Madallena Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 obraczus87 napisał(a):Dziewczyny, mam pytanie - czy uważacie, że ONi każdemu psiakowi daja karme taką jak się przywiozło?? BO ja ostatnio miałam wątpliwości... ale oczywiście to może być wynik mojej bujnej wyobraźni :evil_lol: No wlasnie chcialam, zeb ktos to sprawdzil ale nie wiem czy to mozliwe :) Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Madallena napisał(a):No wlasnie chcialam, zeb ktos to sprawdzil ale nie wiem czy to mozliwe :) jak na moje oko, to Oni z jednego wora dają jedzenie wszystkim, ale ... to tylko moje oko, więc mam nadzieje, że się mylę :evil_lol: Quote
dzidda Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 obraczus87 napisał(a):Dziewczyny, mam pytanie - czy uważacie, że ONi każdemu psiakowi daja karme taką jak się przywiozło?? BO ja ostatnio miałam wątpliwości... ale oczywiście to może być wynik mojej bujnej wyobraźni :evil_lol: Po kupie Trampa to nie wiem co oni im dają:roll: rozwolnienie miał takie że mu trawą orpha czyściła pupę i łapę bo sobie obkitrał. Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dzidda napisał(a):Po kupie Trampa to nie wiem co oni im dają:roll: rozwolnieni miał takie że mu trawą orpha czyściła pupę i łapę. a teraz tak na powaznie. Nie wiem jak można to sprawdzić... ale jeśli psiak co chwila dostaje inną karmę, to nie jest dobrze :roll: Quote
Madallena Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A jaka karme dostawal Tramp? Widzialyscie moze kupe Emilki?:oops: Quote
dzidda Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Madallena napisał(a):A jaka karme dostawal Tramp? Widzialyscie moze kupe Emilki?:oops: Niestety nie. Chcieliśmy ją zabrać na spacer ale jak już była na smyczy to sobie chłopak przypomniał że cieczkę ma i żeby jej nie zabierać. Quote
Madallena Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ja moze do niej podjade w weekend. WEzme ja na spacer do jakiegos lasu...i bede z nia chodzila dopoki. dopoty nie zrobi kupy :evil_lol: i foto pstrykne, a co! Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Madallena napisał(a):Ja moze do niej podjade w weekend. WEzme ja na spacer do jakiegos lasu...i bede z nia chodzila dopoki. dopoty nie zrobi kupy :evil_lol: i foto pstrykne, a co! już się nie mogę doczekac tego zdjęcia :evil_lol: Quote
Madallena Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Hehe. A pozniej bedziemy debatowaly nad kolorem, konsystencja itp:) Tylko jak kupa Emilki to na jej watek sie wyniesiemy. A kupe Trampa mozemy opisywac tutaj :razz: Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Madallena napisał(a):A jaka karme dostawal Tramp? Widzialyscie moze kupe Emilki?:oops: ja wiem, ze to wazne sprawy, ale i tak obśmiałam sie na komputer :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Madallena napisał(a):Hehe. A pozniej bedziemy debatowaly nad kolorem, konsystencja itp:) Tylko jak kupa Emilki to na jej watek sie wyniesiemy. A kupe Trampa mozemy opisywac tutaj :razz: ależ oczywiście :evil_lol: Quote
dzidda Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 No to może o Trampa kupie coś powiem bo blisko byłam:lol: Pomarańczowa i rzadka:lol: hehehehe Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dzidda napisał(a):No to może o Trampa kupie coś powiem bo blisko byłam:lol: Pomarańczowa i rzadka:lol: hehehehe heheh dziękujemy za dosadny opis :D Quote
orpha Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Tramp jest do ulozenia ,pobyt w zamknieciu nie wyszedl mu na zdrowie ,rwie sie z zebami do psow,strasznie ciagnie na smyczy i na spacerze dziabnal kolege Piotrka :roll:( ale on tlumaczy to tym , ze kolega byl po piwach). W domu zachowuje sie dobrze ,jest grzeczny i milusinski. Jutro jedzie na kastracje o 16 , moze to go troche utemperuje Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Na pewno kastracja pomoże w ułożeniu Trampa :) Quote
orpha Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 tez tak mysle,zreszta Piotr nie ma zamiaru sie poki co poddawac , bo tramp sie spodobal domownikom , a w razie co napisalam do Mru ,jej TZ wtedy troche pomoze :) Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Fantastycznie :) Orpha możesz mi podać dokładny adres dt w Jeziórku?? Masz może tel tam?? Quote
dzidda Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 orpha napisał(a):Tramp jest do ulozenia ,pobyt w zamknieciu nie wyszedl mu na zdrowie ,rwie sie z zebami do psow,strasznie ciagnie na smyczy i na spacerze dziabnal kolege Piotrka :roll:( ale on tlumaczy to tym , ze kolega byl po piwach). W domu zachowuje sie dobrze ,jest grzeczny i milusinski. Jutro jedzie na kastracje o 16 , moze to go troche utemperuje po kastracji na pewno będzie ok;) Poza tym widać było że Piotrek to chłopak który się łatwo nie poddaje:lol: na pewno da radę.... Quote
mru Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 orpha, a dokładnie w jakiej sytuacji Tramper dziabnął Piotrka? wiesz lub możesz się dowiedzieć? jeśli on był po piwie = dziwnie/inaczej się zachowywał (szybkie nieskoordynowane ruchy hihi) to nie ma się co dziwić ja myślę, że to wszystko nic strasznego - to chyba faktycznie efekt zamknięcia, braku ruchu i socjalizacji fajnie, że Trampa "bierze" facet, przyda się pewnie silna ręka ;) w Trampie jest trochę amstaffa, więc może się w nim po tym wszystkim to odzywa ;) Quote
orpha Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Mru nie Piotrka dziabnąl , Na spacerze Piotr kolege spotkal i ten byl pod wpływem - dla mnie jest to raczej nie dziwne bo psy albo sie boja pijanych ,albo sa do nich agresywne. Licze na to , ze kastracja zdecydowanie go uspokoi Mru a dodatkowo biedny boks obok mial suke z cieczka :roll:, wyobrazam sobie jak go pompowalo od srodka , przez caly dzien po nosie go zapach cieczki łechtal a on nic nie mogl . Nie dziwie sie , ze taki podminowany po tym wszytskim byl Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Jak ja byłam w JEziórku, to Tramp obok siebie miał tylko Nortona. To idiotyczne aby sunie z cieczką trzymac obok Trampa :evil_lol: Quote
mru Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 orpha napisał(a):Mru nie Piotrka dziabnąl , Na spacerze Piotr kolege spotkal i ten byl pod wpływem - dla mnie jest to raczej nie dziwne bo psy albo sie boja pijanych ,albo sa do nich agresywne. aaaaa :evil_lol: a nie, to już w ogóle jasne ;) przestraszył się, tak myślę. idą sobie, idą, a tu nagle facet sie gibie - cos nowego i dziwnego. a Tramp "prosto z kojca". to pewnie nawet nie dominacja :) spoko, jakby po kastracji znów coś takiego zrobił to dajcie znać :) Quote
orpha Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Tramo jest juz wlasnie chyba kastrowany :diabloti: zajrzyjcie prosze tu zwlaszca wawa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13332849#post13332849 Quote
orpha Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 zajrzyjcie tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13332849#post13332849 Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='orpha']Tramo jest juz wlasnie chyba kastrowany :diabloti: zajrzyjcie prosze tu zwlaszca wawa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13332849#post13332849 no i po klejnotach :evil_lol: Quote
Recommended Posts