Ra_dunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Świetne zdjęcia. Nadinka widać nadal najlepiej czuje się w towarzystwie psów... w końcu sama urodziła się w hordzie dzikich psów :( Ciekawe co dzieje się z resztą watahy... Quote
anna10025 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='Laura1108']Wspaniałe fotki . Qrcze i pomyślał by człowiek , że to taka w pełni kontaktowa sunia :( ehhh Ciekawa jestem co w jej życiu zadecydowało o takim zachowaniu :([/QUOTE] Rzeczywiście na tych zdjęciach jest taka szczęśliwa - z psami. Otwiera się dziewczynka. Super zdjęcia!!!;););) Quote
agata51 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Śliczności!!! Negri, nie widzę swojej styczniowej wpłaty (poszła 05.01.) A tak to wszystko w porządku. Trzymaj się cieplutko, kochana. Quote
AgusiaP Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Piękne zdjęcia pięknej suni jaka ona na nich szczęśliwa.;) Quote
Ra_dunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Szczęśliwa bardzo... tylko przecież nie może wiecznie w hoteliku siedzieć... Quote
Ra_dunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 z wątku Chojraka wiem, że jeszcze z niej małe strachajdło ;) ale na pewno jest wszystko ok. Quote
Ra_dunia Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 I tak w porównaniu z tym, co było na początku to przecież nie ten sam pies ;) Quote
wiosna Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Nadia robi postępy - powolutku i ciężko, ale systematycznie. Biedula nadal jest płochliwa, wystraszona, ale przychodzi do nas po jedzenie całkiem odważnie ;) Dotyku nie lubi, sądzę, że pieszczoch nigdy z niej nie będzie, ale daje sobie już zapinać smycz, bez jakichś panicznych lęków wychodzimy na spacery - jest zdecydowanie lepiej. Chciałabym niedługo zacząć ją powolutku ogłaszać - na pewno jako dzikuska, jako psa wymagającego specjalnej opieki, ale chyba czas już na to dla niej, tak sobie myślę. Gosia wystawiła też książkowy bazar, z którego ewentualny dochód miałby pomóc opłacić Nadiową sterylkę - bo czas o tym też już pomyśleć. Narazie jeśli dobrze pamiętam jest jakiś miesiąc po ciechce, więc jest jeszcze chwila czasu, ale uzbierać trzebaby jakieś 200-250zł. Czy ktoś z Was ma kontakt z Negri? Nie mogę ostatnio się do niej dodzwonić, a nie doszły do nas wpłaty za hotel - czy w związku z tym mogę poprosić Was o wpłacanie bezpośrednio do nas? Tutaj jest konto hotelowe: 50 1050 1171 1000 0090 6511 3012 3RD-POLE.com - Patryk Grunt Sierosławice 18 46-220 Byczyna Bardzo dziękuję. Czy ktoś z Was podjąłby się napisania tekstu do ogłoszeń? Ja postaram się zaktualizować niedługo jej opis na naszej stronie. Quote
wiosna Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Wspomniany bazar - zapraszam :razz: [url]http://www.dogomania.pl/threads/185071-MEGA-BAZAR-KSIAZKOWY-na-zwierzaki-Wiosny-do-17.05-godz.23[/url] Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Super, że Nadinka się przełamuje :) A Negri to już dawno nie widziałam na dogo (?) Quote
anna10025 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='wiosna']Nadia robi postępy - powolutku i ciężko, ale systematycznie. Biedula nadal jest płochliwa, wystraszona, ale przychodzi do nas po jedzenie całkiem odważnie ;) Dotyku nie lubi, sądzę, że pieszczoch nigdy z niej nie będzie, ale daje sobie już zapinać smycz, bez jakichś panicznych lęków wychodzimy na spacery - jest zdecydowanie lepiej. Chciałabym niedługo zacząć ją powolutku ogłaszać - na pewno jako dzikuska, jako psa wymagającego specjalnej opieki, ale chyba czas już na to dla niej, tak sobie myślę. Gosia wystawiła też książkowy bazar, z którego ewentualny dochód miałby pomóc opłacić Nadiową sterylkę - bo czas o tym też już pomyśleć. Narazie jeśli dobrze pamiętam jest jakiś miesiąc po ciechce, więc jest jeszcze chwila czasu, ale uzbierać trzebaby jakieś 200-250zł. Czy ktoś z Was ma kontakt z Negri? Nie mogę ostatnio się do niej dodzwonić, a nie doszły do nas wpłaty za hotel - czy w związku z tym mogę poprosić Was o wpłacanie bezpośrednio do nas? Tutaj jest konto hotelowe: 50 1050 1171 1000 0090 6511 3012 3RD-POLE.com - Patryk Grunt Sierosławice 18 46-220 Byczyna Bardzo dziękuję. Czy ktoś z Was podjąłby się napisania tekstu do ogłoszeń? Ja postaram się zaktualizować niedługo jej opis na naszej stronie.[/QUOTE] Dobrze , że Nadinka robi postępy, co prawda minimalne, ale są. Wiosno za jaki miesiąc nie doszły wpłaty? Quote
Ra_dunia Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 niestety kontaktu z Negri też nie mam... Skoro uważasz Wiosno, że już można Nadinkę ogłaszać to super! A możemy liczyć na jakieś zdjęcia pannicy??? ;) Co do tekstu - pomyślę ;) Quote
wiosna Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Jest mi bardzo głupio o tym wszystkim pisać - potwornie nie lubię awantur na dogo, oskarżania, podejżewania, oczerniania i innych wszystkich paskudnych odzywek - uważam, że jeśli ktoś coś do kogoś ma, powinien załatwiać sprawę prywatnie, nie wywlekać publicznie. Ale tutaj sprawa jest dość publiczna, bo rozchodzi się o Wasze deklaracje wpłacane do Negri, a prywatnie skontaktować się z nią nie mogę. Negrei nie odzywa się i nie wpłaca już pewien czas. Wiem, że sporo przeszła i ufam, że jest jakiś powód jej milczenia - nie wierzę, że chciała na wyciąganiu Nadii "zarobić" czy miała inne czarne zamiary. Bardzo Was proszę o oszczędzenie krytyki przynajmniej do wyjaśnienia sprawy, bo bardzo nie chciałabym aby na tym wątku zrobiło się paskudnie, zwłaszcza bez obecności samej Negri. Być może zajrzy tutaj pewnego dnia i się do nas odezwie. Tak czy owak dług jaki Nadia ma wpisany na swej karcie u nas jest dla mnie długiem Negri wobec mnie. Nie chciałabym, aby się on powiększył - dlatego poprosiłam Was o wpłacanie bezpośrednio do nas. Jeszcze wierzę, że sprawa się wyjaśni i wszelkie trudne metody pozostawię. Czy rozliczenia były tylko te, które są w pierwszym poście? Jeśli tak to bardzo proszę deklarujące osoby o potwierdzenie tutaj kto z Was ile deklarował i czy do dziś wszystko wpłacił. Dzięki! Quote
agusiazet Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ja systematycznie wpłacam moje 20 zł na podane wcześniej konto, czyli Negri. Jeśli podasz mi swoje, będę wpłacać bezpośrednio do hoteliku! Quote
__Lara Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [B]wiosno[/B], a czy próbowałaś kontaktować się z Negri telefonicznie? Quote
wiosna Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Tak - ppróbowałam telefonicznie, mailowo.. niestety cisza. Dane do przelewu są tutaj: 50 1050 1171 1000 0090 6511 3012 3RD-POLE.com - Patryk Grunt Sierosławice 18 46-220 Byczyna bardzo proszę w tytule wpisać od kogo, za jaki okres czasu i na którego psa - dzięki. Quote
anna10025 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='wiosna']Jest mi bardzo głupio o tym wszystkim pisać - potwornie nie lubię awantur na dogo, oskarżania, podejżewania, oczerniania i innych wszystkich paskudnych odzywek - uważam, że jeśli ktoś coś do kogoś ma, powinien załatwiać sprawę prywatnie, nie wywlekać publicznie. Ale tutaj sprawa jest dość publiczna, bo rozchodzi się o Wasze deklaracje wpłacane do Negri, a prywatnie skontaktować się z nią nie mogę. Negrei nie odzywa się i nie wpłaca już pewien czas. Wiem, że sporo przeszła i ufam, że jest jakiś powód jej milczenia - nie wierzę, że chciała na wyciąganiu Nadii "zarobić" czy miała inne czarne zamiary. Bardzo Was proszę o oszczędzenie krytyki przynajmniej do wyjaśnienia sprawy, bo bardzo nie chciałabym aby na tym wątku zrobiło się paskudnie, zwłaszcza bez obecności samej Negri. Być może zajrzy tutaj pewnego dnia i się do nas odezwie. Tak czy owak dług jaki Nadia ma wpisany na swej karcie u nas jest dla mnie długiem Negri wobec mnie. Nie chciałabym, aby się on powiększył - dlatego poprosiłam Was o wpłacanie bezpośrednio do nas. Jeszcze wierzę, że sprawa się wyjaśni i wszelkie trudne metody pozostawię. Czy rozliczenia były tylko te, które są w pierwszym poście? Jeśli tak to bardzo proszę deklarujące osoby o potwierdzenie tutaj kto z Was ile deklarował i czy do dziś wszystko wpłacił. Dzięki![/QUOTE] Od października , wpłacam regularnie 40 zł, za maj jeszcze nie wpłaciłam. Quote
Recommended Posts