Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

Posted

Poki co Tramp nie sprawia klopotu tfu tfu tfu , a tak wlasciwie to psa chciala mama Piotra , narazie mowi , ze pies chyba zostanie ...dam jej jeszcze moment czasu :evil_lol:bo im dluzej on tam jest tym bardziej ona sie do niego przywiazuje :diabloti:

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a to dobrze, bo myslalam, ze moze potrzebuja asekuracji typu: fajny jest, ale ciężko z nim, bo ciagnie czy tam chce się bawić czy niszczy ;)

ale jak nie to czekamy :diabloti: może już nie oddadzą

Posted

sleepingbyday napisał(a):
aha, az a miesiąc usłyszysz, że jednak nie? czas czasem, dac tzreba ale określony. jakis konkretny i decyzja, a nie pitu pitu. o psie musimy myśleć.

jes jes jes. Racja! SBD na prezydenta:multi:

Posted

SBD to gdzies na poprzedniej stronie napisalam , ze termin na okreslenie sie do konca tygodnia tego , ale codziennie do nich dzwonic nie bede

Posted

Madallena napisał(a):
jes jes jes. Racja! SBD na prezydenta:multi:

ale prezydenta czego :razz: ?

orpha napisał(a):
SBD to gdzies na poprzedniej stronie napisalam , ze termin na okreslenie sie do konca tygodnia tego , ale codziennie do nich dzwonic nie bede

pewnie, że nie ma co codziennie dzwonić. wiem, ze pisałas, ale kolejne posty jakos wprowadzały niepewność do tego faktu i jużem się pogubiła...

mru napisał(a):
dobra, pokój :cool3:

jakbyście się miały zamiar upijać kadarką w Skaryszaku w weekend to dajcie znać - wpadniemy z kim się da :cool3:

kurka wodna. chyba sobotę, ale jakos ok 15.30 dopiero będe wolna.

orpha napisał(a):
przeciez my jestesmy spokojne :evil_lol:
hehe a tak swoja droga zaluj ze nie widzialas wczoraj wkuuuu.....ej SBD :diabloti:

mru napisał(a):
nawet sobie nie wyobrażam :errrr:

nie żałuj. dzień miałam straszny, a ja nerwowa jestem. w efekcie wszystkiego poszłam spać o 1.30 więc dzis tez jestem zła.....

Posted

o nie to ja Ci dzisiaj kaganca i czapki nie oddam w takim razie , nie bede sie podstawiac :razz:
hehe ale ta syczaca zlosliwosc w zdaniu do tej baby " prosze bardzo , pani wejdzie co tam kolezanka w ciazy w porownaniu do puszki z zjedzeniem" - normalnie powalilo mnie to :diabloti:

Posted

orpha napisał(a):
o nie to ja Ci dzisiaj kaganca i czapki nie oddam w takim razie , nie bede sie podstawiac :razz:
hehe ale ta syczaca zlosliwosc w zdaniu do tej baby " prosze bardzo , pani wejdzie co tam kolezanka w ciazy w porownaniu do puszki z zjedzeniem" - normalnie powalilo mnie to :diabloti:

czekaj czekaj, bo nie ogarniam sytuacji, w ktorej te słowa zostaly użyte :cool1::diabloti:

Posted

orpha napisał(a):

zgrałam się niemal ok, spóźniłam się tylko 5 minut, więc nie było tragedii. a jeszcze usg ok, więc skowronki. ale babie tłumaczyć nie musze, dlaczego nie siedze z przyjaciółka w ciąży jak ona pracuje, ze po prostu musze jak najszybciej cos załatwić i być na czas, a akurat mam dziurę czasową.

orpha napisał(a):
Mru uwierz mi jad sie lał jej z usta jak to mowila :diabloti:, patrzylam na nia jak urzeczona i spijalam z ust kazde slowo :evil_lol:

no to nie wiem, po co ci kadarka w takim razie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hihihi :diabloti:

no, jeśli ona by tę puszkę wybierała tyle, co ostatnio sbd kupowała jedzenie dla Kajka - to ja rozumiem :evil_lol:

ale prawda jest taka, że ZAWSZE znajdzie się ktoś taki "tylko po puszkę", zawsze ktoś taki wyjdzie zza winkla jak jest twoja kolej...

(ja ostatnio czekałam tylko "po puszkę" i jak już była moja kolej to przyszły jeszcze 2 osoby "tylko po puszkę" :evil_lol:)

Posted

babeczka załatwiła się w sekundę, tu jej trzeba przyznać uczciwie.

kochana, wszyscy wiedza, ze karma dla kajka to jest temat mega skomplikowany i przedmiot studiów naukowych NASA.

ale wymiana na inną już była szybka, w życiu tak krótko tam nie byłam, tyle, co wetka szukała karmy zostawionej dla karola i wycisnęła zośce gruczołki. spięłąm się naprawde, zeby nie wisieć orphie wielu kadarek, bo zaposiadam tylko jedną :cool1:

Posted

kochana, wszyscy wiedza, ze karma dla kajka to jest temat mega skomplikowany i przedmiot studiów naukowych NASA.

ależ ja to rozumiem :cool3:

Posted

zosieńka moja kochana natomiast zje wszystko, co jej dam. ale ona jest najpiekniejsza, najmądrzejsza i najkochańsza na świecie :loveu:

mru, mam pomysła, czy mogłabys w wolnej chwili wyprodukować banerek dla rikiego z podziękowaniami za deklaracje? że jedzie dzięki ludziom do hoteliku czy cos w ten deseń?

Posted

mru, mam pomysła, czy mogłabys w wolnej chwili wyprodukować banerek dla rikiego z podziękowaniami za deklaracje? że jedzie dzięki ludziom do hoteliku czy cos w ten deseń?

a no jasne!

Posted

nie zdąrzyłas przecyztac, co się działo, zeby nie wiem co.

nie, dlaczego zostaje? to jak tymczasowanie trwa dłużej niż ..... (tu wpisac ilość dni/tygodni/miesięcy), to automatycznie staje sie ds?

poza tym on trafił do mnie w marcu. potem miał przerwę - był w adopcji,z której wróził sterroryzowawszy rodzinę :cool1: