anett Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Jasne Li ale nie takie odległości psiaki pokonywały w drodze do domku;) Jeżeli chcecie na Warszawę to ja daję też ogłoszenia w Ofercie (nie widziałam tej gazetki na oczy:evil_lol: ale odzew z tego czasami jest niezły:p). Ostatnio też sprawdzałam ogłoszenia w Wyborczej na Warszawę - wydanie piątkowe ze zdjęciem chyba ok. 70zł Quote
li1 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 jezeli mowisz, ze oferta i wyborcza beda odpowiednie, to zaplace. ktore zdjecie wybierzemy ? jak dlugi moze byc tekst ? Quote
jkp Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Hej , ostatnio nie bywałam tu za dużo ale już się poprawiam ; oto ostatnie wpłaty na hotel ; 26.02 - 50 PLN [B]od Li1[/B] ; 8.03-100 PLN [B]od Beci ; [/B]18.03 - 150 PLN [B]od Agusi P[/B] bardzo wam dziękuję ;). Poniewaz ja często wyjeżdżam i czasami bez dostępu do neta i potem nie nadrabiam wszystkiego to umówmy sie , że ja na pewno wpłacam 2 lub 3 każdego miesiąca 360 PLN do jamora i jesli nie upominam się to znaczy ,ze przelewy od Was dostałam ( nie jest nas wiele :( więc nie trudno spamietać ). Postaram sie oczywiscie potwierdzac potem na watku ale w razie czego mi przypomnijcie na PW ( dzieki Agusia:) ) [B]Teraz sprawa ogłoszeń[/B]- [B]Li1[/B] dostałam od Ciebie przelew 3 marca 100 PLN na ogłoszenia . Poniewaz ja sie tym nie zajmuję ( czytaj nie umiem ! ) ale ofiarowałam 100 PLN anett na ogłoszenia jakie ona proponuje i to miały byc moje 100 PLN to prosze napisz co zrobic z tą "Twoją" stówą ? Chyba ,że z powodu nieobecnosci czegos nie zakonotowałam i gdzieś wisimy 100 PLn za ogłoszenia ??? Czy ktos potrafi sensownie wybrac fotke i napisac to ogłoszenie Quote
li1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 stowa jest na wszelki wypadek, gdyby Piromanka, Agaciaaa, Anett i inni co pomagaja w ogloszeniach musialy uiscic oplate. moze mi sie znowu cos zablokowac i zanim forsa dojdzie ze sztokholmu do pko a potem dalej, wole miec jakas rezerwe np u Ciebie, jkp. co myslicie, by teraz wykastrowac Pekaesika ? moze poprosic jamora, by zawiozl go do weta i zostawil tam pare dni po zabiegu ? ja daje najmniej na hotel wilczka, to zaplace za to. Quote
anett Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Tekst już znalazłam:evil_lol: [quote name='jamor'] Jest bardzo czysty. Z,ebt myje 3 razy dziennie. rece przed i po posiłku. NOgi po kazddym bieganiu, majtki i skarpatki zmienia codziennie. Przy stole zachowuje sie nienagannie, nie mlaska , nie beka. Talerz zostawia czysty. Potrafi korzystac z toalety, wode potem zawsze spuszcza.[/QUOTE] tylko się nie zmieści a szkoda bo taki facet to prawdziwy skarb:eviltong: Dziewczyny potrzebuję jedno zdjęcie i zwięzłą charakterystykę wilczka + kontakt Quote
li1 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 kontakt na jamora. jest w pierwszym poscie tego watku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/138231-Hotel-dla-psA-w-JAMOR[/URL] zdjecia wybieram, proponuje ktores z nr 32, 35, 39, 45, 68. gdyby byla mozliwosc w jakims ogloszeniu na dwa zdjecia, to proponuje tez nr 51. zaraz sprawdze, jakie fotki podawaly piromanka i agaciaaa. wypowiedzcie sie jeszcze o tej kastracji, bo trzeba to zrobic jak najszybciej, zanim pojedzie do nowego domu. Quote
Moniskaa Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 anett jesteś kochana :) Jamor, co tam u Wolterka? Quote
__Lara Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ale super będzie ogłoszonko dzięki cioteczkom :D Quote
li1 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 zdjecie nr 68 jest najladniejsze w/g mnie, tylko ze nie widac calego psa. patrzylam na ogloszenia agaciaaa. wybrala bardzo dobre zdjecia, ale mogla wstawic przynajmniej kilka. zapytalam sie jamora o mozliwosc kastracji. Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Widze, ze ciotki sie ostro wziely za Woltera :):) Quote
jamor Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ceny kosmiczne ale mozna sie targowac.[URL]http://www.passa.waw.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4473&Itemid=180[/URL] jest chociaz pewnosc ze bedzie ok i opieka po zabiegu .znam kilka miejsc tanszych , ale jakosc rozna i opieki potem niet Quote
li1 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 dzieki jamorze za namiary kliniki. dzwonilam tam. kastracja z narkoza wziewna kosztuje 480 zl, doba w szpitaliku 50 zl. ocen sam, ile dni chcesz zostawic Pks-a. czy mozesz zadzwonic do kliniki i umowic sie na zabieg oraz zawiezc tam Wilczka ? zaraz wysle forse na Twoje konto. wycaluj od nas Volterka, wytlumacz dlaczego go pozbawiamy meskosci, obiecaj kilo parowek po powrocie do Ciebie, powiedz, ze dziewczyny i tak beda go lubily, bo ladny i mily z niego chlopak. Quote
jkp Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Li1 jesteś Volterkowym aniołem !!! :multi::multi::multi::multi::multi:Dzięki w w imieniu ludzi i psa ( chociaz on sam to chyba ma inne zdanie:diabloti: jak kazdy facet przywiązany do klejnotów). Oby to było to co ułatwi mu znaleźć dom !! Quote
li1 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 aniolem to ja nie jestem, nawet tylko Volterkowym, bo przez pare dziesiatek lat mojego zycia nie tylko, ze nie ubylo bezdomnych psow, ale jest ich wielokrotnie wiecej. chorych, cierpiacych. a ile odsiaduje dozywocie w schronach ? makabra. i mam straszne wyrzuty sumienia, ze nic sie nie polepszylo. bo moze z 1% potrzebujacych umiescimy w hotelikach, dt, a reszta...... uwazam, ze nie tedy droga, ale sama brne dalej. tyle nas na dogo i co zesmy osiagneli ? nic, doslownie nic. zamiast pisac tutaj o dupersznitach, powinnismy slac petycje, chodzic na akcje np. przed sejmem, itp. a organizacje prozwierzece powinny zjednoczyc sie w imie dobra psow. ale one sa tak sklocone miedzy soba, ze wiekszosc czasu odpieraja zarzuty albo sami atakuja innych. a transporty krow i swin to nie makabra ? rzeznie ? wrazliwe ludziska odwracaja glowy, jak sie pokazuje film z ubojni. i co ? ano nic, dalej zra mieso. sama nie zrobilam nic, co by zamknelo ten rozdzial okrucienstwa wobec zwierzat, tysiace dogomaniakow tez tylko udaje, ze robi cos dla psow. bo co pomoze hotelik czy domek dla PkS, Azy, czy Miska, jak dziesiatki tysiecy cierpi ? Quote
Pipi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Li1,podpisuję się pod Tym,co napisałaś.Dodam tylko,że choć bezdomność i cierpienie nadal istnieje,my jesteśmy potrzebne i są tu tacy,co pomagają baaaaardzo,baaaaaardzo dużo i bez nich,bez Was nie udałoby się pomóc wcale.W mojej okolicy zmieniło się na lepsze.Poznaję ludzi,którzy chcą zrozumieć i nauczyć się prawidłowego stosunku do zwierząt.Zaczynają pytać,co mnie cieszy i w takich chwilach widzę,że to jednak ma sens.Za jakiś czas poprawi się jeszcze bardziej,wierzę w to,inaczej bym nie miała siły do życia.Dog o mania,to najlepsze co mnie w moim smutnym życiu spotkało.Jestem szczęśliwa,że mogę być tu z Wami :loveu: i pomagać,na tyle ile potrafię i mogę.Choć tyle :roll: Li1 dziękuję za Wolterka. Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Cioteczki, chcę Gapcia od Jamora na kastrację razem zabrać, koszty transportu się zmniejszą. Poproszę o PW od Matki Założycielki ;) Quote
li1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 pks na pewno chetnie pojedzie z gapciem. najlepiej pogadaj z jamorem i ustal co i jak to sie dogadamy. a moze dostaniemy dobra znizke u weta za zabieg 2 psow. Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='li1']pks na pewno chetnie pojedzie z gapciem. najlepiej pogadaj z jamorem i ustal co i jak to sie dogadamy. a moze dostaniemy dobra znizke u weta za zabieg 2 psow.[/QUOTE] no to załatwiamy ;) Quote
li1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 ja dzwonilam do kliniki podanej przez jamora i oni czekaja na tel. od niego, by konkretnie wyznaczyc date zabiegu. poprosilam jamora o umowienie sie na kastracje, wiec mysle, ze po swietach, jak jamor bedzie mial czas, pojedzie z pekaesikiem i gapciem. skontaktuj sie z jamorem, by zamowil 2 kastracje. Quote
li1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Wunia']a macie kontakt z tym wetem?[/QUOTE] Klinika Weterynaryjna Redline ul. Łączności 2G, Wólka Kosowska, Łazy (022) 757 77 74, tel. kom. 607 279 969 Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='li1']Klinika Weterynaryjna Redline ul. Łączności 2G, Wólka Kosowska, Łazy (022) 757 77 74, tel. kom. 607 279 969[/QUOTE] Dzięki ;) ;) Quote
li1 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 post jamora [INDENT][B]UWAGA UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] dzowniłem teraz do vet. uzgodniłem 4 miejsca na kastracje. 15 kwiecien , godz 6.00 melduje się z psami. nie mogę Wam powiedziec co było kartą przetargową w ustalaniu ceny ( bo dzieci wątek czytają ) ale jest tak : kastracja - 250 zł szt pobyt psa po zabiegu - 30 zł doba mozliwe ze odbiore psy po drugiej dobie lub po 4 dobie- zalezne od gojenia sie miejsca po cieciu. z góry zakladam ze GoniaP bedzie zainteresowana miejscem z tych czterech [/INDENT] Quote
Recommended Posts