leemonca Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='olekg18']Z tym napaleniem to prawda :D Nie wypluła jednego dysku ,a już biegła po drugi.A te jej wycie :D To jak kojot któremu ktoś wsadził w dupe szyszke :D Facet szczuł nas strazą miejską :D Ciekawe co by powiedział mojemy dziadkowi? Że nasłał straż na wnuka swojego kolegi?:D[/quote] no to mieliście niezłą balangę, nie dziwota ze fotek ni ma :diabloti: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Cimi']Niiii ma zdjęć ze spaceru :cool3:. zresztą chyba by się nikomu nie chciało robić zdjęć :lol:.[/quote][B][I]:mad:leniuchy No proszę cop zrobili z księżniczką :razz: [IMG]http://img158.imageshack.us/img158/3521/krol1zmzo4.gif[/IMG]:p [/I][/B] Quote
Cimi Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]No proszę cop zrobili z księżniczką :razz:[/I][/B][/QUOTE] Jest jedno małe ale ;). Ja nie mam w domu księżniczki :eviltong:. Quote
shangri_la Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 no i nie ma fotek z frisbee ? :mad:, prosze o niezwloczne nadrobienie tego faktu :p , a po fotce widze ze niezle wymeczyliscie fionke :eviltong: Quote
Cimi Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='shangri_la']no i nie ma fotek z frisbee ? :mad:[/QUOTE] No nie ma, ale bardzo fajnie się bawiła talerzykami :lol:. Może w poniedziałek probimy fotki :eviltong:. Tak została zmęczona, że jeszcze dzisiaj odsypia :lol:. Quote
leemonca Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 czy freesby może się każdy psiak bawić, chodzi mi o wiek ? Quote
Cimi Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='leemonca']czy freesby może się każdy psiak bawić, chodzi mi o wiek ?[/QUOTE] Chyba tak, chodź jak wiadomo w granicach zdrowego rozsądku. Napewno nie takie ewolucje jak dorosłe mogą. Młode psy można już nakręcać na talerz i być może niskie skoki po talerz trzymany w ręcę przez nogę na przykład. Jest w sumie konkurencja w zawodach do 12 miesięcy. Napewno trzeba się spytać kto ma większą wiedzę na temat ode mnie i kto bawił się z psem od małego i spytać po prostu jak wyglądał trening. Quote
nathaniel Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 JA się tak zastanawiam nad frisbee od dłuższego czasu, dla Puśki nie dla Ramba :lol:, ale z nią jest jeden podstawowy problem przychodzi na zawołanie kiedy chce tj. jeśli jest z Rambem to przyjdzie na zawołanie ale jak zobaczy obcego psa to kaputt:roll:, a skakanie z linką chyba wskazane nie jest. No i tak się zastanawiam i nie wiem :roll: Quote
Cimi Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 W takim razie najpierw zajać się naką przychodzenia na zawołanie. Fiona skakała na lince po frisbee, ale to jak miała cieczkę. Quote
leemonca Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 pytam bo zauważyłam, że mój mały bardzo lubi skakać i jest b. skoczny. Potrafi bardzo wysoko skakać z miejsca, bez rozbiegu. Sam się tak bawi, podrzucając w górę zabawki , sznur do przeciągania, lateksowe kurczaki i wszystko to co złapie do pyska i co może rozhuśtać i wyrzucić do góry :evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Cimi']W takim razie najpierw zajać się naką przychodzenia na zawołanie. Fiona skakała na lince po frisbee, ale to jak miała cieczkę.[/quote] Cały czas się tym zajmujemy, raz jest lepiej a raz gorzej. Quote
Cimi Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Leemonca, najlepiej napisz do drado albo w wątku na innych sportach 'frisbee' i zapytaj jak może wyglądać zabawa Hakera z frisbee ;). Moja Fiona rozpoczęła zabawę z talerzami przed drugimi urodzinami :cool3:.. Szkoda, że szybciej ja się tym nie zainteresowałm ;) Quote
leemonca Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 dzięki, a co to jest [QUOTE]napisz do [COLOR=red]drado[/COLOR] [/QUOTE] ? Quote
nathaniel Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Drado to człowiek startujacy w zawodach frisbee [url]http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=3645[/url] :lol: Quote
Cimi Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='leemonca']dzięki, a co to jest ?[/QUOTE] tu jest [url=http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=3645]profil[/url] Drado. Najczęściej jak ktoś ma pytanie odnośnie frisbee to kieruje do niego ;) Quote
leemonca Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 o matko, przepraszam DRADO, że powiedziałam o nim "co to jest", ale nie wiedziałam, że to nick :oops: a byłam już na "freesby" i zostawiłam pytanie, więc ktoś mi może odpowie Quote
Cimi Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 A to 'moja' miłość Buba :loveu: :loveu:. [img]http://img131.imageshack.us/img131/78/hpim2715zmyy5.gif[/img] [img]http://img131.imageshack.us/img131/6286/hpim2714zmxi5.gif[/img] Quote
tygra Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='olekg18']Ale wyładniała od pobytu w schronisku:)[/quote] wygląda ślicznie - jak długo jest po za schroniskiem? Quote
Cimi Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='tygra']wygląda ślicznie - jak długo jest po za schroniskiem?[/QUOTE] 4 lutego zamieszkała ze mną, a po tygodniu z nową rodziną ;). Quote
Tośka_m Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Przyłączam się do prośby o frisbowe foty :p Quote
Cimi Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='Tośka_m']Przyłączam się do prośby o frisbowe foty :p[/QUOTE] Najpierw muszę je dostać :eviltong:. Jak się okazało jest jedno zdjęcie w locie Fiony :lol:. Wczoraj pogoda była fajna, bo nie było za gorąco ani za zimno tylko jak chciałyśmy rzucać talerze to pojawił się wiatr y dyski nie leciały zbyt dobrze :evil_lol:. Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [I][B]To ta sunia z gipsikiem:razz: [IMG]http://img131.imageshack.us/img131/78/hpim2715zmyy5.gif[/IMG] CUDEŃKO:loveu: [/B][/I] Quote
Cimi Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]To ta sunia z gipsikiem:razz:[/B][/I][/QUOTE] Tak, ta sama ;). Quote
Recommended Posts