Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziadek nadal jest w boksach osobnych
powoli zaczyna robić się ciasno i będziemy zmuszeni dać go na boksy ogólne...chociaż wiem że Robert zrobi wszystko żeby dziadka mieć pod okiem

justyna, była pani poważnie zainteresowan dziadkiem...już chciała go zabierać...tylko od listpada do czerwca jest w USA i musiałby na ten czas zostawić dziadka w schronisku...a to dla niego nie było najlepszym wyjściem

nadal szukamy mu domu...szczególnie teraz przed zimą

dziadek nadal podbija serca ludzi...jest tak słodki że aż nie chce się wracać ze spaceru
jest niewiele większy od ratlerka...na chudych łapach dzielnie nadąża nam kroku:diabloti:
szkoda tylko że ten wiek......:-( to bardzo odstrasza

Posted

Ada my wielkie ;):evil_lol:
mu kruche kobietki :eviltong:

rotek identyczną decyzję bym podjęła
w wieku Biszkopta to bardzo długo by było a moze nawet ... staruszki mają już malo czasu niestety :-(

boje się , że on na ogolnych boksach psychicznie i fizycznie nie da rady :shake:

co robić ??

jest jakiś odzew z ogłoszen ??

rotek ja nie zalamuje sie wiekiem sa ludzie ktorzy wlasnie starego chorego wezmą ( pamietasz Sarę ??) tylko kwestia tego czy zdążymy mu znaleźc tych ludzi zanim jego ścieżka dobiegnie końca :-(

Posted

na kwarantannach robi się coraz ciaśniej:shake:
kompletnie brakuje miejsc

hala główna nie jest jeszcze zagęszczona-na szczęście

oprócz jednego zapytania o biszkopcika kompletna cisza

jutro postaram się zrobić zdjęcia psiakom....

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Ja juz Justys nie wiem, nie mam pomyslu...
Najtrudnije maja starowinki...czemu ludzie im to robia! :-(

Masz rację... Biszkopt, Agent, Karina Sarna, to są psy kompletnie bez szans.... Nie wiem co by było gdyby nie dogomaniacy... Z tego co przed chwilą ujrzalam na ogolnym uciechowa to normalnie mi rece opadly...

Posted

już nawet z Robertem myśleliśmy o tym żeby zacząć mu szukać domu chociaż na okres zimy czyli gdzieś do marca

dzisadek a tym bardziej jego futerko długości "włosów" wojkowych chłopaków nie da sobie radę z zimowym chłodem

Posted

justynavege napisał(a):
terra dziękuję :loveu:
rotek moze w tytule cos o tymczasie na zime??

Biszkopcik w telewizji codziennie Justynko i 2 inne
szkoda ze jeszcze nikt jego nie zabrał do domku:razz:

Posted

Justys!

szalona jestes! tak Ciotki trzymac w niepewnosci :evil_lol:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: tyle tylko dodam :eviltong:

Justynko, w takim razie ogloszenie Biszkopta w sudeckiej mozna zamienic i wstawic innego psiaka! Prosze o propozycje kto ma isc i szybko wyslemy!