Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']Z tym napaleniem to prawda :D Nie wypluła jednego dysku ,a już biegła po drugi.A te jej wycie :D To jak kojot któremu ktoś wsadził w dupe szyszke :D
Facet szczuł nas strazą miejską :D Ciekawe co by powiedział mojemy dziadkowi? Że nasłał straż na wnuka swojego kolegi?:D[/quote]

no to mieliście niezłą balangę, nie dziwota ze fotek ni ma :diabloti:

Posted

[quote name='Cimi']Niiii ma zdjęć ze spaceru :cool3:. zresztą chyba by się nikomu nie chciało robić zdjęć :lol:.[/quote][B][I]:mad:leniuchy
No proszę cop zrobili z księżniczką :razz:
[IMG]http://img158.imageshack.us/img158/3521/krol1zmzo4.gif[/IMG]:p
[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]No proszę cop zrobili z księżniczką :razz:[/I][/B][/QUOTE]

Jest jedno małe ale ;). Ja nie mam w domu księżniczki :eviltong:.

Posted

[quote name='shangri_la']no i nie ma fotek z frisbee ? :mad:[/QUOTE]

No nie ma, ale bardzo fajnie się bawiła talerzykami :lol:. Może w poniedziałek probimy fotki :eviltong:.

Tak została zmęczona, że jeszcze dzisiaj odsypia :lol:.

Posted

[quote name='leemonca']czy freesby może się każdy psiak bawić, chodzi mi o wiek ?[/QUOTE]
Chyba tak, chodź jak wiadomo w granicach zdrowego rozsądku. Napewno nie takie ewolucje jak dorosłe mogą. Młode psy można już nakręcać na talerz i być może niskie skoki po talerz trzymany w ręcę przez nogę na przykład. Jest w sumie konkurencja w zawodach do 12 miesięcy. Napewno trzeba się spytać kto ma większą wiedzę na temat ode mnie i kto bawił się z psem od małego i spytać po prostu jak wyglądał trening.

Posted

JA się tak zastanawiam nad frisbee od dłuższego czasu, dla Puśki nie dla Ramba :lol:, ale z nią jest jeden podstawowy problem przychodzi na zawołanie kiedy chce tj. jeśli jest z Rambem to przyjdzie na zawołanie ale jak zobaczy obcego psa to kaputt:roll:, a skakanie z linką chyba wskazane nie jest.
No i tak się zastanawiam i nie wiem :roll:

Posted

pytam bo zauważyłam, że mój mały bardzo lubi skakać i jest b. skoczny. Potrafi bardzo wysoko skakać z miejsca, bez rozbiegu. Sam się tak bawi, podrzucając w górę zabawki , sznur do przeciągania, lateksowe kurczaki i wszystko to co złapie do pyska i co może rozhuśtać i wyrzucić do góry :evil_lol:

Posted

[quote name='Cimi']W takim razie najpierw zajać się naką przychodzenia na zawołanie. Fiona skakała na lince po frisbee, ale to jak miała cieczkę.[/quote]

Cały czas się tym zajmujemy, raz jest lepiej a raz gorzej.

Posted

Leemonca, najlepiej napisz do drado albo w wątku na innych sportach 'frisbee' i zapytaj jak może wyglądać zabawa Hakera z frisbee ;). Moja Fiona rozpoczęła zabawę z talerzami przed drugimi urodzinami :cool3:.. Szkoda, że szybciej ja się tym nie zainteresowałm ;)

Posted

[quote name='leemonca']dzięki, a co to jest ?[/QUOTE]
tu jest [url=http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=3645]profil[/url] Drado. Najczęściej jak ktoś ma pytanie odnośnie frisbee to kieruje do niego ;)

Posted

o matko, przepraszam DRADO, że powiedziałam o nim "co to jest", ale nie wiedziałam, że to nick :oops:
a byłam już na "freesby" i zostawiłam pytanie, więc ktoś mi może odpowie

Posted

A to 'moja' miłość Buba :loveu: :loveu:.

[img]http://img131.imageshack.us/img131/78/hpim2715zmyy5.gif[/img]

[img]http://img131.imageshack.us/img131/6286/hpim2714zmxi5.gif[/img]

Posted

[quote name='tygra']wygląda ślicznie - jak długo jest po za schroniskiem?[/QUOTE]
4 lutego zamieszkała ze mną, a po tygodniu z nową rodziną ;).

Posted

[quote name='Tośka_m']Przyłączam się do prośby o frisbowe foty :p[/QUOTE]
Najpierw muszę je dostać :eviltong:. Jak się okazało jest jedno zdjęcie w locie Fiony :lol:. Wczoraj pogoda była fajna, bo nie było za gorąco ani za zimno tylko jak chciałyśmy rzucać talerze to pojawił się wiatr y dyski nie leciały zbyt dobrze :evil_lol:.