shanti Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 To się robi tak :boom: i już jest spokój:evil_lol: Quote
monika55 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ty sie wilczku nie przejmuj. Teraz Ty tam wazna jestes.:multi: Ogloszenia Kari szuka domu. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice Kari szuka domu - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Ojej.pl Bono Polska Quote
agrabcia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 wilczek gdyby nie Ty to Nasza Myszka by w schronie marzła.Odwalasz kawał roboty i chwała Ci za to. Kari ma ogłoszenia więc musi znaleść domek. Quote
shanti Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Koniec i kropka, Wilczek ogon do góry i do przodu.:evil_lol: Quote
shanti Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Agrabcia dzielnie trwa na posterunku:lol: Quote
agrabcia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Tyle tylko mogę,że hopsne watek.Będe trwać do konca bo bardzo mi zależy zeby przynajmniej tak pomoc tym psiakom. Quote
monika55 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A teraz mamy malusienkie szczeniaczki. Gotujemy dla nich i wozimy. Bieduleczki takie. Bez mamy sa.:angryy: Glupi ludzie, nie wysterylizuja suki, a potem tak sie klopotu pozbywaja. Quote
agrabcia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 głupich ludzi nie brakuje na tym świecie.W schroniskach tyle biedaków to jeszcze rozmnazają suki i nastepne sierotki produkują.masakra. Quote
shanti Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Byłaś dzisiaj Moniko? A to wczorajsze nie zaśmierdziało się? Zapomniałam powiedzieć stróżowi, żeby schował w zimne miejsce:oops: Quote
agrabcia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kari kochana co wejde to licze na napis ,że masz dom. Quote
monika55 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bylam. Ten najwiekszy szczeniak tak wystraszony, ze w ogole do mnie nie wyszedl. Ciekawe dlaczego. Nowa sliczna sunia. Chyba zaciazona.:placz:Zadbana, piekna, a jak placze za domem. Zostawilam na dzis jedzenie, bo nie mam jak dojechac. Quote
shanti Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 monika55 napisał(a):Bylam. Ten najwiekszy szczeniak tak wystraszony, ze w ogole do mnie nie wyszedl. Ciekawe dlaczego. Nowa sliczna sunia. Chyba zaciazona.:placz:Zadbana, piekna, a jak placze za domem. Zostawilam na dzis jedzenie, bo nie mam jak dojechac. Ciekawe co sie stało:crazyeye: Przecież tak nas wycałował i pierwszy leciał do żarełka:shake: Jak na dzisiaj mają jeść to pogadam z TZ-tem i może nas podrzuci w piątek (tylko że znowu po 17). Nagotuję na dwa dni i w niedzielę mogę jechać już bez problemu. Quote
monika55 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Moze ta wyjaca sunia obok. Wlasnie nie wiem co sie stalo. Nawet nic nie zjadl. Zostawilam pelne miski. Quote
shanti Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 To była jego pierwsza noc w schronie? A co będzie potem:shake: Zdziczeje maluszek:-( A te bąble zjadły coś? Moniko masz zdjęcia maluchów? Quote
shanti Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A tu nam Wilczek nie dotarła:razz: Ciekawa jestem jak tam małe bąble. Tutaj zapytam, Kari sie nie obrazi, bo maluchy nie mają swojego wątku, prawda? Quote
wilczek007 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 nie dotarłam bo z moniką nie GGadałam tyle czasu i nie wyrabiam:evil_lol: Shanti...Małe poszły do domu juz w lipcu! Tylko ona została w schronie:-(... Sa teraz nowe małe szczeniaki, nie od niej ale napewno ledwo utworze watek juz je pozabierają aha, teraz kapuje...foty czy mam tych obecnych...no jakies tam mam ale nie za superowe. wstawie na wioeczór, bo za chwile znów znikam Quote
agrabcia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Karusiu nie było mnie z rana to jestem z wieczora Quote
monika55 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Kari na spacerek. Zajrzyjcie prosze http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171811 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171812 Quote
Recommended Posts