Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Elza..? Tej to nikt nie przebije w tym, jak pięknie trafiła :loveu:

(proszę, pomóżcie mi czasem podnieść czasem 3 bazarki dla koni - linki mam w podpisie. Zbieram na utrzymanie koni, bo już nie daję rady, a one potrzebują tyyyleeeee żarcia :roll: )

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']czarny Chojraczek tez na poczatku zero odzewu - 8 miesiecy siedzial u Wiosny...a potem byl tylko jeden telefon - ale za to ten wlasciwy...Nadinka tez sie doczeka:)[/QUOTE]

No pewnie, że się doczeka :)

Posted

Raduniu, mam Twoją pw otwartą, jeszcze nie zdążyłam :oops:
Zrobię jaknajszybciej.
Organizwowanie nowej fundacji okazało się zajęciem bardzo pracochłonnym i czasochłonnym. Przepraszam Was, dzisiaj nad tym usiądę.

Posted

warto... tylko u mnie pustka we łbie :)
Już się do tego w zeszłym tygodniu przymierzałam, ale poległam. Po pierwsze miałam taki ból głowy, że nie wiedziałam jak się nazywam ;) a po drugie w pracy nagły armagedon...

Wiosna, spoko - tak tylko upierdliwie przypominam ;) żebyś nie zapomniała :D

Posted

[quote name='wiosna']Chodzi o dane kontaktowe ? Adres mailowy: [email][email protected][/email], tel. 506-935-278 lub 500-16-25-35.
A może warto byłoby zmienić już tekst do ogłoszeń? W końcu Nadia to już nie taki dzikus straszny..[/QUOTE]

Wiosno, to napisz kilka słów o Nadince, a ja wykupię jej pakiet ogłoszeń!

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wstaje miedzy 12 a 1 - tez tak sadze:lol:[/QUOTE]

Tak było w pięknych, zamierzchłych czasach, kiedy tymczasika nie miałam. Eh.....

Posted

nocne marki normalnie.

Tekst dla Nadine.

Klasyczna, czarna piękność. Długie nogi, smukła sylwetka, czarne oczy lśniące niczym diamenty. Trochę tajemnicza i nieufna.
Tak najprościej można opisać młodą suczkę Nadine, czekającą na swój dom w hoteliku dla psów w potrzebie.
Ma około 2 lat, jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana.
Do pełni szczęścia Nadine brakuje kochającego opiekuna. Człowieka, któremu będzie mogła zaufać i stać się jego przyjaciółką na resztę życia.
Sunia świetnie nadawałaby się do domu z ogrodem i z towarzystwem innych psiaków.
Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej o pięknej Nadine - prosimy napisz, lub zadzwoń: