Ra_dunia Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Kiedyś ktoś ją pokocha :) zobaczycie :) Zazwyczaj te psiaki, które długo czekają, trafiają do najcudowniejszych domów. Quote
AgusiaP Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Trzymam za ten domek mocno kciuki. Może w nowym roku Nadinka będzie miała więcej szczęścia Quote
agata51 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Ra_dunia']Kiedyś ktoś ją pokocha :) zobaczycie :) Zazwyczaj te psiaki, które długo czekają, trafiają do najcudowniejszych domów. Jasne! To będzie wyjątkowo ciepły domek Quote
wiosna Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Nie było mnie tu dawno, ale mam niespodziankę! Quote
agusiazet Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Wiosno, nie było zapytań o Nadinkę? Tyle ogłoszeń ma i obserwator na allegro! Quote
wiosna Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Było jedno pytanie, ale pani pracuje i psiak musiałby właściwie na całe dnie zostawać sam w mieszkaniu, a tu Nadinka miałaby kłopoty. Proponowałam Pani spokojniejsze psiaki, ale do dziś się nie odezwała ;( Quote
__Lara Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 wiosna napisał(a):Było jedno pytanie, ale pani pracuje i psiak musiałby właściwie na całe dnie zostawać sam w mieszkaniu, a tu Nadinka miałaby kłopoty. Proponowałam Pani spokojniejsze psiaki, ale do dziś się nie odezwała ;( Kurcze...przynajmniej ktoś się odezwał. Quote
agusiazet Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Znowu jeden obserwator na allegro: [URL]http://allegro.pl/nadinka-mlodziutka-suczka-prosi-o-dom-i1433650597.html[/URL] Quote
obraczus87 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Wiosno czy moglabys podeslac aktualne rozliczenia Nadinki ??:) A przy okazji prosze o rozliczenie mojego Staszka :D Quote
Ra_dunia Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Ale nam panna wyrosła! Szok! Dobrze, że jakikolwiek odzew z ogłoszeń jest. A obserwator niech nie obserwuje tylko adoptuje! Też bardzo proszę o rozliczenie... Quote
anna10025 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Rzeczywiście, Nadi wyrosła i jest bardzo piękna;). Dzisiaj przelałam deklarację za 2 m-ce. Też proszę o rozliczenie , bo nawet nie wiem czy te pieniądze dochodzą... Quote
agusiazet Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Nadinka ma już dwóch obserwatorów na allegro:) Quote
agata51 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Nadinko, bursztynooka, czas przestać się bać. Łatwo powiedzieć. Quote
agusiazet Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Prosimy o rozliczenia finansowe na bieżąco! Ich brak powoduje zniechęcenie wpłacających i ich wycofywanie się z deklaracji! Quote
anna10025 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Przepraszam cioteczki , przepraszam piesku, będę musiała zawiesić deklarację na miesiąc może dwa ... Nie wiem. Przedwczoraj otrzymałam wynik histopatologii mojego Filipka. Nowotwór złośliwy, płucka w cieniach. Zrobię wszystko , że by go wyleczyć , potrzebuję pieniądze na chemię , na leczenie , dojazdy ,a nie mam, muszę wszędzie ciąć koszta i zrezygnować z deklaracji na dogo. Przepraszam , Filip musi żyć. Quote
Ra_dunia Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Aniu - tak bardzo mi przykro :( Ratuj swojego Filipka. Ściskam Was mocno i trzymajcie się. Quote
agusiazet Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='anna10025']Przepraszam cioteczki , przepraszam piesku, będę musiała zawiesić deklarację na miesiąc może dwa ... Nie wiem. Przedwczoraj otrzymałam wynik histopatologii mojego Filipka. Nowotwór złośliwy, płucka w cieniach. Zrobię wszystko , że by go wyleczyć , potrzebuję pieniądze na chemię , na leczenie , dojazdy ,a nie mam, muszę wszędzie ciąć koszta i zrezygnować z deklaracji na dogo. Przepraszam , Filip musi żyć.[/QUOTE] Bardzo nam przykro, rozumiem zaistniałą sytuację! Quote
AgusiaP Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Trzymajcie się Aniu. Życzę dużo zdrówka dla Filipka Quote
Recommended Posts