Tola Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='andzia69']wygląda jak wilczek:p nie podobna do mamusi:evil_lol:[/QUOTE] To pewnie skórka zdjęta z tatusia:cool3: Quote
robkowa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 dziękuję Wszystkim za pomoc w szukaniu domu dla Rosy i maluchów:Rose: tytuł i informacje w pierwszym poście uaktualniłam Quote
zadra Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Mała jest bardzo ładna i wesoła.Mam nadzieję,że trafi do ludzi którzy ja pokochają. Quote
zerduszko Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='rita60']Tia,tylko ja nie jestem zarejestrowana:oops:[/QUOTE] Allegro by jej się przydało jak nic. Ja mogę zrobić, ale tylko takie zwykłe. Quote
jogi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Allegro niedługo będzie. Marlena już zabrała się za robotę:lol: a tak w ogóle Robkowa witaj:) Quote
Tola Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='jogi']Allegro niedługo będzie. Marlena już zabrała się za robotę:lol: a tak w ogóle Robkowa witaj:)[/QUOTE] Z allegro trzeba sie wstrzymac do niedzieli, jest szansa na dom dla malutkiej:cool3: Trzymajcie kciuki Quote
robkowa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='jogi']Allegro niedługo będzie. Marlena już zabrała się za robotę:lol: a tak w ogóle Robkowa witaj:)[/QUOTE] witam:smile: czekamy na dobre wiadomości... czy coś już wiadomo? Quote
Tola Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :multi::multi::multi: Wlasnie przed chwila dowiedzialam się, ze panstwo zdecydowlai sie na sunię:loveu: Zea będzie mieszkac w Zamosciu w bloku:lol: Mozna zmienic tytul i przeniesc wątek :laola: Quote
robkowa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 to super wiadomości:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: i w naszym mieście domek co rzadko spotykane:cool3: zmieniam tytuł:p profilaktycznie jeszcze nie usunę ogłoszeń przez kilka dni co by nie zapeszyć;) Quote
zerduszko Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :multi: To ja też poczekam z usuwaniem ogłoszeń :p Quote
Tola Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='zerduszko']:multi: To ja też poczekam z usuwaniem ogłoszeń :p[/QUOTE] Ok. Dzięki dziewczyny za ogloszenia:loveu: Quote
Tola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [B]Zea szuka domu!!![/B] Dzisiaj facet przywiózł malutką; powiedział ze suczka bardzo im się podoba, ale od 2 dni nie robi kupki, pewnie jest chora:crazyeye: Co się dzieje z tymi ludzmi:angryy: Sunia bardzo teraz piszczy:-( Zea znowu szuka domu:-( Quote
jogi Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 nie napisze co mi się ciśnie na usta, bo by mnie mod zbanował:shake: Powiem jedno w głowie się nie mieści:shake: Quote
rita60 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='makabi'][B]Zea szuka domu!!![/B] Dzisiaj facet przywiózł malutką; powiedział ze suczka bardzo im się podoba, ale od 2 dni nie robi kupki, pewnie jest chora:crazyeye: Co się dzieje z tymi ludzmi:angryy: Sunia bardzo teraz piszczy:-( Zea znowu szuka domu:-([/QUOTE] O cholera:angryy:a on jak nie sra dwa dni,to tez jest chory:angryy:chyba na umysle/sorry,ale krew człowieka zalewa jak czyta takie głupoty/. Biedne malenstwo:-(nie martw sie psi dzieciaczku,zaczynamy od nowa,bedzie dobrze. Quote
zerduszko Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 A nie dało mu się wytłumaczyć?? Chociaż jak go taaakie problemy przerastają, to może lepiej :shake: Quote
Tola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='zerduszko']A nie dało mu się wytłumaczyć?? Chociaż jak go taaakie problemy przerastają, to może lepiej :shake:[/QUOTE] Rodzina zabrala malutka w zcwartek. Nic nie pisalam, zeby nie zapeszac. W sobotę dzwonili, ze wszystko dobrze, ze sunia bardzo im sie podoba i ze zostaje u nich na pewno. Wydawali się rozsadni, pewni... A dzisiaj ją przywiozl z usmiechem na ustach, bez slowa przykro mi czy przepraszam - nie mnie, ale psa. Nadal wychwalał sunię:roll: Myslę, ze rozmowa nic by nie dala. Jak nie dzisiaj to oddalby ją po tyg czy miesiacu, bez zalu. Jak rzecz. Quote
zerduszko Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='makabi']Jak rzecz.[/QUOTE] :mad: :mad: :mad: Ja to nawet demolujący tymczas oddawałam z łzami... gdzie oni mają serce :-( Quote
robkowa Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 zmienię tytuł jak uda mi się wejść w edycję, póki co nie mogę:roll: to szukamy znów domu, dobrze że ogłoszenia zostały Quote
PapryczkaChili Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 oby więcej psów nie dostał - bo może znaleźli 'ładniejszą' albo z innego równie głupiego powodu... ja już jestem na wątku, zrobię ogłoszenie. mała jest śliczna :D Quote
jogi Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Marlena zrobiła allegro, jutro je wystawię (ona dalej zablokowana). Trzeba jeszcze powklejać zdjęcia, a ja dziś padam z nóg, ale rano będzie:) Quote
Jo37 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Trzeba odmienić los tej suni . Biedna malutka. Quote
Tola Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Suni potrzebne ogloszenia. bez nich nie ma szansy na dom. Robkowa zmien moze tytul... Quote
Marlena:) Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Przepraszam za problemy, nareszcie odblokowana nadrabiam: [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=830208788[/URL] Zee ogłosiłam również na psy.pl oraz zwierzęta.low Quote
Recommended Posts