Bjuta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wpłynęło 30 zł od Niteczki! :loveu: Dziękujemy bardzo! A ja nie wytrzymałam :evil_lol: i zadzwoniłam. Są dwie nowiny. Dinuś potrafi zrobić siad. (Oczywiście za łapówkę). A druga jest nieco hm... otóż Kajtuś się dziś zgubił. Dinuś się nie gubi, bo jest przyklejony do nogi pani Małgosi właściwie od wczoraj. I dotychczas zawsze za Dinkiem człapał Kajtuś, aż tu się panie zorientowały, że pana K nie ma. Obeszły całe podwórko. Nie ma. Furtka zamknięta... Przypomniały sobie, że jedyne zawsze otwarte przejście z podwórka jest do kojca tego pana [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/123/9a4e303fc2f960ca.jpg[/IMG][/URL] Zaglądają bez przekonania, a Kajtuś zajął spanko wilczka i sobie drzemie! :crazyeye: A gospodarz leży obok i się baaaardzo dziwi! Kajtuś się obudził, przeciągnął i wrócił do Dinusia :evil_lol: Wilczek czym prędzej zajął swoją budkę, bo ci nowi jacyś tacy bez szacunku dla zasiedziałych piesków! :eviltong: Quote
Bjuta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Aha, pani Małgosia dziękuje za 600 zł, mówi, że jak na razie jesteśmy słowniejsi od wielu klientów zostawiających własne psy a nie schroniskowe... No ale przecież [B]to są nasze psy[/B]!!! :loveu: Quote
maarit Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 To się nasze chłopaki rozpanoszyły na dobre:loveu: Quote
mari23 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Bjuta']Aha, pani Małgosia dziękuje za 600 zł, mówi, że jak na razie jesteśmy słowniejsi od wielu klientów zostawiających własne psy a nie schroniskowe... No ale przecież [B]to są nasze psy[/B]!!! :loveu:[/QUOTE] nasze !!!!!! :loveu::loveu: Quote
ketunia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Chłopaki jeszcze nieraz nas zaskoczą:loveu: Quote
niteczka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tak, chłopaki są nasze! Wspólne! Dzięki Bjutko za potwierdzenie wpłaty. Z tą łapówką (Dinuś siada za łapówkę najnowsze wieści głoszą), to jest taka przypowieść. Nie wiem, dlaczego to słowo się źle kojarzy. W średniowieczu, gdy cegły były wyrabiane ręcznie, to często można było na nich znaleźć odciski palców. Taka cegła miała nazwę "palcówka". Zagadka dla cioteczek! :eviltong: A jeśli tam był odcisk psiej łapy, to jak nazywała się taka cegła? :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 cudownie się czyta, a jak jeszcze Bjutka relacjonuje to, aż człowiek sie cieszy do moniotora i w domu już dziwne plotki krążą :evil_lol: Quote
UBOCZE Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Kajtek and Dino to teraz dobrze rozwijająca się spółka...;) Mają już swoją siedzibę, a nawet swoją księgowość...:loveu: :loveu: :loveu: A Kajtuś z tym legowiskiem to cwana gapa!;) Gdybyś mogła, Bjuta, następnym razem przez telefon zapytać, jak nazywa się ten zdziwiony Kajtusiem wilczek- sąsiad? Bo naprawdę też bardzo poczciwie wygląda. :lol: Quote
maarit Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Mysia_']cudownie się czyta, a jak jeszcze Bjutka relacjonuje to, aż człowiek sie cieszy do moniotora i w domu już dziwne plotki krążą :evil_lol:[/QUOTE] Mysiu u Ciebie też ???:evil_lol: Bo mnie się już dziwnie przyglądają :diabloti: Quote
mari23 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Gonia13']Mysiu u Ciebie też ???:evil_lol: Bo mnie się już dziwnie przyglądają :diabloti:[/QUOTE] Przyglądają się tylko?:-o U mnie taki jeden to się jeszcze w głowę puka... ....jak myslicie - dolega mu coś w tę głowę? :roll: ...może do lekarza go zabrać? :evil_lol::diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='mari23']Przyglądają się tylko?:-o U mnie taki jeden to się jeszcze w głowę puka... ....jak myslicie - dolega mu coś w tę głowę? :roll: ...może do lekarza go zabrać? :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] u mnie też to nie tylko kwestia przyglądania się :evil_lol: a do lekarza zabierz koniecznie :diabloti: lepiej dmuchać na zimne :diabloti: Quote
ketunia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Skończył się mój bazarek. Postanowiłam przeznaczyć 300 zł na chłopaków. Na niespodziewane wydatki. Jak tylko pieniądze będą na koncie to wyślę Ci Bjutko:) Quote
agata51 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Mizianko, chłopaki :loveu::loveu: Kaska pójdzie lada moment. Quote
Bjuta Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='ketunia']Skończył się mój bazarek. Postanowiłam przeznaczyć 300 zł na chłopaków. Na niespodziewane wydatki. Jak tylko pieniądze będą na koncie to wyślę Ci Bjutko:)[/QUOTE] Bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu: To będzie solidny zapas! :loveu::loveu: A ostatnio ruchy na koncie chłopaków wyglądają tak: + 120 przesłał Ubocze - po 60 zł na styczeń i luty!!!:crazyeye: :loveu: Dziękujemy!!! [COLOR=Red]- 80 [COLOR=Black]pobrałam na rzecz transportu... A wszystko z datami i rozpiską na poszczególne miesiące jest na I stronie ;) [/COLOR][/COLOR] Quote
maarit Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Mysia_']a do lekarza zabierz koniecznie :diabloti: lepiej dmuchać na zimne :diabloti:[/QUOTE] Tak Marysiu - koniecznie:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='ketunia']Skończył się mój bazarek. Postanowiłam przeznaczyć 300 zł na chłopaków. Na niespodziewane wydatki. Jak tylko pieniądze będą na koncie to wyślę Ci Bjutko:)[/QUOTE] super :loveu: chłopaki, ale tu o Was dbają :cool3: Quote
Bjuta Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Słuchajcie, jutro wieczorem trzeba trzymać kciuki za chłopaków, bo będzie akcja Wielkie Kąpanko! :cool1: Decyzja została podjęta, bo dzisiejszej nocy Dinuś, który już nie wie jak się ma pani Małgosi przypodobać, wpadł na fantastyczny pomysł! Jego pani z pewnością się bardzo ucieszy, jak takie dwa fantastyczne chłopaki wpakują się jej do łóżka. :loveu:Pani Małgosia się niestety nie poznała :shake: i grzecznie acz stanowczo wyprosiła ich na dywanik. Niemniej jest skłonna negocjować jeśli nasi amanci zaczną pachnieć jak sasanki! W weekend też planowane jest pierwsze wyjście poza podwórko. P. Małgosia co prawda już uważa, że może ich wziąć - ale reguły hoteliku są takie, że minimum tydzień przyzwyczajania się przed pierwszą wyprawą do lasu. P. Małgosia b. chciała pogratulować i podziękować Marcie i schronisku, pracy z chłopakami. Ponoć w tej chwili nie różnią się już niczym od kanapowców, którzy trafiają na przechowanie do hoteliku. Normalne, domowe, kontaktowe psy. Kajtuś jest trochę gapa i czasem przywali w coś łbem (wzrok pewnie nie taki), no i on jeszcze sporo drzemie, bo Dinuś już właściwie odespał tyle ile potrzebował. Ubocze - ten wilczek, który Ci się podoba jest jednak wilczką i nazywa się Jaris. ;) Panie natknęły się na wyrzuconego szczeniaka owczarka (chyba w lesie), ale już doszedł do siebie i już mu znalazły dobry dom! :loveu: Dino i Kajtuś są absolutnie niekonfliktowi - bawią się z wszystkimi psiakami na podwórku. Ufff. Chyba tyle... Następna relacja w sobotę! ;) Quote
mari23 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 I znów się uśmiecham do monitora, a łzy kapią na klawiaturę... Quote
niteczka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='mari23']I znów się uśmiecham do monitora, a łzy kapią na klawiaturę...[/QUOTE] Ale fajnie, a ciotki to tylko by płakały:eviltong:. Chłopaki nie dać się, trzymać się w kupie. O, przepraszam :ices_bla::diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 jak cudnie :loveu::loveu::loveu: oczywiście za kąpanie trzymamy kciuki :cool3: Quote
Cajus JB Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Nie zazdroszczę chłopakom. Kąpiel, a jak nie to dywanik. No ale cóż porządny hotelik porządnie trzeba się zachowywać i wyglądać. I wychodzi na to, że Dinuś to niezły amancik. Quote
Bjuta Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Przyszło 30 zł od BasiD :loveu: i 10 zł od Agatki (obracam się przez ramię i pięknie jej dziękuję) :loveu: Trzymajcie się chłopaki dzielnie! ;) Quote
Recommended Posts