kajkoowa Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Usunęło posty, ale ja cały czas obstawiam Nutkowego szczeniaka :diabloti: A tak btw. będzie się w maju w Łodzi agilitować? :diabloti: Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Dzięki, to może dodam jeszcze trochę Kasi jeśli się nie obrazi :cool3: Kaja10014 napisał(a):Usunęło posty, ale ja cały czas obstawiam Nutkowego szczeniaka :diabloti: A tak btw. będzie się w maju w Łodzi agilitować? :diabloti: :siara: planujemy na jeden dzień jeśli: a) znajdziemy kasę b) nie przejdziemy wcześniej do A2 :diabloti: ale jesteśmy zgłoszeni :) Fuj, fuj jaki łuk Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Victoria napisał(a):a ja widziałam:multi::p Ale to było za czasów kiedy byłam wesolutka i beztroska :diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 świetne zdjęcia, świetne kolory :loveu: zazdroszczę :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Już w piątek wyruszamy nach Berlin! Uwielbiam te wyprawy pociągiem plecak/walizka + pies na smyczy + klatka dla psa pod pachą + prawdopodobnie namiot + drugi pies + druga klatka :evil_lol: byle się zapakować i wypakować :diabloti: Takie fujfujki ale nie mam co wstawic Quote
madziulik_13 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Zuzia Ty masz małą walizkę i klatkę materiałową więc nie narzekaj :P oczywiście TRZYMAM KCIUKI ZA MISTRZA :loveu: Quote
sator_k_ Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Zuzia Ty chociaż możesz podnieść klatkę Snoopa, ja nie mam tak dużego komfortu z satorową :D Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 madziulik_13 napisał(a):Zuzia Ty masz małą walizkę i klatkę materiałową więc nie narzekaj :P oczywiście TRZYMAM KCIUKI ZA MISTRZA :loveu: Haha no bo ja jestem bardzo malutka :oops::diabloti: mogłabym wziąć ulubioną Snoopa - metalową na niedźwiedzia, jakbym chciała się bardziej skatować, ale chyba wystarczy mi mój pies odgryzający palce :diabloti: Dzięki, przydadzą się szczególnie przy spełnianiu obietnicy - popełnieniu niemieckiej zmiany na niemieckiej ziemi :evil_lol: o zgrozo! sator_k_ napisał(a):Zuzia Ty chociaż możesz podnieść klatkę Snoopa, ja nie mam tak dużego komfortu z satorową :D No dobrze, dotarło do mnie że mam super mega wypas jakość podróży, jeszcze jedziemy interRegio to już w ogóle :loveu: Ogólnie mam straszną misję - wymyślanie sztuczek. W ciągu tygodnia móżdżek opanował cztery i znów pomysłów brak... Ale sztuczki to na serio najlepsza sprawa pod słońcem! Strasznie się zdziwiłam jak wiele od nich zależy i jak bardzo brak ćwiczenia(przez parę dobrych miesięcy) nowych sztuczek wpływa na Snoopa Quote
madziulik_13 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Wierzę w Ciebie ! :D I poproszę relację na gorąco! Quote
Kashdog Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Ja jak zawsze będę trzymać za Was kciuki! Wymieciecie i pobijecie wszystkich szwaboli :diabloti::loveu: Ja także czekam na jakąś relację i od razu może masz jakieś sztuczki do zaproponowania? Bo ja jakoś w ogóle weny nie mam ostatnio :roll: Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 madziulik_13 napisał(a):Wierzę w Ciebie ! :D I poproszę relację na gorąco! dziękiii :) Kashdog napisał(a):Ja jak zawsze będę trzymać za Was kciuki! Wymieciecie i pobijecie wszystkich szwaboli :diabloti::loveu: Ja także czekam na jakąś relację i od razu może masz jakieś sztuczki do zaproponowania? Bo ja jakoś w ogóle weny nie mam ostatnio :roll: Dzię-ku-je-my! :) nawet jak nie wymieciemy to przynajmniej pokażemy w innej (jakże odległej :diabloti:) części świata, że beagle też potrafią :) Jasne relacja będzie filmikowa, słowna i może także zdjęciowa! Sztuczki które ostatnio cwiczyliśmy tooo: zamykanie w klatce, żaba, podawanie nogi, flaka (tego co Zoe zdechłego psa), gdzie masz tyłek (pies odwraca głowę w kierunku zadka ;)), hmmm no i znów pomysły się skończyły bo im ten pies jest starszy tym szybciej wszystko łapie (tak się śmieję, wiem że po prostu im więcej umie tym szybciej się uczy :) ) Quote
Illusion Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy'] Jasne relacja będzie filmikowa, słowna i może także zdjęciowa! Sztuczki które ostatnio cwiczyliśmy tooo: zamykanie w klatce, żaba, podawanie nogi, flaka (tego co Zoe zdechłego psa), gdzie masz tyłek (pies odwraca głowę w kierunku zadka ;)), hmmm no i znów pomysły się skończyły bo im ten pies jest starszy tym szybciej wszystko łapie (tak się śmieję, wiem że po prostu im więcej umie tym szybciej się uczy :) ) Ja ostatnio nauczyłam Gin "gdzie masz ogonek?" na to pytanie próbuje złapać się za ogon, zawsze jest przy tym bardzo śmiesznie :lol:. Będziemy trzymać kciuki za beaglastego na szwabskiej ziemi :evil_lol:. Quote
Victoria Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 My też będziemy trzymać kciuki :) Wy zaczynaliście wtedy w baritusie?? Kurde.. skakać na zawodach tak jak Wy to jest moje marzenie Quote
Ciapkowa. Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Illusion napisał(a):Będziemy trzymać kciuki za beaglastego na szwabskiej ziemi :evil_lol:. :diabloti: Powodzenia Łaciate :D Trzymamy kciuki, wracajcie z sukcesami ;) :evil_lol: Quote
motyleqq Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 pozwolę sobie zareklamować moje małe badanie rynku :lol: zajrzyjcie proszę tu i wyraźcie opinię :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Wróciliśmy! kciuki się bardzo przydały! więcej napiszę jak wrócimy z treningu :) Quote
madziulik_13 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 :loveu: :loveu: MISTRZE :loveu: :loveu: 18 dni! Quote
Pestka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Gratuluję decyzji o rudym ;) Tollery to jedna z ras, która do tej pory mi sie strasznie podoba. A w Łodzi będziecie na wystawie? Quote
Victoria Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Odebrałaś pw?? :cool3:. Mogłabyś mi dać stronkę Waszego klubu? Bo jakoś nie mogę znaleźć... No i oczywiście gratulacje :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [quote name='Victoria']My też będziemy trzymać kciuki :) Wy zaczynaliście wtedy w baritusie?? Kurde.. skakać na zawodach tak jak Wy to jest moje marzenie tak, tak, trenowaliśmy jakiś rok, nawet mniej... to nic trudnego :) marzenia się spełniają! [quote name='madziulik_13']:loveu: :loveu: MISTRZE :loveu: :loveu: 18 dni! Odliczamy!!!!:loveu::multi: [quote name='Pestka']Gratuluję decyzji o rudym ;) Tollery to jedna z ras, która do tej pory mi sie strasznie podoba. A w Łodzi będziecie na wystawie? dzięki :) właśnie teraz nie wiem bo zdobyliśmy kolejną łapkę i chyba będziemy zmuszeni przejśc do A2 :diabloti: a w Łodzi nie ma dwójek ani trójek... [quote name='Kaja10014']Wielkie gratulacje! :) dzięki :) [quote name='Victoria']Odebrałaś pw?? :cool3:. Mogłabyś mi dać stronkę Waszego klubu? Bo jakoś nie mogę znaleźć... No i oczywiście gratulacje :) teraz tak :) http://freexy.pl/ dziękujemy ;) [quote name='Natalia&Cody']Super! czekamy na szczegóły...:-D Snoopy był mega dzielny! Przeżyliśmy fantastyczną przygodę, poczynając od wspaniałej podróży Eurocity za free :diabloti:, kończąc na pozostawieniu klatki Snoopa w Berlinie (tralallalala, mam nadzieję że jeszcze tam jest...) [FONT=verdana]Zdobyliśmy kolejną -trzecią łapkę do A2. Snoop pseudonim Milord, dzielnie hasał sobie po niemieckiej ziemi bezczelnie spychając gospodarzy z podium ;) mamy 1 trzecie miejsce, 2 pierwsze i jedno drugie :) ale strasznie ucieszył mnie jego szybki slalom, ładne odpoczywanie w klatce i ogólnie fajne skupienie. Kocham go! :) [/FONT][h=6][FONT=verdana][/FONT][/h] Quote
Recommended Posts