justynavege Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 oj żeby tak było Edytko :lol: coś rotkowej dawno nie było :razz: Quote
rotek_ Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 dziadek nadal jest w boksach osobnych powoli zaczyna robić się ciasno i będziemy zmuszeni dać go na boksy ogólne...chociaż wiem że Robert zrobi wszystko żeby dziadka mieć pod okiem justyna, była pani poważnie zainteresowan dziadkiem...już chciała go zabierać...tylko od listpada do czerwca jest w USA i musiałby na ten czas zostawić dziadka w schronisku...a to dla niego nie było najlepszym wyjściem nadal szukamy mu domu...szczególnie teraz przed zimą dziadek nadal podbija serca ludzi...jest tak słodki że aż nie chce się wracać ze spaceru jest niewiele większy od ratlerka...na chudych łapach dzielnie nadąża nam kroku:diabloti: szkoda tylko że ten wiek......:-( to bardzo odstrasza Quote
fiorsteinbock Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dziadziusiu.... :-( Znajdzie sie domek, zobaczycie. Quote
_ogonek_ Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Biszkopciku pamietam nadl o tobie niestety nie mam w domu internetu. wczoraj tez nie dotarlam do ciebie. fiorst, gis, justyna jestescie wielkie! Quote
justynavege Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ada my wielkie ;):evil_lol: mu kruche kobietki :eviltong: rotek identyczną decyzję bym podjęła w wieku Biszkopta to bardzo długo by było a moze nawet ... staruszki mają już malo czasu niestety :-( boje się , że on na ogolnych boksach psychicznie i fizycznie nie da rady :shake: co robić ?? jest jakiś odzew z ogłoszen ?? rotek ja nie zalamuje sie wiekiem sa ludzie ktorzy wlasnie starego chorego wezmą ( pamietasz Sarę ??) tylko kwestia tego czy zdążymy mu znaleźc tych ludzi zanim jego ścieżka dobiegnie końca :-( Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Biszkopciku, hooopaj Maluchu na gore! Quote
rotek_ Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 jak tylko dojdę do siebie...porozwieszam ulotki po świdnicy Quote
justynavege Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 a co siię stało ? czy u Ciebie wszystko w porzadku rotku? jak się miewa Biszkopt sorki ale będe Cię o neigo męczyc ) Quote
justynavege Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 jak co dzien wpadam na watek Biszkopta tylko co tu tak pusto :razz: ciotki wracac tu bo kto jak nie my pomoze mu w szukaniu swego miejsca na ziemi??? Quote
rotek_ Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 na kwarantannach robi się coraz ciaśniej:shake: kompletnie brakuje miejsc hala główna nie jest jeszcze zagęszczona-na szczęście oprócz jednego zapytania o biszkopcika kompletna cisza jutro postaram się zrobić zdjęcia psiakom.... Quote
justynavege Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 cholerka :-( pomozcie wymyslec co jeszcze mozna zrobic przeciez nie mozemy tak samego Biszkopta zostawic on nie potrafi sobie znalexc sam domu :placz: Quote
fiorsteinbock Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ja juz Justys nie wiem, nie mam pomyslu... Najtrudnije maja starowinki...czemu ludzie im to robia! :-( Quote
_ogonek_ Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Ja juz Justys nie wiem, nie mam pomyslu... Najtrudnije maja starowinki...czemu ludzie im to robia! :-( Masz rację... Biszkopt, Agent, Karina Sarna, to są psy kompletnie bez szans.... Nie wiem co by było gdyby nie dogomaniacy... Z tego co przed chwilą ujrzalam na ogolnym uciechowa to normalnie mi rece opadly... Quote
justynavege Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Biszkopta musimy szybko wypromowac idzie zima bedzie zimno , poza tym jego czas biegnie nieubłaganie szybko :-( Quote
terra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Biedny, maleńki Biszkopcik, słodziak z niego jest. Jeszcze dzisiaj postaram się zrobić maluszkowi jakieś ogłoszenia. Quote
rotek_ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 już nawet z Robertem myśleliśmy o tym żeby zacząć mu szukać domu chociaż na okres zimy czyli gdzieś do marca dzisadek a tym bardziej jego futerko długości "włosów" wojkowych chłopaków nie da sobie radę z zimowym chłodem Quote
justynavege Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 terra dziękuję :loveu: rotek moze w tytule cos o tymczasie na zime?? Quote
giselle4 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 justynavege napisał(a):terra dziękuję :loveu: rotek moze w tytule cos o tymczasie na zime?? Biszkopcik w telewizji codziennie Justynko i 2 inne szkoda ze jeszcze nikt jego nie zabrał do domku:razz: Quote
terra Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ogłoszenia słodziaka: Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia http://dzierzoniow.olx.pl/kruszynka-biszkopcik-jego-los-w-waszych-rekach-iid-49043932 Kruszynka - Biszkopcik. Jego los w Was / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Kraków: Kruszynka - Biszkopcik. Jego los w Waszych rękach • Ogłoszenia Szerlok.pl Ogłoszenie nr 2254 - Kruszynka - Biszkopcik. Jego los w Waszych rękach - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl kruszynka - biszkopcik. jego los w waszych rękach / Uciechów /cały kraj Kruszynka - Biszkopcik. Jego los w Waszych rękach | i-Bazar.pl Topogloszenia.pl - Kruszynka - Biszkopcik. Jego los w Waszych rękach kup sprzedaj czeka na moderację alegratka liczyć, póki co, nie umie;) Quote
justynavege Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 coś wiem ale nie powiem :eviltong::evil_lol: tak powżnie to rotek napisze szczególy ja tylko powiem ze Biszkopcik w domku juz :multi: Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Justys! szalona jestes! tak Ciotki trzymac w niepewnosci :evil_lol: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: tyle tylko dodam :eviltong: Justynko, w takim razie ogloszenie Biszkopta w sudeckiej mozna zamienic i wstawic innego psiaka! Prosze o propozycje kto ma isc i szybko wyslemy! Quote
Recommended Posts