Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam więcej info:

Ta suczka to mix sznaucera , taka mała puchata czarna kulka, straszna przylepa. Garnie sie do człowieka , żle znosi pobyt w schronisku , schudła bardzo :( tak bardzo chce mieć swojego człowieka. Nie ma w niej cienia agresji , bardzo lubi dzieci :). Jest juz gotowa do adopcji - wysterylizowana. Jej wiek oceniany jest na 2 lata. Suczka jest nie wiele większa od miniaturki ,lecz zdecydowanie mniejsza i drobniejsza niż średnie sznaucery.

Posted

[quote name='zerduszko']Taki mix ZAMI czeka na cud i walczy! / pies / psy (636231320) - Aukcje internetowe Allegro :placz: On jest na dogo??

Zami jest na wątku Zabrzańskiego schroniska, ale niewiem czy ma osobny wątek

a ja mam kolejnego olbrzyma w hotelu - zapraszam i proszę o pomoc :modla:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucer-olbrzym-mlodzik-uniknal-schroniska-czeka-w-hotelu-na-dom-cudo-z-adhd-138372/#post12333793

Posted

GUCIO, nr 936

numer: 936
numer chip: 953000005135546
imię: Gucio
wielkość: mala
rasa: mieszaniec sznaucera
data przyjęcia: 2009-05-19
kwarantanna do 2009-06-02
przebywa w boksie: BIURO

opis: Gucio jest mieszańcem sznaucerka. Gucio był bardzo zaniedbany przez swojego właściciela. Jego sierść była jednym, wielkim kołtunem pod którym ukrywało się gniazdo pcheł. Gucio został ostrzyżony, troszkę odpoczął i okazało się, że jest rześki i pełen chęci do
P Hania
697 775 845
(042) 653 15 02 (po 20)
[email protected]