Camara Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Borys zadumał się... życie nie zawsze było słodkie... to były migawki sprzed paru miesięcy... kiedy zaczął całkiem nowe życie... w całkiem nowym domu... teraz wygląda tak... Borys, może przedstawi… …. Belcię? głupio się zachowuje? Aż Borysiowi wstyd a to oba misie razem: i na razie koniec, bo Borycha zmęczyło pozowanie :wink: Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 no w koncu doczealam sie galerii bialych niedzwiedzi :D Quote
adda Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Camara, nareszcie!!! I koniecznie wklej swoją piękną działkę, koniecznie!!! Quote
Camara Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 bardzo dziękujemy dziękujemy :D boszeee.... ale jakie to męczące (nie dziękowanie oczywiście, ale wklejanie tych fotek):roll: Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 http://img30.echo.cx/img30/199/10002439qz.jpg jaki sliczny zawstydzony mis :D Quote
Katerinas Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Camara'] to były migawki sprzed paru miesięcy... kiedy zaczął całkiem nowe życie... w całkiem nowym domu... teraz wygląda tak... Camara - Borys, tak jak nasza Saba, też wzięty z łańcucha, tak? Dobrze pamiętam? :roll: [quote name='Camara'] Borys, może przedstawi… hehehe... ale poza :lol: [quote name='Camara'] Borys: hehehe... ta jeszcze lepsza :lol: [quote name='Camara']Belka: A Belka czego się wstydzi? :wink: I ja kcem więcej fot :angel: Quote
daga10011 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 no w koncu misiaki maja galerie :D :P ..sliczne sa :P ....wiecej fotek :P Quote
Camara Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 [quote name='Katerinas'] Borys, tak jak nasza Saba, też wzięty z łańcucha, tak? Dobrze pamiętam? :roll: tak, to właśnie ten łańcuchowiec aktualnie... salonowiec, bo ulubionym miejscem do spania jest środek naszego salonu [quote name='Katerinas'] A Belka czego się wstydzi? :wink: ona po prostu prezentuje cały arsenał póz wybudzeniowych; to następna: [quote name='Katerinas']I ja kcem więcej fot :angel: :wink: t :lol: będą ale jak złapę oddech :wink: Quote
Paulina87 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Niedźwiadki super mają takie cudne kędziorki no i działka pierwsza klasa... tylko pogratulować Quote
Katerinas Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 A zapomniałam się zapytać... Camara - te Twoje piękne białasy to podhalany, tak? Quote
Camara Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='Katerinas']A zapomniałam się zapytać... Camara - te Twoje piękne białasy to podhalany, tak? można tak rzec :roll: z tym, że Belka bardziej :wink: Quote
Patka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Camara nostalgia mnie ogarnia jak widze Twoje bialaski Afry przyjaciółki Lilith juz z 2 lata nie widziałam :( jakie one piękne :loveu: Ja także mam życzenie - więcej fotek można tak rzec z tym, że Belka bardziej jesteś niemożliwa :lol: Quote
coztego Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Ślicznoty! :) Camara, czy można je strzyc i z sierści swetry robić? 8) Quote
Katerinas Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Camara'][quote name='Katerinas']A zapomniałam się zapytać... Camara - te Twoje piękne białasy to podhalany, tak? można tak rzec :roll: z tym, że Belka bardziej :wink: Tak się pytam... bo nigdy nie mogłam odróżnić podhalana od kuvasza :roll: Quote
coztego Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Katerinas'] nigdy nie mogłam odróżnić podhalana od kuvasza :roll: Jak to nie mogłaś: :o To jest kuvasz a to podhalan: Przecież to zupełnie różne psy :lol: Camara, czym one się różnią? Oprócz kraju pochodzenia... Quote
Camara Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='coztego'] Przecież to zupełnie różne psy :lol: Camara, czym one się różnią? Oprócz kraju pochodzenia... z tym, że na drugim zdjęciu to fakt podhalan.... ale taki przygotowany do wystawy, czyli wyszczotkowany i posypany pudrem :wink: a'natural to nie zdarzyło mi się wydzieć takiego gładkiego z tym, że nie twierdzę, że takiego nie ma :niewiem: a czym się różni podhalan od kuvacza lub słowackiego czuwacza to... wszystkie te psy pochodzą od jednych przodków - liptowskich psów więc są bardzo podobne. U podhalanów na pewno niedopuszczalne jest zabarwienie sierści inne niż białe (w czuwaczy mogą być żółte naloty). I czuwacze mają bardziej kędzierzawą sierść (taką, że się nie wyszczotkuje na prosto). A tak naprawdę to... tylko spec je odróżni :-? Kuvacza na żywo jeszcze nie widziałam to w ogóle się nie wypowiem. To tyle amatorskiej kynologi :wink: Borynio pochodzi znad Słowackiej granicy... i być może ma cóś z czuwacza? o czym mówicie??? wścibski nochal Belunii :wink: :P Quote
Majka_Gizmo Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Piękne pieski, piękne fotki, piękna działeczka.... :lol: Quote
Camara Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 coztego napisał(a):Ślicznoty! :) Camara, czy można je strzyc i z sierści swetry robić? 8) a jesteś chętna? to wystrzygę... tylko z robótkami to ja na bakier :lol: Quote
Camara Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='dbsst']hahahaha prosze jak podzielone obawiazki ;) za to opalanie na słoneczku... razem: Quote
Recommended Posts