Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieńdobry Kari
Jak patrze na tą fotkę to łzy mi same lecą.Czy te ludzie nie widzą,że trzeba ta psinkę ratowac..Szkoda,ze nie umiem ogłoszeń robić,ani banerkow.Hopaj na pierwszą tylko tak mogę pomoc

Posted

agrabciu dziekuje ze jestes! Ja na poczatku tez nic nie umiałam tylko wątki podnosic i jakos nawet długo zetrwało zanim fotki zaczełam wstawiac i ogłoszenia robic wiec sie nie martw;)
Kari nasza kochana w górę!

Posted

Widze,że Kari wiele wielbicieli to nie ma.Nikt nie pomoże z ogłoszeniami z banerkiem.Bo po co przeciez nierasowe,żadnej drastycznej historyjki nie ma.Poprostu zwykły kundel.Przykre to jest.Czy ona nie zasługuje na szczęście?
TAK ONA CZEKA -na cud

Posted

Ja Was kobietki podziwiam macie tyle siły i determinacji w tym co robicie.Gdzieś wyczytałam ze wy tam tylko dwie jestescie i pomagacie ratowaś te biedaki.Naprawde wielki szacun dla Was.Ja na dogo nie chce się zabardzo udzielać bo i tak mnie nikt nie bedzie traktować powaznie bo nowa jestem ,ale do Kari bede zaglądac tak długo ile bedzie trzeba.

Posted

eeech tam, jakos idzie;)
Wiesz ja tez byłam nowa ale rok temu ,ty tez sie wyrobisz!
Fajnie ze zaglądasz, Myszenka i Kari dzis wyszły do boksu na dwór. Sunie tam raczej spokojne wiec sie nie powinno nic podziac.