agrabcia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Karusiu wierze ze przyjdzie ten dzień.. Quote
agrabcia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wkońcu się wziełm i zrobiłam ogłoszenia.Namiary podałam na wilczek i monike chyba nie macie nic przeciwko. -e-zwierzak.pl -adopcjapsa.pl -gumtree.pl -pineska.pl -pajęczyna.pl -animalia.pl -morusek.pl Quote
monika55 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Agrabciu, super. Kari teraz ci sie uda. Quote
mineralna_ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://www.files.jasnet.pl/zwierzaki/182_&Kari2.jpg jakie cudo :loveu: dziwie się że jeszcze nie grzeje doopki na kanapie :roll: Quote
monika55 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ktos sie dopytywal dzis emailem z Adopcji czy Kari nadaje sie do budy. Wkurzylam sie i wiadomo co odpisalam.:angryy: Quote
agrabcia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 no gdzie ona do budy idioci i moze jeszcze na łańcuch by ją uwiązali masakra Quote
wilczek007 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 monika55 napisał(a):Ktos sie dopytywal dzis emailem z Adopcji czy Kari nadaje sie do budy. Wkurzylam sie i wiadomo co odpisalam.:angryy: niedorozwój jeszcze w wielu miejscach zyje niestety:shake: Ja to mówie juz od tygodnia ze albo nikt sie nie zgłasza albo na 10-ciu osiem głupich Quote
agrabcia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 zrobiłam jeszcze: -bono-polska -petworld.pl -mammisia.pl -ojej.pl Quote
wilczek007 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Kari jest strasznie fajna i towarzyska, dzis wyjadła prawie cała puche karmy która dostała od wolontariuszek:evil_lol: przy okazji wylała herbate i ze wszystkiego sie cieszyła. a domku nie widac.... Quote
mineralna_ Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='wilczek007']Kari jest strasznie fajna i towarzyska, dzis wyjadła prawie cała puche karmy która dostała od wolontariuszek:evil_lol: przy okazji wylała herbate i ze wszystkiego sie cieszyła. a domku nie widac.... i na spacerze wpakowała mi się na ręce :loveu: pies ideał :loveu: Wilczku, myślisz że można by ją ogłosić na borderowym forum? bo własciwie jest trochę podobna do bc :cool3: Quote
agrabcia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kochana Karusia. Będe jej cały czas robić ogłoszenia Ona musi domek znalesć. Quote
wilczek007 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 a mozna ogłosic Mineralna, przeciez nie zaszkodzi;) Quote
mineralna_ Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 wilczek007 napisał(a):a mozna ogłosic Mineralna, przeciez nie zaszkodzi;) jutro się tym zajmę ;) Quote
agrabcia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Karusiu kochana to ty wkońcu się doczekasz miana- rasowca Quote
wilczek007 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 mineralna_ napisał(a):jutro się tym zajmę ;) super fajnie ze znów jestes!:loveu: Quote
Recommended Posts