Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ra_dunia']Kiedyś ktoś ją pokocha :) zobaczycie :)
Zazwyczaj te psiaki, które długo czekają, trafiają do najcudowniejszych domów.

Jasne! To będzie wyjątkowo ciepły domek

Posted

Było jedno pytanie, ale pani pracuje i psiak musiałby właściwie na całe dnie zostawać sam w mieszkaniu, a tu Nadinka miałaby kłopoty. Proponowałam Pani spokojniejsze psiaki, ale do dziś się nie odezwała ;(

Posted

wiosna napisał(a):
Było jedno pytanie, ale pani pracuje i psiak musiałby właściwie na całe dnie zostawać sam w mieszkaniu, a tu Nadinka miałaby kłopoty. Proponowałam Pani spokojniejsze psiaki, ale do dziś się nie odezwała ;(

Kurcze...przynajmniej ktoś się odezwał.

Posted

Przepraszam cioteczki , przepraszam piesku, będę musiała zawiesić deklarację na miesiąc może dwa ... Nie wiem. Przedwczoraj otrzymałam wynik histopatologii mojego Filipka. Nowotwór złośliwy, płucka w cieniach. Zrobię wszystko , że by go wyleczyć , potrzebuję pieniądze na chemię , na leczenie , dojazdy ,a nie mam, muszę wszędzie ciąć koszta i zrezygnować z deklaracji na dogo. Przepraszam , Filip musi żyć.

Posted

[quote name='anna10025']Przepraszam cioteczki , przepraszam piesku, będę musiała zawiesić deklarację na miesiąc może dwa ... Nie wiem. Przedwczoraj otrzymałam wynik histopatologii mojego Filipka. Nowotwór złośliwy, płucka w cieniach. Zrobię wszystko , że by go wyleczyć , potrzebuję pieniądze na chemię , na leczenie , dojazdy ,a nie mam, muszę wszędzie ciąć koszta i zrezygnować z deklaracji na dogo. Przepraszam , Filip musi żyć.[/QUOTE]

Bardzo nam przykro, rozumiem zaistniałą sytuację!