Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIROMANKA DZIĘKI . Tez sie martwie , ze nikt nie dzwoni. Moze jakis nowy tekst - moze mix salrosa to za skomplikowane ? Moze po prostu zareklamowac go jako mniejszego ONka ? Jamor - mozesz napisac cos o nim w sensie opisu charakteru ,zeby było do ogłoszen ?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamor']korzystaj z przegladarki opery , bedziesz sie pewnie dobrze logowac. pozdrowienia dla taty.
Z waszego pks-a zrobił sie pewny siebie , pyskaty psiur. Musze go troche nauczyc chodzic na smyczy, bo z tym u niego beznadziejnie.[/QUOTE]

Sprawdzałam przed chwilą i nic..:cool1: Beznadzieja bo nawet tematu zmienić czy postu edytować nie można :cool1: Ehh ta dogomania, nic nie moze być w porzadku :shake: I jeszcze jak wchodzilam z tego konta zobaczyc tamte moje konto to jest wyswietlone kiedy sie logowałam...a byly wtedy proby nieudanego zalogowania.

Nie pks tylko Wolter :eviltong: przyzwyczajaj do nowego imienia :evil_lol:
A co do smyczy to wiem coś o tym....uciekł mi w szelkach kiedy chcialam go przyprowadzic do siebie do domu i nie odzyskałam ich już pozniej.

Mogłbys cos napisac na jego temat? Zdazyles go troche poznać, to ułatwiloby nam w ogłoszeniach.

Posted

co do zdjec , to prosze najpierw załatwic troche słońca u Prezesa na górze.
własnie przed chwila odpisałem na 1 meila z zapytaniem o Pks-a. Pytała Ola,skąd , nie wiem.

Posted

Nie mogę wejść na subskrypcję.Przez jakiś przypadek weszłam tutaj.Przedtem weszłam na jakiś wątek,ale nie wiem na jaki.Teraz nie mogę go znowu znależźć.Czy ja zwariowałam?,co się dzieje?????
Nowa dogomania??????
Nigdzie nie mogę się dostać!!!!
Co u Was?,niech ktoś napisze o co chodzi?
Nie ma subskrypcji????????
Znalazłam je w szybkim menu,ale nie otwierają się.

Posted

[quote name='jamor']co do zdjec , to prosze najpierw załatwic troche słońca u Prezesa na górze.
własnie przed chwila odpisałem na 1 meila z zapytaniem o Pks-a. Pytała Ola,skąd , nie wiem.[/QUOTE]

No to czekamy informacji.

Posted

Ogolszenia musza byc napisane zrozumiale kto wie co jest mix .. ja tez nie wiem, dla mnie to miniaturowy wilczek :):)
No i charakter trzeba opisac i dla kogo sie najlepiej nadaje, dobre zdjecia to polowa sukcesu :):)

Posted

AGUSIA kasa doszła ;) dzieki i przepraszam ,ze nie napuisałam wczesniej .
Rozliczenie hotelowania ( 360 PLN/ miesiąć)
od 3 .10 do 2.11.2009 -becia222 [B]100[/B] ( wpł 24.09)
- Li1 [B]50[/B] (wpł 25.09)
-AgusiaP [B]120[/B] ( wpł 25.09)
- jkp[B] 30[/B]
-+ jednorazowo szarotka ok 70 PLN ( 30$ kanadyjskich)
od 3.11- 2.12. 2009- becia 222 [B]100[/B]( wpł 2.11)
-Li1 [B]50[/B] ( wpł 25.09)
-AgusiaP [B] 120[/B]( wpł 10 .11)
-jkp [B] 90[/B]( deklarowałam 30 ale....)

DODATKOWO doszło 50 PLN od Li1 na ogłoszenia . Wydałam dotychczas 25 PLN na ogłoszenia robione przez Piromankę.
Li1 jesli masz jakies osobiste preferencje ogłoszeń to napisz, jeśli nie to prośba do Piromanki ,zeby zrobiła nastepne , ew modyfikacje , wyróznienia itd bo mamy jeszcze 25 PLN na ogłoszenia .

:shake: Mało sie tu dzieje( do siebie tez to "mowię") boje sie , ze nam sie psiur zasiedzi w hotelu :cool1:.

Posted

[quote name='Piromanka']Tak, Allegro trzeba zrobić. Jeśli nikt nie chce, mogę je zrobić ja. Tylko zdjęcia, ludzie, zdjęcia....[/QUOTE]
Cały czas czekamy na zdjęcia Woltera od Jamora.. Tekst moze taki jak w innych ogłoszeniach?

Posted

Li jestes tu Ok z deklaracjami i mamy jeszcze Twoje 25 PLN na ogłoszenia.
Piromanka a z watku hotelowego galerie zdjęć ogladałas , czy te sie nie nadają ? ja niestey nie umiem ani wybrac fotek ani skopiowac dla kogos :(

Posted

[quote name='Moniskaa']Cały czas czekamy na zdjęcia Woltera od Jamora.. Tekst moze taki jak w innych ogłoszeniach?[/QUOTE]

no przeciez jest ich sporo, wczoraj chyba tez dokładałem do jego albumu

Posted

[quote name='jamor']no przeciez jest ich sporo, wczoraj chyba tez dokładałem do jego albumu[/QUOTE]
oj sorki, to nie widzialam, to przez to wszystko ze na tej nowej dogomani nie łapie się.. i na tym nowym koncie;/

Posted

[quote name='Moniskaa'][URL]http://jamor.fotosik.pl/albumy/695607-23.html[/URL]
zdjęcia nowe![/QUOTE]
w albumie zdjecia układają sie w kolejnosci od daty dodawania. fajnie widac roznicę miny pks-a na piewszych zdjeciach a obecnych. taki fajny psiak a nikt sie nie pyta. :shake: