Ciapkowa. Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy'] hmmm na moich to najbardziej działało, więcej nie mam :shake:[/QUOTE] Będzie trzeba pomyśleć albo nad klatką albo nad... garażem :lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='Pestka']Snoop miszcz :loveu: dokładnie, miSZCZ :evil_lol: Milord z Bydgoszczy :loveu: Ubóstwiam to zdjęcie :loveu: W ogóle na jednym z przebiegów, Snoop na ostatniej prostej, zamiast przeskoczyć ostatnią hopkę poleciał na podium :evil_lol: i czy on jest normalny? Quote
Illusion Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Po co Milord ma biegać, skoro podium po prostu mu się należy? :cool3: :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 jakie ładne focie :D od razu na podium- miszczunio :) Quote
lenka13 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Świetne zdjęcia :) Snoopy wie, że jemu i tak podium się należy to po co ma jeszcze skakać :lol: Quote
darii_iia Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='lenka13']http://img31.imageshack.us/img31/7663/img9417a.jpg ale wesoło miałaś ;) a ja nawet jednego z tych psiaków znam osobiście :lol: A ja znam 3/6 z tych psów. A jeden to nawet starszy brat mojego. :razz: :lol: Gratulacje wyników z Mińska. :) Oglądałam Wasz filmiki z Bydgoszczy i z innych zawodów...świetnie razem biegacie. :) Boski Snoop i te jego skupienie. :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 [quote name='Illusion']Po co Milord ma biegać, skoro podium po prostu mu się należy? :cool3: :evil_lol: Haha absolutnie mu się nie należy :evil_lol: [quote name='WeronikaM']jakie ładne focie :D od razu na podium- miszczunio :) dzięki, ładne wcale nie są ale z Twych ust(eee raczej klawiatury? :hmmmm: :evil_lol:) to usłyszec, miło bardzo :) [quote name='lenka13']Świetne zdjęcia :) Snoopy wie, że jemu i tak podium się należy to po co ma jeszcze skakać :lol: haha no cały Milord ;) dzięki! [quote name='darii_iia']A ja znam 3/6 z tych psów. A jeden to nawet starszy brat mojego. :razz: :lol: Gratulacje wyników z Mińska. :) Oglądałam Wasz filmiki z Bydgoszczy i z innych zawodów...świetnie razem biegacie. :) Boski Snoop i te jego skupienie. :loveu: No no chyba kojarzę właśnie że Wera o Was wspominała kiedyś :) dzięki, bardzo nam miło, aczkolwiek wiemy że jeszcze musimy się spoooro nauczyc :) I uwaga AŻ 5 zdjęc! Ten pan będzie mieszkał u nas jeszcze przez tydzień :) I Snoopowe chodzenie przy nodze :loveu: Quote
WeronikaM Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 jakie ładne światło było ślicznota focie :klacz: i cudak psiak :loveu: Quote
Kashdog Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Jakie cudowne Hakerowe zdjęcia :loveu: Snoop na kontakcie boski! I jaką on ma klatę :crazyeye: Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='WeronikaM']jakie ładne światło było ślicznota focie :klacz: i cudak psiak :loveu: dzięki! nooo kocham takie światło! Gdybym miała jeszcze do parku trochę bliżej było :roll: [quote name='Kashdog']Jakie cudowne Hakerowe zdjęcia :loveu: Snoop na kontakcie boski! I jaką on ma klatę :crazyeye: Dzięki :oops: nooo on ma mega klatę! widac że chłopak pakuje :evil_lol: Jeszcze jeden Snoopas :) Quote
madziulik_13 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Cześć otwieraczu torebki Oli i pożeraczu jej wszystkich kanapek:evil_lol: :loveu: Quote
Bernese Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Jaki piękny :) Jaki masz aparat fotograficzny? :) Ile Snoopowy ma lat? :) Quote
WeronikaM Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 przyjaźń ! :loveu: 60d :evil_lol: widze, że krowa identyfikator ;) jak się laminat trzyma ? :D Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 [quote name='madziulik_13']Cześć otwieraczu torebki Oli i pożeraczu jej wszystkich kanapek:evil_lol: :loveu: haha ejjj teraz jest gruby!! :evil_lol: Czy teraz nikt nie będzie chciał z nami spac na żadnych obozach tudzież zawodach? :evil_lol: [quote name='Bernese']Jaki piękny :) Jaki masz aparat fotograficzny? :) Ile Snoopowy ma lat? :) dzięki :) Snoop ma 5 lat, a aparat to tak jak napisała poniżej Weronika Canon 60D [quote name='WeronikaM']przyjaźń ! :loveu: 60d :evil_lol: widze, że krowa identyfikator ;) jak się laminat trzyma ? :D of kors :cool3: laminat jest spoko, aczkolwiek z drugiej strony trudno mi powiedziec, bo nie jest używany za często. Ale krowa ładniutka ;) Obroża krowa, pies krowa to i adresówka musi byc :diabloti: Jeszcze z Bydgoszczy jedno ;) Quote
Yuveza Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 motyleqq napisał(a):będziesz w ten weekend na zawodach? :) Będzie bo na liście jest, ale chyba nie ze Snoopem:) Quote
motyleqq Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 westie_justa napisał(a):Będzie bo na liście jest, ale chyba nie ze Snoopem:) dzięki :) w takim razie, widzimy się :cool3: Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Będziemy, będziemy :) Będę ze Snoopem, z kim innym miałabym byc? :grin: :) motyleqq napisał(a):dzięki :) w takim razie, widzimy się :cool3: Super! :multi: Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Chantell napisał(a):Jejuu jaki on piekny jest! grzywacz czy border? ;) Quote
Yuveza Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):Będziemy, będziemy :) Będę ze Snoopem, z kim innym miałabym byc? :grin: :) Super! :multi: Boże ale ja ciemna jestem :splat: przeczytałam Focus markowa zagroda-nie to nie Snoopy :evil_lol: W takim razie my też się widzimy:) Quote
Kashdog Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a): Czy teraz nikt nie będzie chciał z nami spac na żadnych obozach tudzież zawodach? :evil_lol: My zawsze :cool3::diabloti: Co do obozu toooo jeszcze tylko 38 dni 8-) Quote
Recommended Posts