Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak nawiasem mówiąc po powrocie do domu trochę się powiercił, wszamał kolację i poszedł w kimę. Mama do mnie: "co ty z tym psem zrobiłaś?!". :evil_lol: Magia Lisy.

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dioranne']Tak nawiasem mówiąc po powrocie do domu trochę się powiercił, wszamał kolację i poszedł w kimę. Mama do mnie: "co ty z tym psem zrobiłaś?!". :evil_lol: Magia Lisy.[/QUOTE]

Lisa jest wychowawcą :loveu: Jeszcze z dwa szczyle i będzie, że miot odchowała :lol:

Posted

[quote name='evel']Lisa jest najsłodszym jamniczkiem świata :loveu:[/QUOTE]

O, hej :) Dzięki, ale cud, że dała się wymiziać obcej osobie, bo ona ogólnie gardzi :lol:
I miło było Cię poznać :)

[quote name='Dioranne']Popieram! Nico także. ;)[/QUOTE]

;)

To może napiszę kilka słów o naszym wyjeździe :)
Piknik super zorganizowany. Było miejsce gdzie dzieci mogły się bawić, przez co nie było latającej dzieciarni pośród psów. Były miski z wodą, ławeczki, trawnik gdzie można było siupnąć. Rozdawane były woreczki na odchody. Mega pozytywnie i duży ukłon w stronę organizatorek :)
Co do samego konkursu posłuszeństwa, to tor był naprawdę prosty, bez problemu do pokonania, ale akurat Lisa w tym momencie stwierdziła, ze ona woli do Filipa. Na nic podstawianie smakołykow pod nos, ciumcianie... No, ale nic. Dostałyśmy nagrodę pocieszenia, którą już wypróbowałyśmy i chyba jest ok :) Czyżby jamnicze frisbee? ;)

Niestety nie zostaliśmy do końca. Mama wzieła Filipa do galerii, a ja Lisę do znajomych, gdzie poznała się z bardzo urokliwą panią agamą. Miłości z tego nie będzie :evil_lol:

Posted

Mnie też miło było Was poznać i trzymałam kciuki za tego pieska co żadnych szans nie ma :lol: , mimo że musiałam się dość szybko zwinąć [SIZE=1](kochane PKP, a do domu i tak dojechałam o 23, bo były opóźnienia :splat: ).[/SIZE]

Posted

[quote name='Sonka95']O nowy avatarek :cool3: :cool3:[/QUOTE]
Przekażę informacje iż Wiktoria ma nowe zdjęcia Lisy w aparacie i filmik (oczywiście Nico musiał się wpierniczyć w kadr), tylko nie chce pokazać... :mad:

Posted

[quote name='Pauliii']oo to jednak byłyście ; > jakieś foty macie z wielkiego Poznań city :eviltong: ?[/QUOTE]
Mnie nie było, zdjęcia i filmik są jeszcze ze spaceru polowego. :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']agamy sa śliczne :loveu:[/QUOTE]

Zgadzam się :loveu: Ale chyba wolę gryzonie :lol:

[quote name='evel']Mnie też miło było Was poznać i trzymałam kciuki za tego pieska co żadnych szans nie ma :lol: , mimo że musiałam się dość szybko zwinąć [SIZE=1](kochane PKP, a do domu i tak dojechałam o 23, bo były opóźnienia :splat: ).[/SIZE][/QUOTE]

Niestety pan chyba wykrakał :lol:

[quote name='Sonka95']O nowy avatarek :cool3: :cool3:[/QUOTE]

:loveu:

[quote name='Dioranne']Przekażę informacje iż Wiktoria ma nowe zdjęcia Lisy w aparacie i filmik (oczywiście Nico musiał się wpierniczyć w kadr), tylko nie chce pokazać... :mad:[/QUOTE]

Jak ogarnę cosik do ogarniania filmików to wstawię.Chociaż teraz szkoła i internat to będę miała duuuuużo czasu :diabloti:
A tak w ogóle to jesteś KAPUŚ! :mad:

[quote name='Pauliii']oo to jednak byłyście ; > jakieś foty macie z wielkiego Poznań city :eviltong: ?[/QUOTE]

Jednak się wybrałyśmy :)

[quote name='Dioranne']Mnie nie było, zdjęcia i filmik są jeszcze ze spaceru polowego. :lol:[/QUOTE]

:mad:

[quote name='Pauliii']z tamtego też mam parę zdjęć ale one nie powinny ujrzeć światła dziennego : p[/QUOTE]

Eee tam, dawaj :lol:

[quote name='Izabela124.']A ja przyszłam się przywitać :D[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']cześć córeczko :loveu:[/QUOTE]

Hejeczka :loveu:

Nie chce mi się zmniejszać :lol:
[URL]https://sphotos-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/1236490_492738264155679_1191844833_n.jpg[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

Filmiku nie było kiedy nakręcić. Pogoda brzydka, a jak już się przejaśniło, to akurat mnie nie było w domu. :roll:
W szkole zapieprz i wymiękam, a to dopiero drugi tydzień. Sprawdzian za sprawdzianem :-( Na pocieszenie kupiłam sobie kwiatuszka do internatu:[CENTER][IMG]http://img109.imageshack.us/img109/2082/3nrr.jpg[/IMG][/CENTER]

Zdjęcie telefonem, więc nie widać, ale ma pełno pączusiów jeszcze :)

A, no i się dowiedziałam, że do końca szkoły nie będę miała chemii w ogóle. Biologia rozszerzona, owszem, dwa razy w tygodniu. Niemiecki rozszerzony cztery razy w tygodniu. Chyba nie rozumiem :mdleje: Pozdrawiam moją maturę. Chyba o wecie w takim przypadku mogę pomarzyć... :placz: