Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przebrnęłam po łepkach przez wątek i tak jak obiecałam wracam wieczorem. Albo coś przegapiłam albo nie zrozumiałam , jak zdrowie Tofika, coś było nie tak z mocznikiem? Już jest ok ?
Ze swojej strony deklaruję jednorazową wpłatę 30 zł. Wątek zaznaczyłam i będę zaglądać.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images47.fotosik.pl/201/e4fb54ca01174cb9med.jpg[/IMG][/URL]
[B]TOFFIK DZIĘKUJE ZA PODNOSZENIE WĄTKU, ODWIEDZINY U NIEGO, ZA DEKLARACJE I CHĘĆ POMOCY.[/B]
[B] [SIZE=3][COLOR=red]POMÓŻMY TOFFIKOWI[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Dostałam zaproszenie, niestety w tym miesiącu spłukana jestem. W przyszłym podobnie, bo muszę zapłacić za moich hotelikowiczów. Może we wrześniu coś wyskrobię! Lub w sierpniu, jak będę w Polsce, pozbieram jakieś fanty na bazarek. Sorki:(
Może Kundelkowa Skarbonka pomoże!

Posted

I ja jestem na zaproszenie . Na razie nie mogę nic wpłacić. jak znajdzie dom jakiś " mój" psiak to przeniosę
deklarację na Toffika.

Posted

Zostałam zaproszona.Podniosę,bo tylko tyle mogę zrobić,przepraszam.
Piesek bardzo ładny,żal go bardzo.Proszę osoby,które mogą pomóc,nie opuszczajcie wątku.Bardzo dziękuję,za opiekę nad nim.Powodzenia i będę Was odwiedzać.

Posted

[quote name='Pipi'].
Piesek bardzo ładny,żal go bardzo.Proszę osoby,które mogą pomóc,nie opuszczajcie wątku.Bardzo dziękuję,za opiekę nad nim.Powodzenia i będę Was odwiedzać.[/QUOTE]
Z ust mi to wyjęłaś, Pipi.....[B]nie opuszczajcie wątku-[/B] Odwiedzaj nas i Tofficzka:lol::lol:

Posted

Zaraz sie biore za prace. Przyjde wieczorem, zeby watek dalej rozsylac, bo jeszcze sporo brakuje.
Mam nadzieje, ze ciotki od buchalterii wszystko notuja.

Nr. konta na pierwszej. Wplacamy na fundacje, ale pies nie jest pod opieka fundacji tylko osob prywatnych, a fundacja uzyczyla konta.

Posted

[quote name='matinestka']Tofik nie spada z pierwszej !!!![/QUOTE]
Nie spada, bo ludziska dobrej woli o ogromnych serduchach, dbają o niego
[IMG]http://www.gify.org/bazagif/psy/cane035.gif[/IMG]Tak będą sobie biegał wolny i szczęśliwy dzięki Wam :lol:

Posted

W odpowiedzi na pw pojawiam się na wątku. Niestety finansowo narazie nie jestem w stanie pomóc :(
Ale chociaż podniosę niech go cioteczki zobaczą :)

Posted

Toffiku sliczy
ciotka juz taka biedna
i tyle mastałych...
dzisiaj tylko podniose
ale
nie zapomne,moze jakis bazarek?
cioteczki taki wspolny
niech kazda cos da i jedna zrobi
bo szkoda psiaka:(

Posted

[quote name='giselle4']Toffiku sliczy
ciotka juz taka biedna
i tyle mastałych...
dzisiaj tylko podniose
ale
nie zapomne,moze jakis bazarek?
cioteczki taki wspolny
niech kazda cos da i jedna zrobi
bo szkoda psiaka:([/QUOTE]
[U]Cioteczki, to jest pomysł. Co Wy na to[/U]?

Posted

[quote name='danka4u1'][U]Cioteczki, to jest pomysł. Co Wy na to[/U]?[/QUOTE]

Musialabym do kraju dojechac, zeby cos moc na bazarek dac, ale spytam anawa ona kiedys miala ilosci na bazarek.