Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sonka95']Uuu to się nie dziwie , że tyle osob się potopiło ...[/QUOTE]

Tam jest zakaz kąpania się :lol:

Booooooże, wyciągnęłam gitare żeby się uczyć, a na DGM siedze :lol:

Posted

[quote name='Sonka95']Jak masz wakacje to jest wiele czasu na nauke gry na gitarze :cool3:[/QUOTE]

No właśnie mniej, bo nic się nie chce :lol: A tak to jak musiałam się uczyć to brałam gitare :D

Posted

[quote name='Sonka95']Mi to teraz nic się nie chce robić a miałam znaleźć prace na wakacje :evil_lol:[/QUOTE]

Ja niedługo będe wiśnie zbierać, a też nie bardzo mi się to uśmiecha. Ale zawsze trochę kasy wleci :)

Posted

[quote name='wiki4']Ja niedługo będe wiśnie zbierać, a też nie bardzo mi się to uśmiecha. Ale zawsze trochę kasy wleci :)[/QUOTE]

No to fajnie :) Ja myslałam nad zbiorem owoców albo warzyw , ale to dopiero jak na wieś wyjade może ktoś będzie potrzebował pomocnika :)

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE]

Hej :buzi:

[quote name='betty_labrador']No, niestety-wakacje rozleniwiają :P[/QUOTE]

Bo ja wiem... Posprzątałam dzisiaj kuchnię tak dokładnie, każdy zakamarek. Jak ktoś narobi syfu to mu łeb ukręcę :loveu:
I tak się wczułam w to sprzątanie, że nie zauważyłam burzy i teraz pranie suszy się podwójnie :D

[quote name='Sonka95']No to fajnie :) Ja myslałam nad zbiorem owoców albo warzyw , ale to dopiero jak na wieś wyjade może ktoś będzie potrzebował pomocnika :)[/QUOTE]

Ja teraz niedługo. U nas na ogrodzie czeresińki już są, taaakie pyszne :loveu:

Posted

[quote name='wiki4']

Bo ja wiem... Posprzątałam dzisiaj kuchnię tak dokładnie, każdy zakamarek. Jak ktoś narobi syfu to mu łeb ukręcę :loveu:
I tak się wczułam w to sprzątanie, że nie zauważyłam burzy i teraz pranie suszy się podwójnie :D
[/QUOTE]

Mi to się nie chce sprzątać jak jest tak gorąco :evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']Mi to się nie chce sprzątać jak jest tak gorąco :evil_lol:[/QUOTE]

Akurat w kuchni mam najchłodniej, więc i tak tam siedze :)

Posted

[quote name='wiki4']Akurat w kuchni mam najchłodniej, więc i tak tam siedze :)[/QUOTE]

U mnie to nawet w kuchni jest gorąco ... jedyne miejsce gdzie jest chłodno to toaleta , ale tam miejsce zajmuje Sonka :cool3:

Posted

[quote name='Sonka95']U mnie to nawet w kuchni jest gorąco ... jedyne miejsce gdzie jest chłodno to toaleta , ale tam miejsce zajmuje Sonka :cool3:[/QUOTE]

Cały dół jest chłodny, za to na górze to sauna :roll: Rolety pozasłaniane, wiatraki powłączane, a i tak goraco. Z łazienką prawda, jak jest taki gorąc to myszy taam wstawiam :lol:

Posted

[quote name='wiki4']Cały dół jest chłodny, za to na górze to sauna :roll: Rolety pozasłaniane, wiatraki powłączane, a i tak goraco. Z łazienką prawda, jak jest taki gorąc to myszy taam wstawiam :lol:[/QUOTE]

Ja mieszkam na 2 piętrze i tutaj jest gorąc a co dopiero mieszkać na samej górze w wierzowcu :crazyeye:

Posted

[quote name='Sonka95']Ja mieszkam na 2 piętrze i tutaj jest gorąc a co dopiero mieszkać na samej górze w wierzowcu :crazyeye:[/QUOTE]

Kolega mieszka na poddaszu w blokach i tam to jest meksyk :evil_lol:

Posted

[quote name='wiki4']Ja teraz niedługo. U nas na ogrodzie czeresińki już są, taaakie pyszne :loveu:[/QUOTE]

A moja młoda czereśnia miała owoce, ale nie zdążyły dojrzeć :shake: Pospadały i muszę czekać do kolejnego sezonu, żeby spróbować "moich" czereśni :(

Posted

[quote name='magdabroy']A moja młoda czereśnia miała owoce, ale nie zdążyły dojrzeć :shake: Pospadały i muszę czekać do kolejnego sezonu, żeby spróbować "moich" czereśni :([/QUOTE]

U nas czereśni jest mało, ale za to wiśni dużo. A to jeszcze trzeba poczekać :D

[quote name='Sonka95']Przynajmniej nie trzeba wyjeżdżać za granice :evil_lol:[/QUOTE]

No nie wiem czy to takie fajne :diabloti:

[quote name='Pauliii']hejoł , jakiś spacer niedługo by się przydał na mroczną żwirownie :razz:[/QUOTE]

Jestem za. Możemy nawet jutro :) Tylko biorę chyba strój wtedy, bo taka gorączka to... Może Seti się naumie pływać :lol: Nadzieja matką głupich... Ale ostatnio nawet mu szło :) No i trzeba poobgadywać znowu :diabloti:
Mówiłam mamie o tym naszym szpiegowaniu to stwierdziła, że jesteśmy stuknięte :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Kogo szpiegujecie? :mad:[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']Też miałam się pytać :diabloti:[/QUOTE]

Przecież takich rzeczy się nie zdradza! Widziałas kiedyś szpiega, który zdradza kogo szpieguje? :diabloti: