Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wybaczcie , że jeszcze nie dokonałam wpłaty stałej deklaracji ale mam gołe konto myślę , że do końca tego tygodnia wplacę albo z początkeim przyszłego :oops:. Na pewno wpłacę mam w zeszycie zapisane swoje deklaracje tak więc wiem , że to już początek miesiąca i czas na opłaty .

Posted

Laura1108 napisał(a):
Wybaczcie , że jeszcze nie dokonałam wpłaty stałej deklaracji ale mam gołe konto myślę , że do końca tego tygodnia wplacę albo z początkeim przyszłego :oops:. Na pewno wpłacę mam w zeszycie zapisane swoje deklaracje tak więc wiem , że to już początek miesiąca i czas na opłaty .

Wybaczamy i cierpliwie czekamy :loveu:

Posted

Nie no dziewczyny zwykle do 10 każdego miesiaca staram sie ogarniać deklaracje ale w tym miesiącu jakiś finansowym kryzys już na maxa . Na pewno zapłacę nie macie się co martwic . Głupio , że takie opóźnienie ...

Posted

Laura1108 napisał(a):
Nie no dziewczyny zwykle do 10 każdego miesiaca staram sie ogarniać deklaracje ale w tym miesiącu jakiś finansowym kryzys już na maxa . ..

to tak jak u mnie
myślałam, że będzie dobry miesiac, a tu klops

Posted

Ewelina.w38 napisał(a):
dziewczyny Zojak ma już dom :loveu: i cała kwota pójdzie na Sunie.

Zaraz sie wszytskiego dokładnie dowiem i wtedy 225 zł idzie do was!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy Ewelinko :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ewelina.w38 napisał(a):
dziewczyny Zojak ma już dom :loveu: i cała kwota pójdzie na Sunie.

Zaraz sie wszytskiego dokładnie dowiem i wtedy 225 zł idzie do was!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Ah jak się cieszę że Zojeczka ma domek! To cudownie! :loveu::loveu::loveu:

Cieszę się też że nasze sunieczki dostają tyle wsparcia ze wszystkich stron! Teraz jeszcze tylko cudowne rodziny na stałe dla naszych dziewczynek potrzebujemy!

Posted

Laura1108 napisał(a):
Nie no dziewczyny zwykle do 10 każdego miesiaca staram sie ogarniać deklaracje ale w tym miesiącu jakiś finansowym kryzys już na maxa . Na pewno zapłacę nie macie się co martwic . Głupio , że takie opóźnienie ...

Lauro,

Nic się nie stało, wszystko poopłacane a sunie dostają wsparcie ze wszystkich stron :loveu:

Posted

lilith27 napisał(a):
ja nie ogarniam........
dziewczyny się bogaca zatraszająco szybko.......
ja tez tak chce

Kochana Lilith,

"Proście, a będzie wam dane; szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a zostanie wam otworzone. Każdy bowiem kto prosi, otrzymuje; kto szuka, znajduje, a kołaczącemu zostanie otworzone" (Łk 11, 9 - 10) :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ewelina.w38']Zgłupialam już calkiem! Napisałam to na wątku tiny (chyba).

Na nasze sunie uzbierało sie prawie 250 zł. SUPER!!!:loveu::loveu::loveu:

Brawo Ewelina! :loveu::loveu::loveu:

Posted

zgodnie z prośbą Ewy (mamy anhaty) wszystkie uzbierane pieniązki zostaną przekazane na suczki jednlankowe
z bazarków zbiorczych oraz bazarku Kiki - zegarki błędzie to łącznie kwota ok. 133 złote

Ola nr konta poprosze

rób cioteczko dokładne rozliczenia na pierwszej stronce
wkleimy link na bazarki
za leczenie pyzuni są rachuneczki?

Posted

[quote name='lilith27']zgodnie z prośbą Ewy (mamy anhaty) wszystkie uzbierane pieniązki zostaną przekazane na suczki jednlankowe
z bazarków zbiorczych oraz bazarku Kiki - zegarki błędzie to łącznie kwota ok. 133 złote

Ola nr konta poprosze

rób cioteczko dokładne rozliczenia na pierwszej stronce
wkleimy link na bazarki
za leczenie pyzuni są rachuneczki?

Dziękujemy Ewo i Anhato w imieniu suniek! :loveu::loveu::loveu:

Wszystkie rozliczenia suniek są na pierwszej stronie wątku Tinusi. Rachunkami Pyzuni zajmuje się Ciocia Piromanka. Mój Numer konta też jest na pierwszej stronie:

Aleksandra Jastrzębska 50 1020 5558 1111 1784 9280 0083

Prześlij Cioteczko linki do bazarków to wkleję, tylko powiedzcie co zrobić bo mówi mi że tekst za długi i już nic nie mogę dodać.