Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agrabcia napisał(a):
Może ktoś się zlituje i wkońcu pomoże w ogłoszeniach.Chyba musze sie wziąć za siebie i pouczyć troche bo narazie jestem w tych tematach zielona.

na początku to żmudnawe ale potem nie jest tak zle;)
ja tez porobie jak tylko na chwile na kuperku usiadne

Posted

shanti napisał(a):
Boję się okresu przedświątecznego i tego "sprzatania". zawsze wtedy jest wysyp psiaków.

Ludzie to idioci.My jak wyjezdzamy to w tym naszym małym samochodziku dwa kontenerki z kotami dwa psy(teraz będą trzy)posłanka,reklamówy jedzenia,miski itp ,że na bagaże to juz miejsca brak.I tak jedziemy 200km obładowani ,a na wsi patrzą na nas jak na debili.Nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej bo to Nasza rodzina.

Posted

Najwięcej wyświetleń mają psiaki w typie rasy. Słowo jamnik, papillon, chihuahua, ratlerek itp. przyciągają jak magnes. Do jakiej rasy porównać Kari? Zna się ktoś na tyle?

Posted

Przewertowałam właśnie całą ksiązke o psich rasach i naprawde nie wiem.dla mnie Kari jest jak najbardziej rasy kundelek-to są najpiekniejsze psy na świecie.Szkoda że nie wszyscy są tego zdania i chcą rasowce.

Posted

No tak Kari jest wyjatkowa
LUDZIE TYLKO W JASTRZĘBIU Z PIES WYJĄTKOWY UNIKAT
pies polski-Górsko Śląski .Proszę ustawić się w kolejkę bo tylko wyjątkowy domek poszukiwany...