jkp Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 PIROMANKA DZIĘKI . Tez sie martwie , ze nikt nie dzwoni. Moze jakis nowy tekst - moze mix salrosa to za skomplikowane ? Moze po prostu zareklamowac go jako mniejszego ONka ? Jamor - mozesz napisac cos o nim w sensie opisu charakteru ,zeby było do ogłoszen ? Quote
Piromanka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 No i przede wszystkim ZDJĘCIA!!!! NOWE ZDJĘCIA!!! Quote
Moniskaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='jamor']korzystaj z przegladarki opery , bedziesz sie pewnie dobrze logowac. pozdrowienia dla taty. Z waszego pks-a zrobił sie pewny siebie , pyskaty psiur. Musze go troche nauczyc chodzic na smyczy, bo z tym u niego beznadziejnie.[/QUOTE] Sprawdzałam przed chwilą i nic..:cool1: Beznadzieja bo nawet tematu zmienić czy postu edytować nie można :cool1: Ehh ta dogomania, nic nie moze być w porzadku :shake: I jeszcze jak wchodzilam z tego konta zobaczyc tamte moje konto to jest wyswietlone kiedy sie logowałam...a byly wtedy proby nieudanego zalogowania. Nie pks tylko Wolter :eviltong: przyzwyczajaj do nowego imienia :evil_lol: A co do smyczy to wiem coś o tym....uciekł mi w szelkach kiedy chcialam go przyprowadzic do siebie do domu i nie odzyskałam ich już pozniej. Mogłbys cos napisac na jego temat? Zdazyles go troche poznać, to ułatwiloby nam w ogłoszeniach. Quote
jamor Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 co do zdjec , to prosze najpierw załatwic troche słońca u Prezesa na górze. własnie przed chwila odpisałem na 1 meila z zapytaniem o Pks-a. Pytała Ola,skąd , nie wiem. Quote
Pipi Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Nie mogę wejść na subskrypcję.Przez jakiś przypadek weszłam tutaj.Przedtem weszłam na jakiś wątek,ale nie wiem na jaki.Teraz nie mogę go znowu znależźć.Czy ja zwariowałam?,co się dzieje????? Nowa dogomania?????? Nigdzie nie mogę się dostać!!!! Co u Was?,niech ktoś napisze o co chodzi? Nie ma subskrypcji???????? Znalazłam je w szybkim menu,ale nie otwierają się. Quote
jkp Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 No ja tez nie mogę niczego znaleźć. Ja znalazłam nie wiem jak swój profil Quote
jkp Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 No ja tez nie mogę niczego znaleźć. Ja znalazłam nie wiem jak swój profil:mad::mad: Quote
Piromanka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='jamor']co do zdjec , to prosze najpierw załatwic troche słońca u Prezesa na górze. własnie przed chwila odpisałem na 1 meila z zapytaniem o Pks-a. Pytała Ola,skąd , nie wiem.[/QUOTE] No to czekamy informacji. Quote
__Lara Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='Piromanka']No to czekamy informacji.[/QUOTE] Czekamy! :) Quote
Szarotka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ogolszenia musza byc napisane zrozumiale kto wie co jest mix .. ja tez nie wiem, dla mnie to miniaturowy wilczek :):) No i charakter trzeba opisac i dla kogo sie najlepiej nadaje, dobre zdjecia to polowa sukcesu :):) Quote
jkp Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 jestem poza domem i nie mam mojej buchalterii ze soba jak wroce to w czw wpisze ok ? Quote
jkp Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 AGUSIA kasa doszła ;) dzieki i przepraszam ,ze nie napuisałam wczesniej . Rozliczenie hotelowania ( 360 PLN/ miesiąć) od 3 .10 do 2.11.2009 -becia222 [B]100[/B] ( wpł 24.09) - Li1 [B]50[/B] (wpł 25.09) -AgusiaP [B]120[/B] ( wpł 25.09) - jkp[B] 30[/B] -+ jednorazowo szarotka ok 70 PLN ( 30$ kanadyjskich) od 3.11- 2.12. 2009- becia 222 [B]100[/B]( wpł 2.11) -Li1 [B]50[/B] ( wpł 25.09) -AgusiaP [B] 120[/B]( wpł 10 .11) -jkp [B] 90[/B]( deklarowałam 30 ale....) DODATKOWO doszło 50 PLN od Li1 na ogłoszenia . Wydałam dotychczas 25 PLN na ogłoszenia robione przez Piromankę. Li1 jesli masz jakies osobiste preferencje ogłoszeń to napisz, jeśli nie to prośba do Piromanki ,zeby zrobiła nastepne , ew modyfikacje , wyróznienia itd bo mamy jeszcze 25 PLN na ogłoszenia . :shake: Mało sie tu dzieje( do siebie tez to "mowię") boje sie , ze nam sie psiur zasiedzi w hotelu :cool1:. Quote
__Lara Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No właśnie... dużo ogłoszeń już ma i nic... a nie pamiętam, ale może zrobimy mu wyróżnione allegro? Quote
li1 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Nareszcie znalazlam ten watek. Poczytam i sprawdze jak z moimi deklaracjami. Troche sie zgubilam przez ten remont na dogo. Quote
Piromanka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Tak, Allegro trzeba zrobić. Jeśli nikt nie chce, mogę je zrobić ja. Tylko zdjęcia, ludzie, zdjęcia.... Quote
Moniskaa Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Piromanka']Tak, Allegro trzeba zrobić. Jeśli nikt nie chce, mogę je zrobić ja. Tylko zdjęcia, ludzie, zdjęcia....[/QUOTE] Cały czas czekamy na zdjęcia Woltera od Jamora.. Tekst moze taki jak w innych ogłoszeniach? Quote
jkp Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Li jestes tu Ok z deklaracjami i mamy jeszcze Twoje 25 PLN na ogłoszenia. Piromanka a z watku hotelowego galerie zdjęć ogladałas , czy te sie nie nadają ? ja niestey nie umiem ani wybrac fotek ani skopiowac dla kogos :( Quote
jamor Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Moniskaa']Cały czas czekamy na zdjęcia Woltera od Jamora.. Tekst moze taki jak w innych ogłoszeniach?[/QUOTE] no przeciez jest ich sporo, wczoraj chyba tez dokładałem do jego albumu Quote
li1 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wolter moglby juz isc do domu, bo mam kolejnych kandydatow na wczasy u jamora. Quote
Moniskaa Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='jamor']no przeciez jest ich sporo, wczoraj chyba tez dokładałem do jego albumu[/QUOTE] oj sorki, to nie widzialam, to przez to wszystko ze na tej nowej dogomani nie łapie się.. i na tym nowym koncie;/ Quote
Moniskaa Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [URL]http://jamor.fotosik.pl/albumy/695607-23.html[/URL] zdjęcia nowe! Quote
jamor Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Moniskaa'][URL]http://jamor.fotosik.pl/albumy/695607-23.html[/URL] zdjęcia nowe![/QUOTE] w albumie zdjecia układają sie w kolejnosci od daty dodawania. fajnie widac roznicę miny pks-a na piewszych zdjeciach a obecnych. taki fajny psiak a nikt sie nie pyta. :shake: Quote
jamor Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 i nie spac, niespodzianka dzis jeszcze bedzie Quote
Recommended Posts