maarit Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 mari23 napisał(a):Goniu, dlaczego??? :placz::placz::placz: Mari bardzo bym chciała Was wszystkie poznać ale tak się akurat złożyło :( Quote
maarit Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 A Kajtus taki "nieuzbrojony" czy mi się wydaje? Ząbków nie widać? czy już mu "mleczaki" wyleciały? ;) Quote
Bjuta Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Goniu, ja nie wiem, czy cię ktoś nie porwie... i nie dowiezie na miejsce... Takie rzeczy się zdarzają. Kajtuś i Dinuś wsuwają renalka aż im się uszy trzęsą! Wet mówi, że za miesiąc znowu badania i jakby się Kajtuś poprawił to trzeba mu jednak te zęby wziąć w obroty, bo może mu te nery przez zęby siadają. Quote
Cantadorra Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Kajtus duzy sympatyczniak, a Dinus lata jak baletnica :) Quote
jusstyna85 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Bjuta napisał(a):No właśnie! Przecież justyna jest ze Śląska!!! Justynko - przepraszam! A czy Asia Klero też podczytuje nasz wątek i pojedzie? Bardzo chciałabym,ale nie wiem czy będę mogła... Quote
maarit Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ja nie na bieżąco chyba jestem z watkiem. Kajtuś ma jakieś problemy zdrowotne... Trzymajcie się zdrowo chłopaki! Quote
Bjuta Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 No już jest lepiej - ale przesiedli się na bezbiałkowego royala. Jutro wiozę tam Gaspara, to spotkam się z chłopakami! Quote
Mysia_ Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 a będzie przy okazji jakaś sesja zdjęciowa? ;) Bjutko pozdrów chłopaków :) i oczywiscie opiekunki :) Quote
Bjuta Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Fotki mam fajne a filmik taki sobie (Kajtuś pozował tyłem). Wkleję po 28.IV. Trzymajcie za mnie kciuki (i za wulkan, jutro próbuję wylecieć z kraju) [video=youtube;CZLpIsJeoKw]http://www.youtube.com/watch?v=CZLpIsJeoKw[/video] Quote
maarit Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Tyłem nie tyłem... i tak się super prezentują ;) Trzymam kciuki. Szczęsliwej podróży. Quote
migama Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 kurcze ale im fajnie:) ech....wzruszenie odebrało mi pisanie...... z rana zobaczyć co sie dzieje w życiu kajtusia i Dinusia :)) ech............ Quote
Mysia_ Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 migama napisał(a):kurcze ale im fajnie:) ech....wzruszenie odebrało mi pisanie...... z rana zobaczyć co sie dzieje w życiu kajtusia i Dinusia :)) ech............ chłopaki jakie biegi :) Quote
maarit Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Mysia_ napisał(a):chłopaki jakie biegi :) a jak Dinuś wyraźnie "podkreśla" ze to jego teren :D Quote
ketunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Oni są pocieszni:) Aż trudno uwierzyć patrząc na nich, że tyle lat siedzieli w schronisku. Quote
OlaLola Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Potrzebuje informacji czy psiaki mają aktualne ogłoszenia, interesuje mnie czy jest też osoba, która np robi im ogłoszenia lub zobowiąże się do zrobienia. Na chwilę obecną zbieram informacje dotyczące ogłoszeń, a jak już się wszystkiego dowiem, to będziemy robić/szukać osób chętnych do robienia dla tych psich par które ich nie mają. Quote
Bjuta Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 OlaLola napisał(a):Potrzebuje informacji czy psiaki mają aktualne ogłoszenia, interesuje mnie czy jest też osoba, która np robi im ogłoszenia lub zobowiąże się do zrobienia. Na chwilę obecną zbieram informacje dotyczące ogłoszeń, a jak już się wszystkiego dowiem, to będziemy robić/szukać osób chętnych do robienia dla tych psich par które ich nie mają. Chłopaki mieli mnóstwo ogłoszeń - spróbuję wyszukać stronę ze spisem ogłoszeń. Przypuszczam jednak, że już tak dawno, spadły, że można uznać, że nie mają ogłoszeń poza super zbiorówką - allegro, które wznawiam regularnie. http://www.allegro.pl/item1012700954_psy_ktore_czekaja_w_schronisku_10_lat.html A teraz zawalam zdjęciami. Jest ich 70 a za tydzień będą nowe... Podglądaliśmy przez szybę powitanie z Gasparem - bo Dinuś, jak widzi człowieka to się bardzo stara pyskować na psy, a jak nie widzi, to jest milusi... Quote
Bjuta Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Nie pamiętam, jak się to szczeniakowate futerko nazywa. Ale była przesympatyczna! Quote
Bjuta Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Dinuś, Gawra, Amara Zagadka: Ile psiaków jest na tym zdjęciu? Dla ułatwienia dodam, że 5. Quote
Recommended Posts