wiki4 Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='Aleksandra95']Nie poddawaj się ;)[/QUOTE] Myślałam nawet, żeby się uczyć chemii na własną rękę, ale zawsze jest coś do nauczenia na zajęcia i wątpię żebym się regularnie tego uczyła. A na korki szkoda mi kasy, skoro mogę się sama tego nauczyć. I nie rozumiem na kij nam historia. Już zamiast tego wolałabym chociaż podstawę chemii raz w tygodniu. Za to na plus zawodowe. Zapowiada się całkiem fajnie :) Quote
Sonka95 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 No teraz to najgorzej też się przyzwyczaić do tych sprawdzianów :roll: ja już jutro mam 2 kartkówki a w środę kolejna ... Quote
Aleksa. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ja już mam za sobą dwie, a w tym tygodniu 3 sprawdziany :mdleje: Quote
wiki4 Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='Aleksandra95']Ja już mam za sobą dwie, a w tym tygodniu 3 sprawdziany :mdleje:[/QUOTE] [quote name='Sonka95']No teraz to najgorzej też się przyzwyczaić do tych sprawdzianów :roll: ja już jutro mam 2 kartkówki a w środę kolejna ...[/QUOTE] Ja dwa sprawdziany i trzy kartkówki za sobą. A w tym tygodniu to jeszcze nie wiem, bo nie mogę tego spamiętać wszystkiego i zawsze się pytam :lol: Quote
Aleksa. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Właśnie się dowiedziałam, że mam jutro sprawdzian z Wosu :o Quote
wiki4 Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='Aleksandra95']Właśnie się dowiedziałam, że mam jutro sprawdzian z Wosu :o[/QUOTE] Powodzenia :evil_lol: Ja na jutro mam prezentację z rozrodu kotów na produkcję (wysłać komuś na pocztę? :lol:), plan wycieczki po niemiecku (wymyśliłyśmy sobie z koleżanką, że lecimy na safari do Afryki), pytanie z biologii :loveu: I w tym tygodniu, z tego co się orientuję, to jeszcze kartkówka z chorób i działalności + pytanko z diagnostyki (plan badania klinicznego) :loveu: A w internacie tyle fajnych rzeczy do robienia. To nie, będę ślęczyć nad książkami :angryy: Quote
angineuuka Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 ej weź poślij mi tą prezentację [email][email protected][/email] :grins: Quote
wiki4 Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='Angi']ej weź poślij mi tą prezentację [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :grins:[/QUOTE] Tam super wyjątkowego to nic nie ma, takie podstawy :) Bo jakbym zrobiła po kolei powstawanie płodów itp. to by mnie grupa zabiła :lol: [quote name='Angi']a ja mam jutro wywiadówkę :P[/QUOTE] Miło było Cię poznać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 A to jak szłaś do tej szkoły, to nie wiedziałaś, że chemii nie będzie?? Quote
wiki4 Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='magdabroy']A to jak szłaś do tej szkoły, to nie wiedziałaś, że chemii nie będzie??[/QUOTE] Chemia była i nikt się nie spodziewał, że będzie tylko w pierwszej klasie. Z tego co się orientuję, to chyba nawet pani nie wiedziała. Nowa podstawa programowa :loveu: [quote name='Izabela124.']A Ty jesteś w tech wet?[/QUOTE] Tak, w drugiej klasie :) Quote
Izabela124. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 No to nieźle, ja miałam chemię przez 4 lata Quote
Sonka95 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ja się teraz też bardzo cieszę , bo nie mam ani chemii ani fizyki :loveu: Quote
Dioranne Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Co tu tak cicho? :mad: W imieniu Nico żądam zdjęć jednej z jego dziewczyn! Quote
betty_labrador Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Właścicielka zakuwa jak dzięcioł :D:D Quote
Pauliii Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 ano może jakieś nowe fotejszyn :D co tam u Was Quote
Asiaczek Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Od wrzesnia - brak info. Czyzby następna zapomniana Galeria?:) Pzdr. Quote
wiki4 Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 Wracam sezonowo :lol: [CENTER]Wpadłam żeby Wam wszystkim, łącznie z zwierzakowem, życzyć wszystkiego co najlepsze w te święta i na następny rok. Dużo sukcesów szkoleniowych, jak i osobistych. I oczywiście duuuużo miłości :calus: [COLOR=#fff0f5][SIZE=1]Właściwie oblanego sylwestra :diabloti: [SIZE=1]:drinking::drinking::drinking::drinking:[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/CENTER] Quote
Recommended Posts