Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiq napisał(a):
cos, czyli kogos, czyli piesa:D
p.s. zostawcie podhalania siersc na miejscu!:evil_lol:

Mojadroga, gdybym tylko miala taka mozliwosc, to fotek byloby tu tyle, ze mielibyscie ich juz dosc!:evil_lol: Niestety, widujac psa raz na X miesiecy nie mozna zrobic dobrej sesji (szczegolnie jesli ten pies jest niewycowany - jak Harnas). Ale juz niedlugo poznacie kogos nowego:cool3:

Posted

bellatriks napisał(a):
Mojadroga, gdybym tylko miala taka mozliwosc, to fotek byloby tu tyle, ze mielibyscie ich juz dosc!:evil_lol: Niestety, widujac psa raz na X miesiecy nie mozna zrobic dobrej sesji (szczegolnie jesli ten pies jest niewycowany - jak Harnas). Ale juz niedlugo poznacie kogos nowego:cool3:

Cześć

a kto to nowy się zjawi????????????

Posted

Cerber napisał(a):
Cześć

a kto to nowy się zjawi????????????

Tajemica rozwiaze sie juz w wekend;) choc na poczatku chcialam by rozwiazala sie dzisiaj, alez przyczyn tecgnicznych okazalo sie to niemozliwe:p

Posted

bellatriks; napisał(a):
Tajemica rozwiaze sie juz w wekend;) choc na poczatku chcialam by rozwiazala sie dzisiaj, alez przyczyn tecgnicznych okazalo sie to niemozliwe:p

No nie trzymaj nas w niepewności!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Już prawie weekend!!!!!!!!!

Posted

Marta_Ares napisał(a):
bellatriks juz u mnie sie troche wygadala.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wiq na prv sie jeszcze bardziej wygadalam :D

wiq jak chcesz to mozesz to opubliowac

Posted

NO POWIEDZCIE WRESZCIE, CO TO ZA SEKRET!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

pala..? we mnie..?! :evil_lol:

fragment rozmowy mojej i bellatriks:
"
Cytat:
Napisał(a) wiq
ale jestes uparta baba:evil_lol:

i to jeszcze jak!:razz:

powiem tylo, ze ten pies mieszka kolo naszej szkoly i z tego co wiem to wabi sie Ares (ale nie jestem pewna) i nalezy do naszej ulubionej pani woznej- pani Basi. Jest strasznie przyjacielskim pieszczochem, liże po rękach:loveu: kochany jest"

wiecej powie nam jutro:)