Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='wiki4']Tam się idzie, idzie i nagle się grunt kończy :roll:[/QUOTE] Uuu to się nie dziwie , że tyle osob się potopiło ... Quote
wiki4 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Sonka95']Uuu to się nie dziwie , że tyle osob się potopiło ...[/QUOTE] Tam jest zakaz kąpania się :lol: Booooooże, wyciągnęłam gitare żeby się uczyć, a na DGM siedze :lol: Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Jak masz wakacje to jest wiele czasu na nauke gry na gitarze :cool3: Quote
wiki4 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Sonka95']Jak masz wakacje to jest wiele czasu na nauke gry na gitarze :cool3:[/QUOTE] No właśnie mniej, bo nic się nie chce :lol: A tak to jak musiałam się uczyć to brałam gitare :D Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Mi to teraz nic się nie chce robić a miałam znaleźć prace na wakacje :evil_lol: Quote
wiki4 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Sonka95']Mi to teraz nic się nie chce robić a miałam znaleźć prace na wakacje :evil_lol:[/QUOTE] Ja niedługo będe wiśnie zbierać, a też nie bardzo mi się to uśmiecha. Ale zawsze trochę kasy wleci :) Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='wiki4']Ja niedługo będe wiśnie zbierać, a też nie bardzo mi się to uśmiecha. Ale zawsze trochę kasy wleci :)[/QUOTE] No to fajnie :) Ja myslałam nad zbiorem owoców albo warzyw , ale to dopiero jak na wieś wyjade może ktoś będzie potrzebował pomocnika :) Quote
Sonka95 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='betty_labrador']No, niestety-wakacje rozleniwiają :P[/QUOTE] Zgadzam się z tym :diabloti: Quote
wiki4 Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] Hej :buzi: [quote name='betty_labrador']No, niestety-wakacje rozleniwiają :P[/QUOTE] Bo ja wiem... Posprzątałam dzisiaj kuchnię tak dokładnie, każdy zakamarek. Jak ktoś narobi syfu to mu łeb ukręcę :loveu: I tak się wczułam w to sprzątanie, że nie zauważyłam burzy i teraz pranie suszy się podwójnie :D [quote name='Sonka95']No to fajnie :) Ja myslałam nad zbiorem owoców albo warzyw , ale to dopiero jak na wieś wyjade może ktoś będzie potrzebował pomocnika :)[/QUOTE] Ja teraz niedługo. U nas na ogrodzie czeresińki już są, taaakie pyszne :loveu: Quote
Sonka95 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='wiki4'] Bo ja wiem... Posprzątałam dzisiaj kuchnię tak dokładnie, każdy zakamarek. Jak ktoś narobi syfu to mu łeb ukręcę :loveu: I tak się wczułam w to sprzątanie, że nie zauważyłam burzy i teraz pranie suszy się podwójnie :D [/QUOTE] Mi to się nie chce sprzątać jak jest tak gorąco :evil_lol: Quote
wiki4 Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 [quote name='Sonka95']Mi to się nie chce sprzątać jak jest tak gorąco :evil_lol:[/QUOTE] Akurat w kuchni mam najchłodniej, więc i tak tam siedze :) Quote
Sonka95 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='wiki4']Akurat w kuchni mam najchłodniej, więc i tak tam siedze :)[/QUOTE] U mnie to nawet w kuchni jest gorąco ... jedyne miejsce gdzie jest chłodno to toaleta , ale tam miejsce zajmuje Sonka :cool3: Quote
wiki4 Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 [quote name='Sonka95']U mnie to nawet w kuchni jest gorąco ... jedyne miejsce gdzie jest chłodno to toaleta , ale tam miejsce zajmuje Sonka :cool3:[/QUOTE] Cały dół jest chłodny, za to na górze to sauna :roll: Rolety pozasłaniane, wiatraki powłączane, a i tak goraco. Z łazienką prawda, jak jest taki gorąc to myszy taam wstawiam :lol: Quote
Sonka95 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='wiki4']Cały dół jest chłodny, za to na górze to sauna :roll: Rolety pozasłaniane, wiatraki powłączane, a i tak goraco. Z łazienką prawda, jak jest taki gorąc to myszy taam wstawiam :lol:[/QUOTE] Ja mieszkam na 2 piętrze i tutaj jest gorąc a co dopiero mieszkać na samej górze w wierzowcu :crazyeye: Quote
wiki4 Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 [quote name='Sonka95']Ja mieszkam na 2 piętrze i tutaj jest gorąc a co dopiero mieszkać na samej górze w wierzowcu :crazyeye:[/QUOTE] Kolega mieszka na poddaszu w blokach i tam to jest meksyk :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='wiki4']Ja teraz niedługo. U nas na ogrodzie czeresińki już są, taaakie pyszne :loveu:[/QUOTE] A moja młoda czereśnia miała owoce, ale nie zdążyły dojrzeć :shake: Pospadały i muszę czekać do kolejnego sezonu, żeby spróbować "moich" czereśni :( Quote
Sonka95 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='wiki4']Kolega mieszka na poddaszu w blokach i tam to jest meksyk :evil_lol:[/QUOTE] Przynajmniej nie trzeba wyjeżdżać za granice :evil_lol: Quote
Pauliii Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 hejoł , jakiś spacer niedługo by się przydał na mroczną żwirownie :razz: Quote
wiki4 Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 [quote name='magdabroy']A moja młoda czereśnia miała owoce, ale nie zdążyły dojrzeć :shake: Pospadały i muszę czekać do kolejnego sezonu, żeby spróbować "moich" czereśni :([/QUOTE] U nas czereśni jest mało, ale za to wiśni dużo. A to jeszcze trzeba poczekać :D [quote name='Sonka95']Przynajmniej nie trzeba wyjeżdżać za granice :evil_lol:[/QUOTE] No nie wiem czy to takie fajne :diabloti: [quote name='Pauliii']hejoł , jakiś spacer niedługo by się przydał na mroczną żwirownie :razz:[/QUOTE] Jestem za. Możemy nawet jutro :) Tylko biorę chyba strój wtedy, bo taka gorączka to... Może Seti się naumie pływać :lol: Nadzieja matką głupich... Ale ostatnio nawet mu szło :) No i trzeba poobgadywać znowu :diabloti: Mówiłam mamie o tym naszym szpiegowaniu to stwierdziła, że jesteśmy stuknięte :lol: Quote
Sonka95 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='magdabroy']Kogo szpiegujecie? :mad:[/QUOTE] Też miałam się pytać :diabloti: Quote
wiki4 Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 [quote name='magdabroy']Kogo szpiegujecie? :mad:[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Też miałam się pytać :diabloti:[/QUOTE] Przecież takich rzeczy się nie zdradza! Widziałas kiedyś szpiega, który zdradza kogo szpieguje? :diabloti: Quote
Recommended Posts