolega byl po piwach). W domu zachowuje sie dobrze ,jest grzeczny i milusinski.
Jutro jedzie na kastracje o 16 , moze to go troche utemperuje

Posted

tez tak mysle,zreszta Piotr nie ma zamiaru sie poki co poddawac , bo tramp sie spodobal domownikom , a w razie co napisalam do Mru ,jej TZ wtedy troche pomoze :)

Posted

orpha napisał(a):
Tramp jest do ulozenia ,pobyt w zamknieciu nie wyszedl mu na zdrowie ,rwie sie z zebami do psow,strasznie ciagnie na smyczy i na spacerze dziabnal kolege Piotrka :roll:( ale on tlumaczy to tym , ze kolega byl po piwach). W domu zachowuje sie dobrze ,jest grzeczny i milusinski.
Jutro jedzie na kastracje o 16 , moze to go troche utemperuje

po kastracji na pewno będzie ok;)
Poza tym widać było że Piotrek to chłopak który się łatwo nie poddaje:lol: na pewno da radę....

Posted

orpha, a dokładnie w jakiej sytuacji Tramper dziabnął Piotrka?
wiesz lub możesz się dowiedzieć?

jeśli on był po piwie = dziwnie/inaczej się zachowywał (szybkie nieskoordynowane ruchy hihi) to nie ma się co dziwić

ja myślę, że to wszystko nic strasznego - to chyba faktycznie efekt zamknięcia, braku ruchu i socjalizacji
fajnie, że Trampa "bierze" facet, przyda się pewnie silna ręka ;)

w Trampie jest trochę amstaffa, więc może się w nim po tym wszystkim to odzywa ;)

Posted

Mru nie Piotrka dziabnąl , Na spacerze Piotr kolege spotkal i ten byl pod wpływem - dla mnie jest to raczej nie dziwne bo psy albo sie boja pijanych ,albo sa do nich agresywne.
Licze na to , ze kastracja zdecydowanie go uspokoi

Mru a dodatkowo biedny boks obok mial suke z cieczka :roll:, wyobrazam sobie jak go pompowalo od srodka , przez caly dzien po nosie go zapach cieczki łechtal a on nic nie mogl . Nie dziwie sie , ze taki podminowany po tym wszytskim byl

Posted

orpha napisał(a):
Mru nie Piotrka dziabnąl , Na spacerze Piotr kolege spotkal i ten byl pod wpływem - dla mnie jest to raczej nie dziwne bo psy albo sie boja pijanych ,albo sa do nich agresywne.

aaaaa :evil_lol: a nie, to już w ogóle jasne ;)
przestraszył się, tak myślę. idą sobie, idą, a tu nagle facet sie gibie - cos nowego i dziwnego. a Tramp "prosto z kojca". to pewnie nawet nie dominacja :)

spoko, jakby po kastracji znów coś takiego zrobił to dajcie znać :)