lilith27 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 na ten miesiąc nie brakuje jest nadwyższka ale deklaracji jest mniej niż potrzeba na pokrycie dt i hoteliku Quote
Ammounie Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Laura1108'][B][COLOR=#008080]Co nam daje 967zł + 50zł na Tinę [/COLOR][/B] [B][COLOR=#008080]Po opłaceniu hotelu i DT zostanie 327zł[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008080]Trochę nie łąpie się w tym czy to znaczy , że deklaracji jest na te kwotę czy tyle jest wydatków ? Iler obecnie brakuje kasy ?[/COLOR][/B] [/QUOTE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Stałych deklaracji jest nadal tyle samo 365zł + 50zł tylko na Tinę od Leyli. Na ten miesiąc dzięki jednorazowym datkom mamy na tymczasy i mamy nawet nadwyżkę. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Obecnie mamy 652zł . Stałych deklaracji jest 365zł + 50zł tylko na Tinę, a że MTF Zalesie wpłaciła za dwa miesiące to znaczy że w tym miesiącu wpłynie 315zł + 50zł tylko na Tinę. [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Co nam daje 967zł + 50zł na Tinę. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman]9.11 mamy do opłacenia hotelik Tiny za okres 9.10-9.11 i DT Pyzy za okres 9.11-9.12.[/FONT][FONT=Times New Roman] Po opłaceniu hotelu i DT zostanie 327zł[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Czy teraz wygląda to jaśniej? :loveu:[/FONT] Quote
AnnaA Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 A Lusia chodzi na spacerki poza ogrodzenie już bez smyczy tylko z obrożą! Na wszelki wypadek na obroży ma napisany nr. telefonu. Quote
AnnaA Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Reasumując rozliczenia finansowe to: za Tine płacimy 330 zł /z dołu - po tym jak miesiąc się skończy/ a za Pyzę 360 zł /z góry/. Stałych deklaracji mamy na obydwie suczki 415 zł tzn że brakuje 275 zł deklaracji stałych miesięcznie. Te rozliczenie uświadomiły mi, że to już miesiąc mija... Quote
Ammounie Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Proponuję więc zmianę tytułu wątku! Nadwyżka finansowa to powód do świętowania! :loveu: A do przyszłego miesiąca niech znajdą się cudowne domki dla wszystkich suniek. Amen Quote
lilith27 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ola nie chcę ci odbierać radości ale to nie jest powód do świętowania (choć niewątpliwie jest to b. dobra wiadomość) nadwyżkę ściskamy bo nie wiadomo co będzie dalej domków szukamy Quote
Ammounie Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='lilith27']Ola nie chcę ci odbierać radości ale to nie jest powód do świętowania (choć niewątpliwie jest to b. dobra wiadomość) nadwyżkę ściskamy bo nie wiadomo co będzie dalej domków szukamy[/QUOTE] Lilith, Na dogomanii jest tyle naprawdę tragicznych historii. :-( Czy w tytule tego wątku potrzebne są słowa: TRAGEDIA i POMOCY? Sunie są bezpieczne, mają cudowną opiekę u cudownych ludzi, mamy pieniądze na opłacenie tej opieki na najbliższy miesiąc, potrzebne nam jeszcze tylko cudowne domki stałe. :loveu: Proszę tylko żebyśmy nie pisały że jest tragedia kiedy jej nie ma. A radość i pozytywne myślenie są bardzo skuteczne. Potwierdzają to naukowcy! ;) Moc miłości, Ola PS. Za tydzień jadę na kolejne warsztaty z plakatami i puszką ;) Quote
D O R K A Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Sunie na pewno znajdą dobre domki. Ja w to wierzę i trzymam za nie mocno kciuki :thumbs: Trzeba sunie intensywnie ogłaszać. Ja nie mam w tym doświadczenia ale są osoby na dogo, które robią to świetnie i mają w tym dużo sukcesów Quote
agat21 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 poszła moja mała wpłata na sunie czy nadal co miesiąc wpłacamy nasze deklaracje, czy coś sie zmieniło? przepraszam, nie przeczytam teraz całego wątku :oops: Quote
Piromanka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='agat21']poszła moja mała wpłata na sunie czy nadal co miesiąc wpłacamy nasze deklaracje, czy coś sie zmieniło? przepraszam, nie przeczytam teraz całego wątku :oops:[/QUOTE] Niestety nic się nie zmieniło. Wszystkie nadal szukają domu :oops: Quote
Ammounie Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='agat21']poszła moja mała wpłata na sunie czy nadal co miesiąc wpłacamy nasze deklaracje, czy coś sie zmieniło? przepraszam, nie przeczytam teraz całego wątku :oops:[/QUOTE] Agat, Dziękujemy za wsparcie! Z małych wpłat zbierają się duże! :loveu: Nadal szukamy domków stałych. Quote
Ammounie Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='lilith27']no proszę proszę jaki tytulik :cool3:[/QUOTE] Piękny prawda? Poruszający i prawdziwy! :loveu: Ukłony w stronę Laury! :loveu: Quote
Ammounie Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='D O R K A']Sunie na pewno znajdą dobre domki. Ja w to wierzę i trzymam za nie mocno kciuki :thumbs: (...)[/QUOTE] Amen Amen Amen :loveu: Quote
Ammounie Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Laura1108'][SIZE=3][B][COLOR=red]Kochani dziękujemy za wsparcie i pomoc finansową na ten miesiąc mamy deklaracje na utrzymanie suń , sytuacja nie jest krytyczna pod względem finansowym ale brak widoków na DS jest dla nas przygnębiający . Prosze trzymajcie kciuki by dziewczynki święta spędziły u boku ukochanej rodzinki .[/COLOR][/B][/SIZE] (...) [/QUOTE] Trzymamy kciuki i niech tak się stanie! Amen :loveu: Quote
Ewelina.w38 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dziewczyny, bazarek zakończyłam, pieniądze wpływają i muszę wam powiedzieć, ze ok [B]150zł [/B]będzie:loveu: moze trochę więcej (ale to bede wiedziała jak paczki powysyłam). Poza tym Zojka, na którą tez byl bazarek raczej dobrze finansowo stoi i ds sie szykuje:loveu: Ja wam przeleje kasę na 1 konto a wy zdecydujecie jak ja podzielić na te Sunie. hehe ale ja liczę! Z bazarku jest już ponad 220zł i to jest do podziału na 4 spy (3 nasze Sunie i Zojkę). Zaraz sie dowiem jak Zojka stoi z finansami i czy te pieniadze będą jej jeszcze potrzebne. Quote
Piromanka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ewelina, super wiadomość! Bardzo, bardzo Ci dziękujemy! :loveu::loveu::loveu: Quote
Ammounie Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Ewelina.w38']Dziewczyny, bazarek zakończyłam, pieniądze wpływają i muszę wam powiedzieć, ze ok [B]150zł [/B]będzie:loveu: moze trochę więcej (ale to bede wiedziała jak paczki powysyłam). Poza tym Zojka, na którą tez byl bazarek raczej dobrze finansowo stoi i ds sie szykuje:loveu: Ja wam przeleje kasę na 1 konto a wy zdecydujecie jak ja podzielić na te Sunie. hehe ale ja liczę! Z bazarku jest już ponad 220zł i to jest do podziału na 4 spy (3 nasze Sunie i Zojkę). Zaraz sie dowiem jak Zojka stoi z finansami i czy te pieniadze będą jej jeszcze potrzebne.[/QUOTE] Wooooow! Brawo Ewelina! :multi: Tak się cieszę że Zojeczka będzie miała domek! :loveu: Cudowne wieści! Teraz jeszcze domki dla naszych 3 suniek poprosimy! Quote
Ewelina.w38 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ach no jednak Zojka domu nie będzie miała. Co do jej funduszy z bazarku to w tej sytuacji pewnie będą potrzebne. A ile brakuje na hoteliki dla tych suniek? Rozumiem, ze kase najlepiej przelać jak najszybciej? Quote
Laura1108 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Niunie na ten miesiąc chyba stoją dobrze ale ten miesiąc zleci lada moment a skoro z ogłoszeń cisza to wolę nie myśleć co będzie dalej . Trzymam kciuki aby nastąpił przełom w sparwie suniek z Jadlanki a telefon niech Wam rozdzwoni na maxa :lol: Stałych deklaracji nie ma na pełną kwotę ten miesiąc ratują jednorazówki :) Quote
Ewelina.w38 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ponieważ Zojka ds jednak nie znalazła, 1/4 kwoty bazarkowej idzie dla niej. Pozostałe 3/4 dla naszych suniek. To ponad 160zł:loveu: Poproszę na pm dane do przelewu to zdążę jeszzce dzis lub jutro przelać kasę. Później mogę zrobić to dopiero w piatek. Quote
Recommended Posts