Zuzia&Snoopy Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 [quote name='Chantell']Twój snoop! :) Dzięki!! :) :) :) [quote name='westie_justa']Boże ale ja ciemna jestem :splat: przeczytałam Focus markowa zagroda-nie to nie Snoopy :evil_lol: W takim razie my też się widzimy:) Haha no tak co to za paskudny przydomek dla milordowej mości :diabloti: do zobaczenia! Nie bójcie się podejśc! ;) [quote name='Kashdog']My zawsze :cool3::diabloti: Co do obozu toooo jeszcze tylko 38 dni 8-) o jaaa! Nie liczyłam nawet! zleci rach ciach! 5 lat? .... Uwielbiam wiosenną zieleń! W ogóle to zamówiłam dwie obroże furkidza! Masakra bo miałam się leczyc....:roll: Quote
Illusion Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Super foty, strasznie fajne światło :loveu:. Twoja choroba jest już w takim stadium, że tego się nie leczy :) :evil_lol:. Quote
madziulik_13 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 38 dni do obozu ?! AAAAA BOSKO :multi::loveu: Zuzia no co Ty, mówiłam już Klaudii że jakoś z Milordem być to zaszczyt:diabloti: A i jak tam foteczki?:siara: Quote
Yuveza Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a): Haha no tak co to za paskudny przydomek dla milordowej mości :diabloti: do zobaczenia! Nie bójcie się podejśc! ;) :roflt: Okey:eviltong: o ile nie gryziesz...:diabloti: No nie znów odbicia:mdleje: Fajne włosy masz długie:loveu: Quote
sator_k_ Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Ja też odkryłam, że do obozu wcale nie tak dużo czasu! :D Quote
Pestka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Też chcę takie włosy dla siebie i obrożę krówkową dla Haczuli :cool3: Quote
Aleksa. Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 mam dwie dziewczyny w klasie z takimi dłuuugimi włosami.:) Quote
madziulik_13 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Zuzia o Ty jesz że tak Ci włosy rosną? :evil_lol: Muszę częściej na Twojego bloga kulinarnego zaglądać :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 (edited) [quote name='Illusion']Super foty, strasznie fajne światło :loveu:. Twoja choroba jest już w takim stadium, że tego się nie leczy :) :evil_lol:. też kocham takie światło :loveu: szkoda że park mam tak daleko...i nie zawsze mogę zabrac siostrę ;) nie ma już dla mnie ratunku? :Help_2: [quote name='madziulik_13']38 dni do obozu ?! AAAAA BOSKO Zuzia no co Ty, mówiłam już Klaudii że jakoś z Milordem być to zaszczyt:diabloti: A i jak tam foteczki?:siara: prawie miesiąc :multi: haha taaak Klaudia to już w ogóle kocha Milorda :diabloti: biednyyy właśnie z foteczek za bardzo nic nie wyszło :-( [quote name='westie_justa']:roflt: Okey:eviltong: o ile nie gryziesz...:diabloti: No nie znów odbicia:mdleje: Fajne włosy masz długie:loveu: Trochę strasznie wyglądam ale Snoopy nadrabia, także razem tworzymy w miarę sympatyczną parkę :eviltong: To mojej siostry :diabloti: ja jestem 'trochę' starsza [quote name='sator_k_']Ja też odkryłam, że do obozu wcale nie tak dużo czasu! :D :multi: [quote name='Pestka']Też chcę takie włosy dla siebie i obrożę krówkową dla Haczuli :cool3: [quote name='Aleksandra95']mam dwie dziewczyny w klasie z takimi dłuuugimi włosami.:) nananana to nie moje włosy :diabloti: [quote name='madziulik_13']Zuzia o Ty jesz że tak Ci włosy rosną? :evil_lol: Muszę częściej na Twojego bloga kulinarnego zaglądać :evil_lol: doczepiłam sobie na gumę do żucia :evil_lol: poucinałam trochę to tu, to tam i proszę jaki efekt :evil_lol: Pimpuś :loveu::evil_lol: Edited May 23, 2012 by Zuzia&Snoopy Quote
sator_k_ Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Jaki całus :loveu: (nie to wcale nie jest wystawiony język do nas:eviltong:) Quote
Foxowa Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Ale długo mi zajęło trafienie do Waszej galerii... Snoopy miszcz! :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Snoopy to najbardziej wysportowany beagle jakiego znam :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 sator_k_ napisał(a):Jaki całus :loveu: (nie to wcale nie jest wystawiony język do nas:eviltong:) hahaha no ba! jasne że nie :P Foxowa napisał(a):Ale długo mi zajęło trafienie do Waszej galerii... Snoopy miszcz! :loveu: dziękujemy za poświęcenie! :) i miło nam Was gościc! Izabela124. napisał(a):Snoopy to najbardziej wysportowany beagle jakiego znam :) dziękujemy, ja znam jeszcze jedną prześwietną beaglicę ale jako beagle przedstawiciel płci męskiej to zgodzę się że Snoop najbardziej sportowy :) i ogólnie najfajniejszy no :grin: Aleksandra95 napisał(a):nie widziałam Was dzisiaj.:/ Byliśmy, byliśmy cztery biegi mieliśmy :) a w jakich godzinach byliście? Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Aleksandra95 napisał(a):byłam tak około 10:30 do po 13.;) ooo to długo, dziwne że nas nie złapałaś, my byliśmy od 8-16 więc cały czas na miejscu. Ale sporo czasu Snoop przebywał w klatce sobie śpiąc tudzież na spacerku, więc może dlatego nie widziałaś nas (widziałaś może mnie ale bez psa i nie poznałaś ;)) Będziecie jutro też? Quote
Aleksa. Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):ooo to długo, dziwne że nas nie złapałaś, my byliśmy od 8-16 więc cały czas na miejscu. Ale sporo czasu Snoop przebywał w klatce sobie śpiąc tudzież na spacerku, więc może dlatego nie widziałaś nas (widziałaś może mnie ale bez psa i nie poznałaś ;)) Będziecie jutro też? o ja.:/ kurcze, no właśnie jutro nie mogę. :( no były namioty i widziałam sporo psów w klatkach było.;) Quote
motyleqq Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 ja jutro będę, jakoś od 12. może tym razem Cię zobaczę :lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 No i nikt nas nie wypaczył, w sumie może to i dobrze :evil_lol: ogólnie na zawodach robiłam przede wszystkim zdjęcia :) i to wcale nie Snoopowi jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam tutaj: https://www.facebook.com/ZuziaPaluchFotografia (proszę nie traktowac tego jako funpage ale rodzaj galerii) A tu przyszły mistrz agility i frisbee :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 85llola napisał(a):bostonek? :loveu: tak tak! takiego psychola to dawno nie widziałam :evil_lol: nie męczy się nigdy... jutro będzie miał swoje pierwsze pokazy agility i frisbee na AWFie :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Snoop w nowym furkidzie :loveu::loveu: Quote
Natalia&Cody Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Śliczna obroża :D Pamiętasz, żeby dać mi znać jak będziesz w Poznaniu, prawda? :grins: Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 [quote name='westie_justa']O to "dark chockolate"? :) ładnie mu. tak, dzięki :) na początku myślałam że jest za bardzo babska ale fajnie wygląda :) [quote name='Natalia&Cody']Śliczna obroża :D Pamiętasz, żeby dać mi znać jak będziesz w Poznaniu, prawda? :grins: pamiętam, pamiętam, lecz na razie się nie wybieram :) i jeszcze w drugiej :) Quote
Recommended Posts