Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

Ja dopiero wróciłam z Wrocka. Zdzwonimy się z trasy, tylko napisz czy będziesz jechała drogą nr 46? To nie ma sensu się spotykać w Lublińcu, tylko zaraz od ronda, gdzie nasze drogi się spotykają w okolicy Lubecka, znaleźć jakieś rozsądne miejsce, parking, stację, nie wiem, żeby nie jechać do centrum. Albo wyjadę Ci naprzeciw, gdybym była wcześniej.

Google pokazuje mi 130 km, 2 godziny 15 minut, nie pamiętam dokładnie, ale jak będzie sucho, to myślę, że uda się poniżej 2 godzin.
Ja będę ok. 14:00 w domu, muszę 15 minut mieć na wyprowadzenie psów, kawę i plasterek sera, bo do pracy jadę o 6:30 i bez tego nie ruszę. Myślę, że wyjedziemy 14:20-14:30. Zajedziemy 16:00-16:20.

Mam transporterek malutki od Poker i torbę na wszelki wypadek.

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak jechać będziesz od strony Częstochowy drogą 46, to wyjadę w Twoją stronę choćby do Lisowa, to będziesz miała krótsze kółko, a łatwiej w takiej dziurze się sprawnie przepakować.

Posted

[quote name='malawaszka']odpowiedź masz wyżej :lol:[/QUOTE]

zauwazylam ale u mnie sie po czasie dopiero ten post pojawil i myslalam, ze go zzarlo.

marako, moge Ci kanapke zrobic? albo jaja na twardo, pomidor do tego, herbate w termosie ... hmmm co sie jeszcze bralo w podroze.

Posted

[quote name='marako']Jak jechać będziesz od strony Częstochowy drogą 46, to wyjadę w Twoją stronę choćby do Lisowa, to będziesz miała krótsze kółko, a łatwiej w takiej dziurze się sprawnie przepakować.[/QUOTE]

haha Lisów znam bardzo dobrze :lol: za dzieciaka bardzo często tam bywałam u rodziny - tak planuję jechać drogą 46 - może być w okolicach Lubecka, ok, będziemy się zdzwaniać, mam nadzieję, że będzie ok bo ja jak zwykle nez nawigacji tylko z moimi cudowanymi mapkami :D ostatnio robię telefonem zdjęcia mapy w targeo albo w zumi i tak jeżdżę :D damy radę

łobuza Włodka ogoliłam maszynką prawie całego - bardzo grzeczny, oprócz łapek które standardowo sa niedotykalskie i okolice jajec są święte też i nie pozwolił mi tam wszystkiego powycinać ale z wierzchu wygląda już prawie ładnie :D będzie z niego naprawdę śliczny pies!

Posted

[quote name='Pink']zauwazylam ale u mnie sie po czasie dopiero ten post pojawil i myslalam, ze go zzarlo.

marako, moge Ci kanapke zrobic? albo jaja na twardo, pomidor do tego, herbate w termosie ... hmmm co sie jeszcze bralo w podroze.[/QUOTE]

łooohohooo wałówkę będziecie mieć??? :lol:

Posted

poszedł już spać, ja też się kładę bo pewnie rano nie dadzą pospać, a i w nocy będę się zrywać na każdy dźwięk jak to zwykle robię jak jest nowy pies... :shake: jutro porobimy foty

Posted

Waszku bylo zostawic, ja bym sie tym juz zajela i tak masz duzo na glowie. Acha i mam prosbe, daj chlopakowi tylko odrobine zarcia, bo bede je przez pierwsze dni karmic z reki. Lepiej pozniej uwiazuja sie do czleka ;)
Tez sie wkladam do wanny i do lozka, bo zwariowany dzien dzisiaj byl.

Posted

[quote name='Saththa']I zazdraszam wanny :)[/QUOTE]

haha ja też :D

w końcu nie wykąpałam WLadimira :D cholerka, dziś już nie będę go kąpać bo zimno na dworze się zrobiło :shake: ale jest ładny kurcze a jak będzie odrośnięty i zadbany to fiu fiu :loveu: trochę wychowania i jak się ogarnie z tych pierwszych emocji to będzie miód malyna pies

Posted

Waszku spoko, wykapie je na noc, to dobrze przeschnal a i chalupki mi nie zasmierdnal ;) Czyste to-to i tak nie bedzie po jednemy dniu, bo u mnie taka odwilz, ze wszystko plynie a bloto po kolana.
Ogarnac sie ogarnie, bo ja [I]zla kobieta jestem :evil_lol:[/I]

Posted

[quote name='marako']Ja też bez nawigacji tylko z mapkami google (jak zdążę wydrukować), ale mam prostą drogę, więc się nie martwię. [/QUOTE]

Z tą nawigacją,to różnie bywa,potrafi wyprowadzić na tory kolejowe albo w szczere pole.
Jak jeżdżę ze znajomą to pilotuję ją z papieru i zawsze trafiamy gdzie trzeba.

Posted

[quote name='Pink']Ogarnac sie ogarnie, bo ja [I]zla kobieta jestem :evil_lol:[/I][/QUOTE]
Następna zła kobieta :diabloti: Takich tu więcej :eviltong:

Byłam dziś u weta z kotem na sterylkę i oczywista zapomniałam ulotek zostawić :scream7: Ale za to w sklepie zoo zostawiłam :)

Posted

Jakby co, donoszę, że suczki od Misieek zabrane już do Poznania, chłopaki już zapewne dojechały do Legnicy, a mała została z nami, ale na razie nie chce wyjść z kontenerka. Zostawiłam ją w wiatrołapie, otworzyłam klatkę, dałam picie i nieco jedzenia, teraz czekam na efekt (zajrzę za 5 minut).
Nie zdążyłam do weta, bo dziewczyna z suczkami dopiero przed chwilą wyjechała i przychodnia już zamknięta. Z rana pojadę.

Posted

No to dobrze, że już prawie wszyscy na swoim miejscu - trzymam kciuki za jutrzejsze wieści od weta - chciałabym, żeby były dobre - tam we Wrocławiu jest tez jakiś specjalista okulista nie?

Posted

My tez jestesmy, troche mielismy klopotu z sikaniem Radka, bo lezy na ziemi i sie nie ruszy ale [I]wysadzisismy [/I]na trawe - on nie umie sikac jak pies i [I]suczy [/I]:evil_lol: okropnie przerazony maluch jest. Czlapie po chalupce z brzuchem po ziemi... Wladzio agresor pierwszej wody, dobral mi sie do Radka i musze je narazie izolowac. Radek oczywiscie zaliczyl spacer, obsikal wszystkie napotkane drzewa a noge tak zadzieral do gory, ze sie wywalil. Pewny siebie maly piesio - ale gangster straszny. Radka narazie ulozylam samego w wiatrolapie, niech troche spokoju ma - nie wiem jak to ze spacerami bedzie, bo on za cholerke na smyczy nie chce - kladzie sie plackiem i rob co chcesz... z tym bedzie klopot, bo nie mam ogrodka zeby psy wypuszczac na siku a i musi sie do smyczy przyzwyczajac.
Wladzio za to, chodzi super, ciagnie troche ale to pikus - do tego umie zrobic siad, daje lape i idzie na miejsce.

Posted

co za łobuz!!! a do Dropsa nie miał żadnych ale - pewnie dlatego, że Dropsewicz nie jechał brzuchem po ziemi przed nim to i nie miał odwagi się Włodzimierz stawiać :D ale też może emocje - dużo dzisiaj zmian i wczoraj też; mam nadzieję, że się uspokoi... biedny Radziul... a próbowałaś go wołać Oskar?

Posted

Waszko on narazie jest taki skolowany, ze na nic nie reaguje. Przychodzi do mnie sam z siebie, jak usiade na podlodze. Nawet pic nie chce, nie mowiac o jedzeniu - no ale to dla niego duzy stres a on delikatnego charakteru jest. Taka mala przylepa.
wilczy zew, pewnie ze damy rade, czasu tylko potrzeba.